Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kesinlikle doğru. Çikolata kistinin baskılanması adet olmamak ya da doğum kontrol hapı ama bu da gebelik isteyen kişiler için doğru yöntemler değil
Aynen bana da iki doktor öyle söyledi. İlk gittiğim doktor gebelik düşünüyorsan ona göre ilaca başlayalım düşünmüyorsan doğum kontrol hapı vs. Kullanabilirsin ama uzun sürebilir demişti.
2. Gittiğim doktor ise zaten gebe kalamiyorsun ne gerek var daha da geciktirmeye. Gebe kalmak istiyorsan onunla ilgili tedavi göreceksin demişti
Ama benim kistim büyümüyor, büyüyorsa nasıl yapıyorlar tam bilmiyorum galiba kistin içini falan boşaltiyorlarmiş

Benimde canim iki kere yaptılar ca testini. İkisinde de normal aralıkta çıktı. İki doktorda bana çikolata kistine benziyor içi dolu kistin dedi. Hep benziyor dediler en son gittiğim doktor eminim artık bu çikolata kisti dedi. Çünkü 1 buçuk yıldır hiç geçmedi yani
Çikolata kistininde kendi kendine küçüldüğünü hiç duymamıştım
Çünkü doktor bana bu kist adet olmadığında ya hamile kalırsan ya da adet kesici ilaç kullanırsan ( şimdi tam yanlış tabir etmeyeyim ) o zaman küçülür dedi. Birde doğum kontrol hapı kullanırsan küçülebilir demişti

Anladım kuzum benim bir büyüyüp bir küçüldüğü için tam adını koyamıyorlar bence, dün ben de gördüm yayılmış dağılmış değişik bir şeydi ca lar yüksek çıkarken doktor emindi çikolata bu diyordu, ama şimdi ca 40 çıkınca yine bir belirsizlik oluştu.

Sana kistimin fotosunu atayım mı
Aynen bence de bi kuculup bi büyüdüğü için dediğin gibi karışmış. Ama inşallah çikolata kisti değildir diyelim canım folikül kistiyse geçer her türlü allahin izniyle
Bak ekliyorum fotoyu pek üzgün yalnız

Eklentiler

• 20220129_130749.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 36
Kâğıt olarak varmı ne ne kadar diye ayrıntılı varsa atarmisin bide hsg cekiyolarmi icin de varmı yada ayrı fiyatı ne biliyonmu canim
Kağıt olarak yazmadılar benim dosyam hazır direk tedaviye başlayacaklar o yüzden öyle bi fiyat verdiler. Kasım ayında anestezili çınarlı hastanesinde çektirdim 2300 tl gibi bişeydi tam hatırlamıyorum

Canım benim çok geçmiş olsun, ben de pozitif çıktım dün. Maviesra da pozitif. Günde 3 kere c vitamini, umca solüsyon, d vitamini al mutlaka. Bol bol su ve meyve ye
Saol kuzu, sanada çok geçmiş olsun
Valla tam bişeylere başlarken böyle aksilikler yaşamakta acayip ama nasip
Alıyorum alıyorum kuzu zaten ilaç falan vermediler
Vitaminlerle atlatcas insallah

İnşaAllah tüm bunlara hiç gerek kalmadan bu ay müjdeli bi haber alırız canım

Geçmiş olsun canım bol bol c vitamini d vit zerdacal kekik cayi tüket benimde 3 gün çok ağırdı ateş olmuştu doktorum boğaz gargarasi balgam sokucu falan yazmıştı umarim yez zamanda sifa bulursun
İnsallah kuzu
Hep birlikte bi an önce atlatalım insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…