Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok kalabalık canım bi de herkes biliyo sperm vereceğimi diyo çekiniyor aynen bu tutmazsa uzunca bi süre ara vercez gibi inşallah tutar hayırlısıyla
Benim eşimde spermiogram testinde söylendi durdu delirtmişti beni Sevmiyorum ben öyle yapmayı vıdı vıdı. Erkekler işin kolayında. Bi hsg de onlara çektirseler çocuk mocukta hiç istemicekler

Canım çok sevindim inşallah yarın bebişi alıp gelcksn

Benim eşimde spermiogram testinde söylendi durdu delirtmişti beni Sevmiyorum ben öyle yapmayı vıdı vıdı. Erkekler işin kolayında. Bi hsg de onlara çektirseler çocuk mocukta hiç istemicekler
Hahaha asla istemezler bizim çektiklerimizin yanında onların ki ne ama işte gel de anlat

İnşallah kuzumm bırakılmıyor ki.. Aklımızda hep sanırım gidişat o yönde ama aşılamada şans düşük öncrsinde bi famera iğne sonra aşılama sonra da tüp inşallah hiç birine gerek kalmaz da

Çok kalabalık canım bi de herkes biliyo sperm vereceğimi diyo çekiniyor aynen bu tutmazsa uzunca bi süre ara vercez gibi inşallah tutar hayırlısıyla
Ay evet ya en son gittiğimde kadınlar girdi ben erkeklerle tek kaldım testi bekliyodum sonra işte sperm vermesi gerekenleri falan çağırıyorlar bide erkeklerin icin de adetin kaçıncı günü gibi saçma salak bağıra bağıra konuşuyor hemşireler tüp bebek yerinin içine girince sıkıntı yok orda sadece kadınlar ve hekimler oluyo

Canim en son testin pozitif cikmisti nasılsın nasıl gidiyor süreç
Hâlâ karantinadayım son 2 gün canım çok şükür ağır belirtiler gitti günümü bekliyorum ama bu ay akışına burakcan tedavi vs yok belki martta oda doktorlara bağlı kimi 1 ay kimi 2 kimi 3 ay bekleyin diyolar

Bizim burada tüp bebek merkezinin içinde sperm verdikleri oda

Hadi dualarımız seninle cano

Ay benim esim test için verdiginde androloji diye bi yer di başka kapıdan giriliyodu girdiği odada ufak içerde doktorlar da vardi gicik oldum demişti
Yok allahtan burada duş bile varmış abdest almak isteyenler için felan tabi benim ki nerde dinsiz gülüyo hatta evden bornozda getirseydik diye

Rapor süresini öğrencm eğer öyle aylarca sürecekse şimdiden başlarım bn ama eğer hemen çıkacaksa bi kaç ay ara veririm hatta bi 6-7 aylık kredimiz var onun bile bitmesini bekleyeblrm
Bizimde kaldi 1 yillik kredi ah ah bakalim kenara altin koyuyorum maas aldikca kotu duruma gore plan değiştircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…