- 22 Ocak 2022
- 1.097
- 2.525
- 83
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.721
İnşallah güzel sonuçlar getiririsiniz. Sizin güzel haberleriniz bizimde umudumuzGünaydın kızlar.. @Mavera2048 çok geçmiş olsun.. Herşeyde vardır bi hayır..
ejce @Esrakcshn Selizay @karaca3443 @zahrada @larissa123 MaviHayallerim Dilos6342 @maviss_34
Saat 1 de transfer var 1 saat öncesinden gelin dediler.. Dua eder misiniz? İnş hayırlısı ile konulduğu gibi tutunsun.. İnş herşey yolunda gider
Allahin izni ile hayırlısıyla transferin başarılı geçer ve bebeğin sana sımsıkı tutunur insallahhGünaydın kızlar.. @Mavera2048 çok geçmiş olsun.. Herşeyde vardır bi hayır..
ejce @Esrakcshn Selizay @karaca3443 @zahrada @larissa123 MaviHayallerim Dilos6342 @maviss_34
Saat 1 de transfer var 1 saat öncesinden gelin dediler.. Dua eder misiniz? İnş hayırlısı ile konulduğu gibi tutunsun.. İnş herşey yolunda gider
Canım bende aynı şeyi düşünüyordum, bi tarafım açık niye tutmuyor falan diye. Bir de benim hafif yumurta tembelliğimde vardı. Genelde hep kistin olduğu yerden geliştirdi yumurta düsün. 1 senedir de eşimin işi yüzünden deneme fırsatımız azaliyordu, son dönemlerde cok ağladım Allahim kabullendim olmasın ben denemeye raziyim yeterki deneme fırsatım olsun diyordum, yani aşilamadan sonra tüpe gitmek çok istiyordum ama deneme fırsatım yok diye çok üzülüyordum ve bu ay öyle nasip oldu. İnsan üzülmeyi bırakamıyor zaten ama kabullenmeye başlıyor.Canımm çok şükür ki oldu sağlıkla ilerlesin inşallahhsen de çok uzun ve zor süreçten geçmişsin ama şükür ki güzel sonuçlanmış tüpe gerek kalmadan.
Kesinlikle başka doktor görüşü olmadan kullanmam ama bu doktor da sanki başka yolu yokmuş gibi konuştu. Ben gerçekten anlamıyorum sol yumurtalığım gayet iyiymiş, o taraftan yumurtladığım zamanlarda da tutmadığına göre demek ki etkiliyor kistimin durumu
Ya inşallah çok güzel geçer çok guzel değerlerle güzel sonuçlar alırsınGünaydın kızlar.. @Mavera2048 çok geçmiş olsun.. Herşeyde vardır bi hayır..
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım. Dualarımız seninleGünaydın kızlar.. @Mavera2048 çok geçmiş olsun.. Herşeyde vardır bi hayır..
Ah canımm önceki aylar ben de çok kötüydüm devamlı ağlıyordum kimseyle konuşamıyordum herkesle iletişimimi kesmiştim.. Sonra bi gün kendi kendime dedim sabahlara kadar da ağlasam sonuç değişmiyor, e o zaman sabredip tevekkül etmekten başka çare yok.. Benim bu kistler de bahanesi olcak olsa her türlü olur eminim ki yeter ki Allahım nasip etsin. Tabi hala üzülüyorum aklım orda ama dua ve sabırla beklemeye çalışıyorum o mutlu haberi alacağım günüCanım bende aynı şeyi düşünüyordum, bi tarafım açık niye tutmuyor falan diye. Bir de benim hafif yumurta tembelliğimde vardı. Genelde hep kistin olduğu yerden geliştirdi yumurta düsün. 1 senedir de eşimin işi yüzünden deneme fırsatımız azaliyordu, son dönemlerde cok ağladım Allahim kabullendim olmasın ben denemeye raziyim yeterki deneme fırsatım olsun diyordum, yani aşilamadan sonra tüpe gitmek çok istiyordum ama deneme fırsatım yok diye çok üzülüyordum ve bu ay öyle nasip oldu. İnsan üzülmeyi bırakamıyor zaten ama kabullenmeye başlıyor.
Sende inşallah bi doktora daha görün benim tecrübem böyleydi senin daha ne kisti olduğu belli değil sanırım, bi doktor daha görsün ona göre karar verirsin ama eğer aktif büyümüyorsa benimki gibi belki başka doktor da kullanmaya gerek yok diyebilir ilaci
Güzel haberin yakın olsun inşallahGünaydın kızlar.. @Mavera2048 çok geçmiş olsun.. Herşeyde vardır bi hayır..
