• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel döngüm varmış 27 29 günde regl olurmuşum o 71 günlük facia benim hayatımı mahfetti 😭 kasiklarimda ağrı var adet ağrısı gibi bakalim takvim 3 şubat diyor covitten gecikme olcakmi olmayacakmı gorcez 🤦🏼‍♀️

Eklentiler

• Screenshot_20220131-004229.png
    Screenshot_20220131-004229.png
    167,3 KB · Görüntüleme: 51
Eylülün sebebi biontecte ekimi ben de cozemedim ekimde hsg cekinmisim

Eklentiler

• Screenshot_20220131-005007_My Calendar.jpg
    Screenshot_20220131-005007_My Calendar.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Ailem istanbulda ama maalesef şuan gitmek zor önceden gittiğimde aklıma gelmedi bakalim şuan değil ama özele gidersen isterler bana cekilen de buna benzio fakat elimde belge yok 😝
Hayırlısı canım istemezler belki yeterli gelirse diğeri diycem de elinde belge olmadığı için isterler sanırım 😐

İstiyor ben dedim daha ekimde çekindim yeniden ister doktor diyo hemen esiminkini de kabul etmiyor taa ağustosta neler değişmiştir diyor
Ekim de çok kısa zaman yaaa rahim bir işlem gormediyse aslında 1 yil geçerliliği var deniyordu garantici mi davraniyorlar ki 🤔

Evet canım uygun fiyatı buranın gercekden çoğu yer böyle degil, banada şans eseri denk geldi. cokda memnun kaldım açıkçası esimide yanıma aldı video çektirdiler işlemde çabuk btti.firsatin olsa iyi olurdu senin içinde.
Nasıl çalışma sistemleri varsa insana belge vermiyo bunlar insan ultrosan vs verir saçma salak işler aman sıkıntı çıkmasında belge onların olsun 😂😂😏

Özel muayenehaneye gidiyordum bir süredir ilaç iğne takviye vs derken maddi olarak zorladı kuzum İstanbul’da uygun fiyata çeken yer de duymadım hiç hep 1200 -1600 arası dendi 🙃o yüzden hem ileride tüp bebek vs durumu oluşursa diye devlete geçtim
Çok haklısın canm ya çok yıpratıcı bir dönem hem. Ruhen hem maddi rabbm yardımcın olsun. İşte bir yawru sevdası olunca hiç biseyi insan gözü görmüyor. Ama bu tarihi mutlaka öne çekmen gerek

Ne güzel döngüm varmış 27 29 günde regl olurmuşum o 71 günlük facia benim hayatımı mahfetti 😭 kasiklarimda ağrı var adet ağrısı gibi bakalim takvim 3 şubat diyor covitten gecikme olcakmi olmayacakmı gorcez 🤦🏼‍♀️
İnşallah adet görmezsin amin ( gebelikten dolayı) yanlış dua etmeyelim şimdi dudjd

Değerlendirmelere başladık biz 🤣 doktor izine gidecek diye 9. Gün gittim kontrole 3 tane büyüyen yumurta vardı cumadan cumaya gün aşırı denememizi söyledi ama biz cumartesi başlayabilir eşim cuma günü nöbeteydi. Bu sefer akıntı falan da takip etmeyecem valla saldım çayıra mevlam kayıra. Zaten önümüzdeki ay aşılamaya geçiyoruz bu ay bir an önce geçsin diye bekliyorum şu an.

Sen ne durumdasın Selizay Selizay 'cım geçmiş olsun bu arada covid olmuşsun. İnşallah hafif ağlatanların olursun🤲

Back