Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahin izni ile hayırlısıyla transferin başarılı geçer ve bebeğin sana sımsıkı tutunur insallahh bugün bol bol dua edicem dualarimdasin sonra da güzel haberlerini bekliyorum insallahhh

Canım bende aynı şeyi düşünüyordum, bi tarafım açık niye tutmuyor falan diye. Bir de benim hafif yumurta tembelliğimde vardı. Genelde hep kistin olduğu yerden geliştirdi yumurta düsün. 1 senedir de eşimin işi yüzünden deneme fırsatımız azaliyordu, son dönemlerde cok ağladım Allahim kabullendim olmasın ben denemeye raziyim yeterki deneme fırsatım olsun diyordum, yani aşilamadan sonra tüpe gitmek çok istiyordum ama deneme fırsatım yok diye çok üzülüyordum ve bu ay öyle nasip oldu. İnsan üzülmeyi bırakamıyor zaten ama kabullenmeye başlıyor.
Sende inşallah bi doktora daha görün benim tecrübem böyleydi senin daha ne kisti olduğu belli değil sanırım, bi doktor daha görsün ona göre karar verirsin ama eğer aktif büyümüyorsa benimki gibi belki başka doktor da kullanmaya gerek yok diyebilir ilaci

Hadi hayırlısı olsun inşallah canım. Dualarımız seninle inşallah güzel haberler alırız senden. Bebeğin sana sıkıca sarılsın kalbini ferah tut. Allahım sizede Anne baba olmayı nasip etsin inşallah

Ah canımm önceki aylar ben de çok kötüydüm devamlı ağlıyordum kimseyle konuşamıyordum herkesle iletişimimi kesmiştim.. Sonra bi gün kendi kendime dedim sabahlara kadar da ağlasam sonuç değişmiyor, e o zaman sabredip tevekkül etmekten başka çare yok.. Benim bu kistler de bahanesi olcak olsa her türlü olur eminim ki yeter ki Allahım nasip etsin. Tabi hala üzülüyorum aklım orda ama dua ve sabırla beklemeye çalışıyorum o mutlu haberi alacağım günü

Güzel haberin yakın olsun inşallah
Sağlıkla başlasın gebeliğin sağlıkla bebeğini kucağına al
Dualarım seninle

Seni çook iyi anlıyorum çok. Zaten bizi bizden başkası anlamaz. Ben birde aşılama için 3 ay bekleyip tutmayınca resmen yıkılmıştım. Ondan sonra da bari deneme sansim olsun diye üzülüyordum. Bi de böyle bi problem olunca insan hangisine inanacagini sapıtıyor seni de anlıyorum. Başka doktora gitsem belki o da bana ilaç verelim diyecekti.
İnşallah hiç birine gerek kalmazda en yakın zamanda sende güzel haber alırsın inşallah

Kuzucum son sürecini tam bilmiyorum sen kendine 3 ay kadar devam edebileceğin güvenli iletişim kurabileceğin bir doktor bul.
Hem eşine hem sana dair her problemi ortaya çıkar ve sonta yol almaya başla

Burda birbirimizi anlamamız o kadar iyi geliyor ki.. Bu gittiğim doktor çok araştırma yapıp okumuşsun biraz akışına bırak düşünme araştırma okuma dedi ama öyle olmuyor ki.. Tamamen koşulsuz güvenemiyorum doktorlara..tamam bu gittiğim net konuştu ama bir başka doktor görüşüyle desteklemem lazım.. Buna klomen femara vs denesek olmaz mı doğum kontrolden önce dedim daha mı bütütmek istiyorsun kisti dedi.. E bu ilaçla da küçülceği belli değil.. Netlik yok malesef hep olasılıklar üzerineyiz.

Kuzucum son sürecini tam bilmiyorum sen kendine 3 ay kadar devam edebileceğin güvenli iletişim kurabileceğin bir doktor bul.
Hem eşine hem sana dair her problemi ortaya çıkar ve sonta yol almaya başla
Güvenli doktor bulmak o kadar zor ki.. Kendimi güvenilir öğretmen arayan veli gibi hissediyorum 4 doktora gittim urfada hepsi oyaladı beni hep olur olur dedi.. Bu izmitte gittiğim doktor direkt bu kistle olmaz tutunamaz dedi.. Son bir doktora daha gideceğim bakalım o ne dicek..
Direkt güvendiğim bir doktor bulsam sonuna kadar onla gitcem ama işte.. Doktorlara muayenelere verdiğim parayla bi iki aşılama yapardım

Canım eğer çikolata kistiyse sendeki de, ben 6 kere ilaç kullandım bi kere aşılama için iğne kullandım bak hiçbirinde büyümedi. Çikolata kisti büyüyecek oldu mu ilaca bakmıyor bazen çok hızlı büyüyor. Tek yöntemi de adet olmamak küçülmesi için ilk gittigim doktor öyle demişti. Ama folikul kistiyse hele hiç korkma o kistlerden ben bekarken çok olurdu hep adetle atıldı, ama yumurta geliştirici haplarla büyüyor mu onu bilmiyorum

Dogum kontrol hapları kistler çok büyümeden etki ediyor emin olun ve gerçekten doktorunuza güvenin ve şöyle düşünün doğum kontrol hapı içerisinde östrojen ve progesteron olan hormon ilaclari ve oranlari da senin vücuduna zarar verecek cinsten değil. 2 ay boyunca ilac kullanacağınız için kafanızdan da tamamen atmış olacaksınız hamilelik düşüncesini ve zihniniz de rahatlayacak. Gec olmadan başlayın ve insallah inanıyorum ki ondan sonra çok çok güzel olacak

Benim eylülde ilk gittiğim doktor sağda 3 cm çikolata kistin var dedi..
Ekim de gittim 1.8 e düşmüş çikolataya benzemiyor başka bir kist bu dedi.. Klomen kullandım o ay covid oldum tedavi boşa gitti
Kasımda doktor değiştirdim çijolata değil folikül kist bu dedi klomen çatlatma iğnesi oldum tutmadı.
Aralıkta hsg çekildim şükür temiz çıktı..
İşte şimdi bu ay da 4 cm çikolata kistine benzer bir kistmiş ama ca125 40 çıktığı için direkt çikolata kisti de diyemiyorum kanadığı için yayılmış dedi.
Ca değerlerim 70 177 200 ler ve en son bu ay 40 çıktı.

Beni net anlayan bir doktor bulsam alnından öpcem

Doktorum da öyle dedi 14 ay beklemişsin 2 ay ne ki güven bana dedi ama.. Ben süreci daha da uzatır diye korktuğum için bu kistler alanında iyi bir doktor buldum doçent onun görüşünü alıp öyle başlayacağım

En iyisi aslında ne yapıyorsak biz kendimize yapıyoruz ya... sürekli düşünüyoruz bi an bile olsa kafamızdan atamıyoruz ve en büyük hatayı bu noktada yapıyoruz. Insallah gönlümüzü ferah tutalim

Evet kesinlikle doğru. Çikolata kistinin baskılanması adet olmamak ya da doğum kontrol hapı ama bu da gebelik isteyen kişiler için doğru yöntemler değil

He bi de aklıma gelmişken, ebru ceylan kist masajı lütfen onu da deneyin ben yapmıştım ki bence kist yoksa bile yapılmalı rahime giden oksijen miktarını arttıran hareketler hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…