Seni çook iyi anlıyorum çok. Zaten bizi bizden başkası anlamaz. Ben birde aşılama için 3 ay bekleyip tutmayınca resmen yıkılmıştım. Ondan sonra da bari deneme sansim olsun diye üzülüyordum. Bi de böyle bi problem olunca insan hangisine inanacagini sapıtıyor seni de anlıyorum. Başka doktora gitsem belki o da bana ilaç verelim diyecekti.Ah canımm önceki aylar ben de çok kötüydüm devamlı ağlıyordum kimseyle konuşamıyordum herkesle iletişimimi kesmiştim.. Sonra bi gün kendi kendime dedim sabahlara kadar da ağlasam sonuç değişmiyor, e o zaman sabredip tevekkül etmekten başka çare yok.. Benim bu kistler de bahanesi olcak olsa her türlü olur eminim ki yeter ki Allahım nasip etsin. Tabi hala üzülüyorum aklım orda ama dua ve sabırla beklemeye çalışıyorum o mutlu haberi alacağım günü
Kuzucum son sürecini tam bilmiyorum sen kendine 3 ay kadar devam edebileceğin güvenli iletişim kurabileceğin bir doktor bul.Ah canımm önceki aylar ben de çok kötüydüm devamlı ağlıyordum kimseyle konuşamıyordum herkesle iletişimimi kesmiştim.. Sonra bi gün kendi kendime dedim sabahlara kadar da ağlasam sonuç değişmiyor, e o zaman sabredip tevekkül etmekten başka çare yok.. Benim bu kistler de bahanesi olcak olsa her türlü olur eminim ki yeter ki Allahım nasip etsin. Tabi hala üzülüyorum aklım orda ama dua ve sabırla beklemeye çalışıyorum o mutlu haberi alacağım günü
Burda birbirimizi anlamamız o kadar iyi geliyor ki.. Bu gittiğim doktor çok araştırma yapıp okumuşsun biraz akışına bırak düşünme araştırma okuma dedi ama öyle olmuyor ki.. Tamamen koşulsuz güvenemiyorum doktorlara..tamam bu gittiğim net konuştu ama bir başka doktor görüşüyle desteklemem lazım.. Buna klomen femara vs denesek olmaz mı doğum kontrolden önce dedim daha mı bütütmek istiyorsun kisti dedi.. E bu ilaçla da küçülceği belli değil.. Netlik yok malesef hep olasılıklar üzerineyiz.Seni çook iyi anlıyorum çok. Zaten bizi bizden başkası anlamaz. Ben birde aşılama için 3 ay bekleyip tutmayınca resmen yıkılmıştım. Ondan sonra da bari deneme sansim olsun diye üzülüyordum. Bi de böyle bi problem olunca insan hangisine inanacagini sapıtıyor seni de anlıyorum. Başka doktora gitsem belki o da bana ilaç verelim diyecekti.
İnşallah hiç birine gerek kalmazda en yakın zamanda sende güzel haber alırsın inşallah
Canım sen hsg çekildin mi
Kimyasaldan sonra yeni adet oldum canım bugün, pazartesi gidip randevu alacagim insallahCanım sen hsg çekildin mi
Güvenli doktor bulmak o kadar zor ki.. Kendimi güvenilir öğretmen arayan veli gibi hissediyorumKuzucum son sürecini tam bilmiyorum sen kendine 3 ay kadar devam edebileceğin güvenli iletişim kurabileceğin bir doktor bul.
Hem eşine hem sana dair her problemi ortaya çıkar ve sonta yol almaya başla
Canım eğer çikolata kistiyse sendeki de, ben 6 kere ilaç kullandım bi kere aşılama için iğne kullandım bak hiçbirinde büyümedi. Çikolata kisti büyüyecek oldu mu ilaca bakmıyor bazen çok hızlı büyüyor. Tek yöntemi de adet olmamak küçülmesi için ilk gittigim doktor öyle demişti. Ama folikul kistiyse hele hiç korkma o kistlerden ben bekarken çok olurdu hep adetle atıldı, ama yumurta geliştirici haplarla büyüyor mu onu bilmiyorumBurda birbirimizi anlamamız o kadar iyi geliyor ki.. Bu gittiğim doktor çok araştırma yapıp okumuşsun biraz akışına bırak düşünme araştırma okuma dedi ama öyle olmuyor ki.. Tamamen koşulsuz güvenemiyorum doktorlara..tamam bu gittiğim net konuştu ama bir başka doktor görüşüyle desteklemem lazım.. Buna klomen femara vs denesek olmaz mı doğum kontrolden önce dedim daha mı bütütmek istiyorsun kisti dedi.. E bu ilaçla da küçülceği belli değil.. Netlik yok malesef hep olasılıklar üzerineyiz.
