- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.386
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #34.801
Yabancı dil olarak Arapça öğretmeniyimNe öğretmenisin sen canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yabancı dil olarak Arapça öğretmeniyimNe öğretmenisin sen canım
Aaaa imam hatipler demiYabancı dil olarak Arapça öğretmeniyim
Artık seçmeli Arapça dersi çoğu lisede var İmam Hatiplerde seçmeli değil zorunlu dersAaaa imam hatipler demi
Yoksa yenibir ders mi çıktı liselerde falan
Malum mezun olalı yıllar oldu
Erkek mi ki acabaaa ya bak açısı tam sınırda10.hafta görüntüsü bu
Söa aylardır gördüğümüz pozisyonda bu
Ya sırtını dönüyor ya bu pozisyona geçiyor…
Dün bu pozisyonda kopek gibi yüzüyordu
Bende kendimde olunca şaşırmıştım.Çapaklanmayı ilk defa duydum kız
Aynen nub teorisi bile renk vermiyorErkek mi ki acabaaa ya bak açısı tam sınırda
Bizde de kirpikler bırlesınce ve parlak olunca anlıyorlarmışBende kendimde olunca şaşırmıştım.
Lensten oluyor galiba dedim ama normal olmuyordu.
Bakınca nette gördüm
aynada göz oyarız artık,çapak var mı kırpıklerım ayrık mı birleşik mi diyeBizde de kirpikler bırlesınce ve parlak olunca anlıyorlarmış
sorma ya rüyam da bile gördüm bu muhabbet den sonra kırpıklerim kendı kendıne bırlesıyordıaynada göz oyarız artık,çapak var mı kırpıklerım ayrık mı birleşik mi diye
Bu sabah gittim kan verdim. Dün gidecektim uyanamadım erken inşallah bugün belli olacakbluequeen naptın canım?
Aa ne güzel. Öğrenmesi nasıl , kolay bi dil mi ? Valla ben istiyorum arapça öğrenmekYabancı dil olarak Arapça öğretmeniyim
ay alemsınız yaasorma ya rüyam da bile gördüm bu muhabbet den sonra kırpıklerim kendı kendıne bırlesıyordı
Kolay desem yalan olur canım. Ben Arapça tercümanım esasında, tercümanlık mezunuyum. Biraz daha modern dile hakimim. Dil edebiyat kısmı daha zor daha ağır tabiki benim alanım değil. Modern kısmı bile hazırlıkla birlikte 5 sene okudum. Ama Arapçaya tam hakim misin dersen hayır. Çok kapsamlı, sağlam bir 10 sene ayırmak, birkaç sene de orada yaşamak lazım ki eksik kalmasın.Aa ne güzel. Öğrenmesi nasıl , kolay bi dil mi ? Valla ben istiyorum arapça öğrenmek
Ben o kadar sabırlı biri değilim maalesef hele bu yaştan sonra zor iş zamanında gideymişim kursa mursa belki çat pat bişiler öğrenirdim ama . Öğrendiğin dili konuşmayınca unutuyorsunKolay desem yalan olur canım. Ben Arapça tercümanım esasında, tercümanlık mezunuyum. Biraz daha modern dile hakimim. Dil edebiyat kısmı daha zor daha ağır tabiki benim alanım değil. Modern kısmı bile hazırlıkla birlikte 5 sene okudum. Ama Arapçaya tam hakim misin dersen hayır. Çok kapsamlı, sağlam bir 10 sene ayırmak, birkaç sene de orada yaşamak lazım ki eksik kalmasın.
valla yaay alemsınız yaa
Ben seni İngilizce olarak tutmuşum aklımda yaYabancı dil olarak Arapça öğretmeniyim
Julimmmm nasılsın. ? Senin branş neydi gıBen seni İngilizce olarak tutmuşum aklımda ya
Geç döllenme olup sonradan pozitif görme şansım var mı acaba. Aşılamanın 12. Günüydü BugünEki Görüntüle 3115461
İşte sonuç