• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyim kuzum... Farklı birşey yok... Belirti aramayayım diyorum ama gerçekten çok zor :D
Şuan hiç bi belirti yok :d
Dün bi yataktan kalkamadım. Sürekli bi uyuma hali vardı ama belirti değildir.. Evde olduğum için vücut şartlanıyordur :D

İyim kuzum... Farklı birşey yok... Belirti aramayayım diyorum ama gerçekten çok zor :KK70:
Dün bi yataktan kalkamadım. Sürekli bi uyuma hali vardı ama belirti değildir.. Evde olduğum için vücut şartlanıyordur :KK70:
Selamlar
Nasılsın kuzu🥰🥰 benim de aklımdasın ama görüyorum ki her şey yolunda 🙏🏻🎈

İyim kuzum... Farklı birşey yok... Belirti aramayayım diyorum ama gerçekten çok zor :KK70:
Dün bi yataktan kalkamadım. Sürekli bi uyuma hali vardı ama belirti değildir.. Evde olduğum için vücut şartlanıyordur :KK70:
Ben geçen ay aşılamadan sonra belirti aramamak İçin direndim ama tırnağım kırılsa belirti mi ki diyodum 😄şimdide aynıyım elimde değil valla takmayanları tebrik ediyorum ama uyku da belirti hatta ilk belirti diye biliyorum bn

Ben geçen ay aşılamadan sonra belirti aramamak İçin direndim ama tırnağım kırılsa belirti mi ki diyodum 😄şimdide aynıyım elimde değil valla takmayanları tebrik ediyorum ama uyku da belirti hatta ilk belirti diye biliyorum bn
Yok kuzum uyku muhtemelen 5-6. haftada başlıyordur... O kadar progesteron alıyor ki ilacın yapmış olma ihtimali çok fazla..
izin kullanacağım diye çok yoğun çalıştım. Vücudum artık yorulduğunu hissetiriyor gibi :)

Ama belirti aramamak imkansız bence de :D

Prolutex artık acıtmıyor. Artık zihnim ağrısını ve kullanacağım noktasındaki şartları kabul etti... Bugün en son nereye vurduğumu bulamadım mesela :KK76: Kullanmayı düşürsen sen 2 günde bir falan vurulursun herhalde...

Yok kuzum uyku muhtemelen 5-6. haftada başlıyordur... O kadar progesteron alıyor ki ilacın yapmış olma ihtimali çok fazla..
izin kullanacağım diye çok yoğun çalıştım. Vücudum artık yorulduğunu hissetiriyor gibi :)

Ama belirti aramamak imkansız bence de :KK70:

Prolutex artık acıtmıyor. Artık zihnim ağrısını ve kullanacağım noktasındaki şartları kabul etti... Bugün en son nereye vurduğumu bulamadım mesela :KK76: Kullanmayı düşürsen sen 2 günde bir falan vurulursun herhalde...
Bana yine progestan verdi mecbur idare etcm zaten tüp bebek öncesi son çırpınışlar benim için de

Değerlendirmelere başladık biz 🤣 doktor izine gidecek diye 9. Gün gittim kontrole 3 tane büyüyen yumurta vardı cumadan cumaya gün aşırı denememizi söyledi ama biz cumartesi başlayabilir eşim cuma günü nöbeteydi. Bu sefer akıntı falan da takip etmeyecem valla saldım çayıra mevlam kayıra. Zaten önümüzdeki ay aşılamaya geçiyoruz bu ay bir an önce geçsin diye bekliyorum şu an.

Sen ne durumdasın Selizay Selizay 'cım geçmiş olsun bu arada covid olmuşsun. İnşallah hafif ağlatanların olursun🤲
Hadi bakalım, üçü de büyüsün. İnşallah aşılamaya gerek kalmadan bu ay tutar ❤️

Ben hafif bile değil değil, hiç semptomsuz atlatıyorum çok şükür 😂 ama yarıyıl tatilimi evde geçirmek beni bir miktar üzüyor maalesef 😭😭

Bana yine progestan verdi mecbur idare etcm zaten tüp bebek öncesi son çırpınışlar benim için de
İğne sana yüksek gelebilir. Dinlenme modu iyi.. Uyanmadan 12 günü atlatsak ne güzel olur :D
Ben duphaston 3*1, progestan 3*1, prolutex 1*1 olarak kullanıyorum. 5 günde progesteron 40 üstü geldi. Doktor 40 üstü gelirse depo vurmaya gerek yok demişti.

Hadi bakalım, üçü de büyüsün. İnşallah aşılamaya gerek kalmadan bu ay tutar ❤️

Ben hafif bile değil değil, hiç semptomsuz atlatıyorum çok şükür 😂 ama yarıyıl tatilimi evde geçirmek beni bir miktar üzüyor maalesef 😭😭
Vaka sayıları patlamış durumda.. Bugün geçirmesen sonra geçireceksin.. Hiç takılma ona..

İğne sana yüksek gelebilir. Dinlenme modu iyi.. Uyanmadan 12 günü atlatsak ne güzel olur :KK70:
Ben duphaston 3*1, progestan 3*1, prolutex 1*1 olarak kullanıyorum. 5 günde progesteron 40 üstü geldi. Doktor 40 üstü gelirse depo vurmaya gerek yok demişti.
Bnde izin alıp dinlenmek istiyodum fakat diğer arkadaş covid oldu bn bu soğukta dışarda ayaktayım çok üzgünüm takmamaya çalışıyorum ama dinlensem daha umutlu hissederdim 🥺

Günaydın canım,
Çok iyi takip edemedim. Sen neden hsg çektireceksin yeniden? Neler yapıyorsun nedir sürecin 🥰
Gunaydin=)
Yok daha değilde tup bebek için baslicam bi cumartesi başka yerler eskisini kabule etmiyoruz falan dedi de bu napar bilmiyorum

Back