- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.021
O zaman ben mi yanlış anladım acaba neyse cumartesi gidicem bilgilendiririm sizi=)Ekim de çok kısa zaman yaaa rahim bir işlem gormediyse aslında 1 yil geçerliliği var deniyordu garantici mi davraniyorlar ki
Git bakalım ne diyeceklerO zaman ben mi yanlış anladım acaba neyse cumartesi gidicem bilgilendiririm sizi=)
Hiç öyle düşünme.. Tüp bebekte bile bi etkisi yokmuş. Ben şimdi okuyorumda. Beni hiç yatırmadan eve gönderdiler. Yazdım. Pozitif görenlerin bazılarıda öyleymiş. çok ona takılma dediler..Bnde izin alıp dinlenmek istiyodum fakat diğer arkadaş covid oldu bn bu soğukta dışarda ayaktayım çok üzgünüm takmamaya çalışıyorum ama dinlensem daha umutlu hissederdim
İnşallah öyledir cnm ister istemez kafama takıldı tabi pozitifleri bi görsekte rahatlasak artıkHiç öyle düşünme.. Tüp bebekte bile bi etkisi yokmuş. Ben şimdi okuyorumda. Beni hiç yatırmadan eve gönderdiler. Yazdım. Pozitif görenlerin bazılarıda öyleymiş. çok ona takılma dediler..
Canim ben bı bayandan duymuştum tüp bebek tedavisi esnasında kadın transfer oluyor nasılsa tutmucak diye o gün bütün evi temizliyor falan bide baksa ki hamile kucaginada aldı kafaya takma öyle ama grip falan olmamaya çalışİnşallah öyledir cnm ister istemez kafama takıldı tabi pozitifleri bi görsekte rahatlasak artık
Aminnn o kadar umutsuzum ki röntgen çektirdim kuzu ya gebelik varmı dediler olcagini sanmıyorum dedimİnşallah adet görmezsin amin ( gebelikten dolayı) yanlış dua etmeyelim şimdi dudjd
İnşallah bizde o günleri görürüz cnm rabbim verince veriyor işte nasip artıkCanim ben bı bayandan duymuştum tüp bebek tedavisi esnasında kadın transfer oluyor nasılsa tutmucak diye o gün bütün evi temizliyor falan bide baksa ki hamile kucaginada aldı kafaya takma öyle ama grip falan olmamaya çalış
Neden çok mu eski anlaşılmıyor mu acaba?Gunaydin=)
Yok daha değilde tup bebek için baslicam bi cumartesi başka yerler eskisini kabule etmiyoruz falan dedi de bu napar bilmiyorum
Röntgen ben de çektirdim şu an bir kuşku hali var ama oldu bir kere gebelik olmadığını düşündümAminnn o kadar umutsuzum ki röntgen çektirdim kuzu ya gebelik varmı dediler olcagini sanmıyorum dedimkan verirken fenalastim damarlarım çoksa zor bulunuyo 2 koldan denediler midem bulandı basim dondu ay eve zor attim kendimi çok şükür herşey temiz çıktı
Valla işyerinde de hergun röntgen çekiyorum panaromik yada periapikal ne kadar kurşun önlük giysemde ne kadar koruyo kimbilirRöntgen ben de çektirdim şu an bir kuşku hali var ama oldu bir kere gebelik olmadığını düşündüm
Ya 3 gün yatış normal sonrasi ağır iş yapmama şartıyla işine gucune gidebilirsin kendini hastaymış gibi kabullendirmemeli vucut ben mesela hep ayaktayım koşturma içindeyim 1 hafta izin alırım oda mecburi sonra ise baslarim işi rahat olanlar bence en şanslı insanlarİnşallah bizde o günleri görürüz cnm rabbim verince veriyor işte nasip artık
Öyle demeyin belki kendiliğinden hamiş olcaksınız vazgecmeyin hemenKızlar benim adam vazgeçti çocuktan maddi durumlardan zamlardan dolayı hoscakalin
Oy kuzum yarının ne getireceği belli olmazKızlar benim adam vazgeçti çocuktan maddi durumlardan zamlardan dolayı hoscakalin
Keşke öyle olsa cnm sürekli merdiven in çık koştur yapıyorum bi de çok soğuk olunca o beni korkutuyo kapalı ortamda olsam daha rahat olurdu da malesef işte izin de alamadım tüp bebeğe geçersem hiç takmcm kimseyi direk raporu alır geçerimYa 3 gün yatış normal sonrasi ağır iş yapmama şartıyla işine gucune gidebilirsin kendini hastaymış gibi kabullendirmemeli vucut ben mesela hep ayaktayım koşturma içindeyim 1 hafta izin alırım oda mecburi sonra ise baslarim işi rahat olanlar bence en şanslı insanlar
Canım ben sana şubat 2022 de yazdım ovulasyon testiyle takip etmeye devam et diyeKendimi yalnız hissetmemek için buraya gelmiştim ama kendi kendime konuşuyo gibiyim sanki bu koca dünyada görünmez oldum
4 ocakra kürtaj oldum bekliyorum regli hala, ovu test de yaptim son uc gun silik cizgi bile yok bakalim reglden sonra tam gaz devamEveeeet kızlar yok mu gebelik haberleri, pozitif gören varsa etiketlesin listeye ekleyeyim
Negatif görenler morali bozmak yok, sizde durumlar ne
Amin canım aminİnşallah bizde o günleri görürüz cnm rabbim verince veriyor işte nasip artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?