• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde izin alıp dinlenmek istiyodum fakat diğer arkadaş covid oldu bn bu soğukta dışarda ayaktayım çok üzgünüm takmamaya çalışıyorum ama dinlensem daha umutlu hissederdim 🥺
Hiç öyle düşünme.. Tüp bebekte bile bi etkisi yokmuş. Ben şimdi okuyorumda. Beni hiç yatırmadan eve gönderdiler. Yazdım. Pozitif görenlerin bazılarıda öyleymiş. çok ona takılma dediler..

Hiç öyle düşünme.. Tüp bebekte bile bi etkisi yokmuş. Ben şimdi okuyorumda. Beni hiç yatırmadan eve gönderdiler. Yazdım. Pozitif görenlerin bazılarıda öyleymiş. çok ona takılma dediler..
İnşallah öyledir cnm ister istemez kafama takıldı tabi pozitifleri bi görsekte rahatlasak artık

İnşallah öyledir cnm ister istemez kafama takıldı tabi pozitifleri bi görsekte rahatlasak artık
Canim ben bı bayandan duymuştum tüp bebek tedavisi esnasında kadın transfer oluyor nasılsa tutmucak diye o gün bütün evi temizliyor falan bide baksa ki hamile kucaginada aldı kafaya takma öyle ama grip falan olmamaya çalış

İnşallah adet görmezsin amin ( gebelikten dolayı) yanlış dua etmeyelim şimdi dudjd
Aminnn o kadar umutsuzum ki röntgen çektirdim kuzu ya gebelik varmı dediler olcagini sanmıyorum dedim 🤣🤣🤣 kan verirken fenalastim damarlarım çok zor bulunuyo 2 koldan denediler midem bulandı basim dondu ay eve zor attim kendimi çok şükür herşey temiz çıktı 🤗

Canim ben bı bayandan duymuştum tüp bebek tedavisi esnasında kadın transfer oluyor nasılsa tutmucak diye o gün bütün evi temizliyor falan bide baksa ki hamile kucaginada aldı kafaya takma öyle ama grip falan olmamaya çalış
İnşallah bizde o günleri görürüz cnm rabbim verince veriyor işte nasip artık

Aminnn o kadar umutsuzum ki röntgen çektirdim kuzu ya gebelik varmı dediler olcagini sanmıyorum dedim 🤣🤣🤣 kan verirken fenalastim damarlarım çoksa zor bulunuyo 2 koldan denediler midem bulandı basim dondu ay eve zor attim kendimi çok şükür herşey temiz çıktı 🤗
Röntgen ben de çektirdim şu an bir kuşku hali var ama oldu bir kere gebelik olmadığını düşündüm 🤷‍♀️

İnşallah bizde o günleri görürüz cnm rabbim verince veriyor işte nasip artık
Ya 3 gün yatış normal sonrasi ağır iş yapmama şartıyla işine gucune gidebilirsin kendini hastaymış gibi kabullendirmemeli vucut ben mesela hep ayaktayım koşturma içindeyim 1 hafta izin alırım oda mecburi sonra ise baslarim işi rahat olanlar bence en şanslı insanlar

Ya 3 gün yatış normal sonrasi ağır iş yapmama şartıyla işine gucune gidebilirsin kendini hastaymış gibi kabullendirmemeli vucut ben mesela hep ayaktayım koşturma içindeyim 1 hafta izin alırım oda mecburi sonra ise baslarim işi rahat olanlar bence en şanslı insanlar
Keşke öyle olsa cnm sürekli merdiven in çık koştur yapıyorum bi de çok soğuk olunca o beni korkutuyo kapalı ortamda olsam daha rahat olurdu da malesef işte izin de alamadım tüp bebeğe geçersem hiç takmcm kimseyi direk raporu alır geçerim

Back