• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugın benım tansiyonum düşmüş 10.9 eve geldim hafif sağ taraf da kaşık agrım var dün de biraz vardı çatlama sonrası 4 cü gün hayır olsjn

Aa ne güzel. Öğrenmesi nasıl , kolay bi dil mi ? Valla ben istiyorum arapça öğrenmek
Kolay desem yalan olur canım. Ben Arapça tercümanım esasında, tercümanlık mezunuyum. Biraz daha modern dile hakimim. Dil edebiyat kısmı daha zor daha ağır tabiki benim alanım değil. Modern kısmı bile hazırlıkla birlikte 5 sene okudum. Ama Arapçaya tam hakim misin dersen hayır. Çok kapsamlı, sağlam bir 10 sene ayırmak, birkaç sene de orada yaşamak lazım ki eksik kalmasın.

Kolay desem yalan olur canım. Ben Arapça tercümanım esasında, tercümanlık mezunuyum. Biraz daha modern dile hakimim. Dil edebiyat kısmı daha zor daha ağır tabiki benim alanım değil. Modern kısmı bile hazırlıkla birlikte 5 sene okudum. Ama Arapçaya tam hakim misin dersen hayır. Çok kapsamlı, sağlam bir 10 sene ayırmak, birkaç sene de orada yaşamak lazım ki eksik kalmasın.
Ben o kadar sabırlı biri değilim maalesef hele bu yaştan sonra zor iş 😅😅 zamanında gideymişim kursa mursa belki çat pat bişiler öğrenirdim ama . Öğrendiğin dili konuşmayınca unutuyorsun

16AB020A-FC20-486F-A073-478044F5E3F7.jpeg

İşte sonuç 😢

Back