• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi gecelerrr. Ya benim aşılamadan beridir kahverengi lekelerm hiç kesilmedi doktora sordum olur öyle normaldir dedi. Çok yoğun gelmiyodu ama devamlı her tuvalete çıkınca görüyodum. Bugün daha bi yoğun geldi. Biraz kasıklarımda ağrım var ve gaz oldu sanırım karnım şişti sıkıştırıyo. Adet mi olcam ben ya. Normalde perşembe test yaptır dendi. Bişi varsa 11. Günde de çıkmaz mı iyi köyü bişi gidip yarın kandan baktırayım bitsin şu stresss

Kızlar iyi gecelerrr. Ya benim aşılamadan beridir kahverengi lekelerm hiç kesilmedi doktora sordum olur öyle normaldir dedi. Çok yoğun gelmiyodu ama devamlı her tuvalete çıkınca görüyodum. Bugün daha bi yoğun geldi. Biraz kasıklarımda ağrım var ve gaz oldu sanırım karnım şişti sıkıştırıyo. Adet mi olcam ben ya. Normalde perşembe test yaptır dendi. Bişi varsa 11. Günde de çıkmaz mı iyi köyü bişi gidip yarın kandan baktırayım bitsin şu stresss
Bence de test yaptır canım varsa kanda kesin çıkar artık

10-13.haftadan norml renksiz ultrason fotosunda nubu belli oluyosa ben yaparım cinsiyet tahminini miniğin😂😂😂
10.hafta görüntüsü bu😄
Söa aylardır gördüğümüz pozisyonda bu😂
Ya sırtını dönüyor ya bu pozisyona geçiyor…
Dün bu pozisyonda kopek gibi yüzüyordu😂

Eklentiler

• 07396FD0-EC0D-4E6E-9623-A4C0D4542CFE.jpeg
    07396FD0-EC0D-4E6E-9623-A4C0D4542CFE.jpeg
    74,6 KB · Görüntüleme: 50
Ay bu topiği cok ozledım kozlar nasılsınız ❤️❤️
Ben iyiyim çalışmalara devam
Bazen değişik kaşık agrıları var ama ins döllenme felann vardor keza dün teyzemler sen hamılesın sanki dediler gozleırm den kırpıklerımden anlamışlar 😂✌🏻

10.hafta görüntüsü bu😄
Söa aylardır gördüğümüz pozisyonda bu😂
Ya sırtını dönüyor ya bu pozisyona geçiyor…
Dün bu pozisyonda kopek gibi yüzüyordu😂
Ayy Sasam ben hic anlamiyorum bu ultrasona gore tahminlerden o yuzden birsey diyemedim 🙈

Ay bu topiği cok ozledım kozlar nasılsınız ❤️❤️
Ben iyiyim çalışmalara devam
Bazen değişik kaşık agrıları var ama ins döllenme felann vardor keza dün teyzemler sen hamılesın sanki dediler gozleırm den kırpıklerımden anlamışlar 😂✌🏻
Aa çok çapaklanınca hamilesin demekmiş..
Bende vardı kuzu..
Hala var😄

Ne eksiği kız..
Dönem bitti nerden bileceksin….
Bütün öğretmenler yazın tatilde demekki..
Dönem içinde bazen derse dalıp doldurmayı unuttuğum oluyor. Kontrol etmişler boş yerleri arıyorlar işte, müfettiş gelir, doldur sorun olmasın dediler. Geldiği de yok müfettiş müfettiş ağızlarında işte yeter ki iş çıkaralım 😂

Silik bir çizgi ile pozitifi görmüştüm. Sağlık ocağına kan verdim 353,59 çıktı ertesi gün hafif lekelenmem oldu doktora gittim hcg baktı 410 çıktı, kanamam devam edince bugünde hcg verdim 317 ye düştü. İlk kez silik çizgi ile öğrenmiştim ama gebelik sonlanıyor dedi doktor yavaş yavaş. Ne zaman adet görmeye başlarım acaba?Birde hcg sıfırlanıncaya kadar test mi vermem lazım? Ara vermem gerekir mi? Başına gelen var mı.

Silik bir çizgi ile pozitifi görmüştüm. Sağlık ocağına kan verdim 353,59 çıktı ertesi gün hafif lekelenmem oldu doktora gittim hcg baktı 410 çıktı, kanamam devam edince bugünde hcg verdim 317 ye düştü. İlk kez silik çizgi ile öğrenmiştim ama gebelik sonlanıyor dedi doktor yavaş yavaş. Ne zaman adet görmeye başlarım acaba?Birde hcg sıfırlanıncaya kadar test mi vermem lazım? Ara vermem gerekir mi? Başına gelen var mı.
Geçmiş olsun canım, kimyasal gebelik yaşıyorsun. Beta sıfırlanınca adet olursun 1 hafta sürebilir. Daha kısa da olabilir. Kimyasal sonrası çabuk gebe kalınır derler inşallah beklemezsin

Dönem içinde bazen derse dalıp doldurmayı unuttuğum oluyor. Kontrol etmişler boş yerleri arıyorlar işte, müfettiş gelir, doldur sorun olmasın dediler. Geldiği de yok müfettiş müfettiş ağızlarında işte yeter ki iş çıkaralım 😂
Ne öğretmenisin sen canım

Back