- 22 Ocak 2022
- 1.097
- 2.525
- 83
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.601
Benim eşimde spermiogram testinde söylendi durdu delirtmişti beni Sevmiyorum ben öyle yapmayı vıdı vıdı. Erkekler işin kolayında. Bi hsg de onlara çektirseler çocuk mocukta hiç istemiceklerÇok kalabalık canım bi de herkes biliyo sperm vereceğimi diyo çekiniyor aynen bu tutmazsa uzunca bi süre ara vercez gibi inşallah tutar hayırlısıyla
Canım çok sevindim inşallah yarın bebişi alıp gelcksnHadi bakalım.. Bu ayda böyle devam etsin inş tutacaktır
Benim yarın saat 1 de transfer olacak…
Yumurta toplama işlemi yapılırken sperm de alınıyor. Dölleniyor… 5 gün Embryo oluşumu takio ediliyor.. 5.gün donduruluyor. Öyle yıllarca saklanıyor… Bir yumurta toplamadan 2-3 çocuğu olan var
Aynen nasip. Eşim de teması evde, yardırırız artıkÇok saol canım aminSelizay cnm çok şaşırdım çokkkk geçmiş olsun belki de nasip böyledir yumurtlama zamanında gitmemiş olacaksın
Amin inşallah canım rabbim nasip eder mi ki hayali bile güzelSizin için de güzel haberler alacağınız bir süreç olur inşallah
Hahaha asla istemezler bizim çektiklerimizin yanında onların ki ne ama işte gel de anlatBenim eşimde spermiogram testinde söylendi durdu delirtmişti beni Sevmiyorum ben öyle yapmayı vıdı vıdı. Erkekler işin kolayında. Bi hsg de onlara çektirseler çocuk mocukta hiç istemicekler
Mükemmel seni buralardan sahalara uğurluyoruz o zamnAynen nasip. Eşim de teması evde, yardırırız artık
Ama ovulasyon negatifMükemmel seni buralardan sahalara uğurluyoruz o zamn
İnşallah kuzummAminn canımBakma akışına bıraktım dediğime dayanamayıp ovulasyon testi yapmaya başladım yine sen de kistten kurtulup aşılama yapmayı düşünüyosun galiba inşaAllah sen de tez zaman da kist illetinden kurtulur aşılamaya gerek kalmadan da gebelik haberini alırsın canım
Ay evet ya en son gittiğimde kadınlar girdi ben erkeklerle tek kaldım testi bekliyodumÇok kalabalık canım bi de herkes biliyo sperm vereceğimi diyo çekiniyor aynen bu tutmazsa uzunca bi süre ara vercez gibi inşallah tutar hayırlısıyla
Hâlâ karantinadayım son 2 gün canım çok şükür ağır belirtiler gitti günümü bekliyorum ama bu ay akışına burakcan tedavi vs yok belki martta oda doktorlara bağlı kimi 1 ay kimi 2 kimi 3 ay bekleyin diyolarCanim en son testin pozitif cikmisti nasılsın nasıl gidiyor süreç
Yarın pozitif olur o inşallah hep beraber bebelere kavuşcazAma ovulasyon negatif
Rapor çıkartcanmi canim pekiÇok kalabalık canım bi de herkes biliyo sperm vereceğimi diyo çekiniyor aynen bu tutmazsa uzunca bi süre ara vercez gibi inşallah tutar hayırlısıyla
Bizim burada tüp bebek merkezinin içinde sperm verdikleri odaAy evet ya en son gittiğimde kadınlar girdi ben erkeklerle tek kaldım testi bekliyodumsonra işte sperm vermesi gerekenleri falan çağırıyorlar bide erkeklerin icin de adetin kaçıncı günü gibi saçma salak bağıra bağıra konuşuyor hemşireler tüp bebek yerinin içine girince sıkıntı yok orda sadece kadınlar ve hekimler oluyo
Hadi dualarımız seninle canoHadi bakalım.. Bu ayda böyle devam etsin inş tutacaktır
Benim yarın saat 1 de transfer olacak…
Yumurta toplama işlemi yapılırken sperm de alınıyor. Dölleniyor… 5 gün Embryo oluşumu takio ediliyor.. 5.gün donduruluyor. Öyle yıllarca saklanıyor… Bir yumurta toplamadan 2-3 çocuğu olan var
Ay benim esim test için verdiginde androloji diye bi yer di başka kapıdan giriliyodu girdiği odada ufak içerde doktorlar da vardi gicik oldum demiştiBizim burada tüp bebek merkezinin içinde sperm verdikleri oda
Rapor süresini öğrencm eğer öyle aylarca sürecekse şimdiden başlarım bn ama eğer hemen çıkacaksa bi kaç ay ara veririm hatta bi 6-7 aylık kredimiz var onun bile bitmesini bekleyeblrmRapor çıkartcanmi canim peki
Yok allahtan burada duş bile varmış abdest almak isteyenler için felan tabi benim ki nerde dinsizAy benim esim test için verdiginde androloji diye bi yer di başka kapıdan giriliyodu girdiği odada ufak içerde doktorlar da vardi gicik oldum demişti
Bizimde kaldi 1 yillik kredi ah ah bakalim kenara altin koyuyorum maas aldikca kotu duruma gore plan değiştircemRapor süresini öğrencm eğer öyle aylarca sürecekse şimdiden başlarım bn ama eğer hemen çıkacaksa bi kaç ay ara veririm hatta bi 6-7 aylık kredimiz var onun bile bitmesini bekleyeblrm
Pozitimisin canimAşı yoktu kuzu o yüzden pcr verdimİstanbula gidecektim, geçen hafta da kardan iptal olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?