- 21 Haziran 2021
- 640
- 463
- 23
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.581
Ayni senin gibi benim de sol tarafta 2 cm folikul kisti var ve belki 3 yıldır benimle doğum kontrol hapı ile de gitmedi, aşılama yaptık bu ay femara ile ama kisti büyütmedi sabit kaldı. lakin tüp bebek düşünürsen o kisti aspire etmeliyiz dedi Dr. Seninki kaybolur inşallahYumurtalıklarda olduğu için atılan cinsten değil sanırım soğan suyu içtim bu ay o bile küçültmemiş, hatta kanama alanı oluşmuş dedisol gayet iyi dedi e madem ordan olsun ille de doğum kontrol hapı mııı adana da doçente de sorucam o da iç derse öyle içerim. Yok gerek yok derse femara vs isticem
Aminn canımAnladım canım aslında en güzeli akışa bırakmak ama ben yapamıyorum hiç. İnşallah tüpe gerek kalmadan doğal yollu mucize haberini alırız
Devlet yordu demekki onu aman aman inşallah tutar canim eğer olmazsa az mola verip ozele gidersimoz raporlu olan yerlere erkekler biz kadar sabırlı değil maalesed2.aşılama cnm inşallah tutar benim ki bugün bak bu son daha da buraya gelmem dedi inşallah tutar da bi de bu konu yüzünden tartışmayız bu olmaz çocuk istemyrm demeye başladı
Amin inşallah nasip olurCanımm inşallah güzel haberlerini bekliyoruzzz
Çok kalabalık canım bi de herkes biliyo sperm vereceğimi diyo çekiniyor aynen bu tutmazsa uzunca bi süre ara vercez gibi inşallah tutar hayırlısıylaDevlet yordu demekki onu aman aman inşallah tutar canim eğer olmazsa az mola verip ozele gidersimoz raporlu olan yerlere erkekler biz kadar sabırlı değil maalesed
Hayırlı olsunYapıldı cnm öğlen gibi bu son aşılama inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan tutar
Çok geçmiş olsun canımKızlar covid testim pozitif çıktı, yarın uçağım vardı pcr testi vermiştim. Şok
Çok saol cnm darısı başınaHayırlı olsun
Hadi bakalım.. Bu ayda böyle devam etsin inş tutacaktırPazartesiden beri 1 gün olmadı pazarda olur devam ediyoruz bakalım nolcak =) canım.senjn transfer ne zaman olacak bir de bu yumurta toplanınca ne kadar saklanabilir neye göre transfer olyOr
Canim en son testin pozitif cikmisti nasılsın nasıl gidiyor süreçDevlet yordu demekki onu aman aman inşallah tutar canim eğer olmazsa az mola verip ozele gidersimoz raporlu olan yerlere erkekler biz kadar sabırlı değil maalesed
Geçmiş olsunKızlar covid testim pozitif çıktı, yarın uçağım vardı pcr testi vermiştim. Şok
Tobe yarabbim ama ne güzelmiş böyle uğraşmak yok çok yorucu oluyo ahahahHadi bakalım.. Bu ayda böyle devam etsin inş tutacaktır
Benim yarın saat 1 de transfer olacak…
Yumurta toplama işlemi yapılırken sperm de alınıyor. Dölleniyor… 5 gün Embryo oluşumu takio ediliyor.. 5.gün donduruluyor. Öyle yıllarca saklanıyor… Bir yumurta toplamadan 2-3 çocuğu olan var
Ay peki ne zaman test yapabileceksinHadi bakalım.. Bu ayda böyle devam etsin inş tutacaktır
Yumurta toplama işlemi yapılırken sperm de alınıyor. Dölleniyor… 5 gün Embryo oluşumu takio ediliyor.. 5.gün donduruluyor. Öyle yıllarca saklanıyor… Bir yumurta toplamadan 2-3 çocuğu olan var
Güzel sonuçlar alın inşallahHadi bakalım.. Bu ayda böyle devam etsin inş tutacaktır
Sizin için de güzel haberler alacağınız bir süreç olur inşallahYapıldı cnm öğlen gibi bu son aşılama inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan tutar
Aşı yoktu kuzu o yüzden pcr verdimM mavili_yeshll canim hayirli olsun aşılama olmuşsun inşallah bebisin seninle olur ve sağlıklı bir süreç gecirirsin
MaviSasa234 canim yarin miydi transfer hayirli haberlerle gel insallah
Selizay kuzum çok geçmiş olsun aşı var mıydı yolculuk nereyeydi
Hadi ya büyük şansızlık olmuş neyse sağlık olsun sen iyi ol yeter kiAşı yoktu kuzu o yüzden pcr verdimİstanbula gidecektim, geçen hafta da kardan iptal olmuştu
Çok saol canım aminM mavili_yeshll canim hayirli olsun aşılama olmuşsun inşallah bebisin seninle olur ve sağlıklı bir süreç gecirirsin
MaviSasa234 canim yarin miydi transfer hayirli haberlerle gel insallah
Selizay kuzum çok geçmiş olsun aşı var mıydı yolculuk nereyeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?