• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım, üçü de büyüsün. İnşallah aşılamaya gerek kalmadan bu ay tutar ❤️

Ben hafif bile değil değil, hiç semptomsuz atlatıyorum çok şükür 😂 ama yarıyıl tatilimi evde geçirmek beni bir miktar üzüyor maalesef 😭😭
Bakalım nasipibimizde bu ay anne olmak vardır inşallah🤲

Oh çok güzel canım. Evde olmak da güzel ya dinlenirsin bol bol değerlendirmeler yaparsın 🌸🌸

Yumurtlama yok yine, değerlendirmeler anlamsız.. 😌
Biz yakın zamanlarda regl olmuştuk sanırım covid etkilemiş olabilir mi? Yada geç yumurtlarsın belki belli mi olur. Gerçi benim de daha yumurtlama olmadı. Rabbim ol der olur inşallah kuzuu. 🌿

Ya birde bu ovulasyon testleri yanılabiliyor ben ovitrelle kullandığım zaman da koyulaşmamıştı😒

Biz yakın zamanlarda regl olmuştuk sanırım covid etkilemiş olabilir mi? Yada geç yumurtlarsın belki belli mi olur. Gerçi benim de daha yumurtlama olmadı. Rabbim ol der olur inşallah kuzuu. 🌿

Ya birde bu ovulasyon testleri yanılabiliyor ben ovitrelle kullandığım zaman da koyulaşmamıştı😒
Geçen ay hem ovulasyon hem de doktor kontrolü bire bir gittim. Çok hey gösterdi ve tuttu tarihleri. Bana güven veriyordu 😂

Geçen ay hem ovulasyon hem de doktor kontrolü bire bir gittim. Çok hey gösterdi ve tuttu tarihleri. Bana güven veriyordu 😂
Benim doktor tamda yumurtlama zamanında tatile gidesi tuttu. Erken çağırdı o yüzden kontrole. 3 yumurta gösterdi 18 16 12 mm olarak münasebette bulunun dedi işte ya birde iki günde bir ilişki olunca ben yumurtlama akıntısını anlayamıyorum. İlişkiden kalanlar ertesi gün azar azar akıyor dışarıya. Karıştırıyorum ikisini 🤣

Ben bişey yaptım selizim ya 🙊 bu gün benim reglin 13. Günü ve iki gündür benim göğüslerim bastırınca acıyor. İki ay önce prolaktin 44 dü ilaç kullandım düştü. O zamanda böyle bir ay boyunca göğüslerim hassastı. Yine prolaktin yükseldi diye yarım dostinex yuttum. Bişey olmaz inşallah 🙄

Keşke öyle olsa cnm sürekli merdiven in çık koştur yapıyorum bi de çok soğuk olunca o beni korkutuyo kapalı ortamda olsam daha rahat olurdu da malesef işte izin de alamadım tüp bebeğe geçersem hiç takmcm kimseyi direk raporu alır geçerim
Vas bende stres yapiyodum sonra transfer sonrası 1 hafta izin alır yatarim evde dedim daha o güne var benim isimde zor hamile kalsam bile çocuğa zarar durmadan röntgen cekiyoruz hastalardan koşturma içindeyim

Kendimi yalnız hissetmemek için buraya gelmiştim ama kendi kendime konuşuyo gibiyim sanki bu koca dünyada görünmez oldum
Noldu canim bazen insanlar görmüyor biz bile birbirimizi etiketleyip soruyoruz gözden kaçmasın diye cok yazı olunca yazılar kayıyor yukarı maalesef ben genelde en son sayfaya bakıyorum aralara yetişemiyorum görmüyorum

Kızlar merhaba çatlama iğnesi 8. Gününde çok ağrı yapar mı kasığım felaket resmen kalça kemiğime vuruyor doktor cumartesi yumurtan çatlamış demişti ne ağrısı anlyamadım felaket ağrım var

Kızlar merhaba çatlama iğnesi 8. Gününde çok ağrı yapar mı kasığım felaket resmen kalça kemiğime vuruyor doktor cumartesi yumurtan çatlamış demişti ne ağrısı anlyamadım felaket ağrım var
Galiba senin progesteron testi nde yüksek çıkmıştı inşallah gebelik belirtisidir canım Ben ağustos ayında aşılama oldum çatlamadan sonra hiçbir şekilde böyle bir ağrı olmamıştı

Vas bende stres yapiyodum sonra transfer sonrası 1 hafta izin alır yatarim evde dedim daha o güne var benim isimde zor hamile kalsam bile çocuğa zarar durmadan röntgen cekiyoruz hastalardan koşturma içindeyim
Bi haftada rapor yazdırsan aslında daha iyi olmaz mı ki kuzum riske gerek yok bn tüp bebeğe geçersem sonuca kadar izin alırım

Back