Hadi bakalım inşallahKimyasaldan sonra yeni adet oldum canım bugün, pazartesi gidip randevu alacagim insallah
Dogum kontrol hapları kistler çok büyümeden etki ediyor emin olun ve gerçekten doktorunuza güvenin ve şöyle düşünün doğum kontrol hapı içerisinde östrojen ve progesteron olan hormon ilaclari ve oranlari da senin vücuduna zarar verecek cinsten değil. 2 ay boyunca ilac kullanacağınız için kafanızdan da tamamen atmış olacaksınız hamilelik düşüncesini ve zihniniz de rahatlayacak. Gec olmadan başlayın ve insallah inanıyorum ki ondan sonra çok çok güzel olacakBurda birbirimizi anlamamız o kadar iyi geliyor ki.. Bu gittiğim doktor çok araştırma yapıp okumuşsun biraz akışına bırak düşünme araştırma okuma dedi ama öyle olmuyor ki.. Tamamen koşulsuz güvenemiyorum doktorlara..tamam bu gittiğim net konuştu ama bir başka doktor görüşüyle desteklemem lazım.. Buna klomen femara vs denesek olmaz mı doğum kontrolden önce dedim daha mı bütütmek istiyorsun kisti dedi.. E bu ilaçla da küçülceği belli değil.. Netlik yok malesef hep olasılıklar üzerineyiz.
Benim eylülde ilk gittiğim doktor sağda 3 cm çikolata kistin var dedi..Canım eğer çikolata kistiyse sendeki de, ben 6 kere ilaç kullandım bi kere aşılama için iğne kullandım bak hiçbirinde büyümedi. Çikolata kisti büyüyecek oldu mu ilaca bakmıyor bazen çok hızlı büyüyor. Tek yöntemi de adet olmamak küçülmesi için ilk gittigim doktor öyle demişti. Ama folikul kistiyse hele hiç korkma o kistlerden ben bekarken çok olurdu hep adetle atıldı, ama yumurta geliştirici haplarla büyüyor mu onu bilmiyorum
Doktorum da öyle dedi 14 ay beklemişsin 2 ay ne ki güven bana dedi ama.. Ben süreci daha da uzatır diye korktuğum için bu kistler alanında iyi bir doktor buldum doçent onun görüşünü alıp öyle başlayacağımDogum kontrol hapları kistler çok büyümeden etki ediyor emin olun ve gerçekten doktorunuza güvenin ve şöyle düşünün doğum kontrol hapı içerisinde östrojen ve progesteron olan hormon ilaclari ve oranlari da senin vücuduna zarar verecek cinsten değil. 2 ay boyunca ilac kullanacağınız için kafanızdan da tamamen atmış olacaksınız hamilelik düşüncesini ve zihniniz de rahatlayacak. Gec olmadan başlayın ve insallah inanıyorum ki ondan sonra çok çok güzel olacak
En iyisiDoktorum da öyle dedi 14 ay beklemişsin 2 ay ne ki güven bana dedi ama.. Ben süreci daha da uzatır diye korktuğum için bu kistler alanında iyi bir doktor buldum doçent onun görüşünü alıp öyle başlayacağım
Evet kesinlikle doğru. Çikolata kistinin baskılanması adet olmamak ya da doğum kontrol hapı ama bu da gebelik isteyen kişiler için doğru yöntemler değilCanım eğer çikolata kistiyse sendeki de, ben 6 kere ilaç kullandım bi kere aşılama için iğne kullandım bak hiçbirinde büyümedi. Çikolata kisti büyüyecek oldu mu ilaca bakmıyor bazen çok hızlı büyüyor. Tek yöntemi de adet olmamak küçülmesi için ilk gittigim doktor öyle demişti. Ama folikul kistiyse hele hiç korkma o kistlerden ben bekarken çok olurdu hep adetle atıldı, ama yumurta geliştirici haplarla büyüyor mu onu bilmiyorum
He bi de aklıma gelmişken, ebru ceylan kist masajı lütfen onu da deneyin ben yapmıştım ki bence kist yoksa bile yapılmalı rahime giden oksijen miktarını arttıran hareketler hepDoktorum da öyle dedi 14 ay beklemişsin 2 ay ne ki güven bana dedi ama.. Ben süreci daha da uzatır diye korktuğum için bu kistler alanında iyi bir doktor buldum doçent onun görüşünü alıp öyle başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?