- 6 Şubat 2021
- 6.046
- 5.870
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.441
Randevu zor bulunur ama sansimi denicem kan vericez sadece dmiPıhtılaşma testi kuzum.. Normal tıbbi genetik randevu alıp gidiyorsun. Amh değerini söyleyip, doktor az embryo oluşma ihtimaline karşı riske atmak istemedi. Önden yaptırmamı istedi dersin
Karyotip temiz geldi..Genetikler temizdi di mi canım?
Yok yok tedavi çok kolay bulunuyor. Aynen sadece kan aldılar. Sonucu 1 aya çıkıyor..Randevu zor bulunur ama sansimi denicem kan vericez sadece dmi
Suan randevu yok tibbi genetik yazip hastanelere baktimYok yok tedavi çok kolay bulunuyor. Aynen sadece kan aldılar. Sonucu 1 aya çıkıyor..
Kuzu pıhtılaşman var yaptırdığın iyi olmuş iğne vereceklerdir. Benim MTHFR heterozigot var sadece iğneye gerek yok ama düşük yaptığım için yine de önlem amaçlı kullanıyorum.Nur topu gibi taze raporum var
Bilen yorumlasın @Selizaykaraca3443
Maviesra kuzu madem beklemedesin sende yaptır
Doz testi dediğin İNR testi mi? Test yaptırmaktan gına gelecek artıkKuzu pıhtılaşman var yaptırdığın iyi olmuş iğne vereceklerdir. Benim MTHFR heterozigot var sadece iğneye gerek yok ama düşük yaptığım için yine de önlem amaçlı kullanıyorum.
Bir de yaparlarsa doz testini de sor, bazen direkt 4000 lik ile başlanıyor. Ama 6000lik gerekli olan da olabiliyor. Ben en düşük doz olan 4000lik kullanıyorum.
Hayır anti faktör xa testi canım. Rutinde pek yapmıyorlar ama benim doktorum yapmıştı.Doz testi dediğin İNR testi mi? Test yaptırmaktan gına gelecek artık
Onu bi arkadaşlara sorayım ben kendimde yaparım.. Hematokrit tüpüm vardır..
Ama doktor riske atmayıp 6000 ile başlatıp kanama olursa 4000 düşürecek gibi duruyor..
Sonuç ne peki ne dediler canimYok yok tedavi çok kolay bulunuyor. Aynen sadece kan aldılar. Sonucu 1 aya çıkıyor..
Tüp bebekte genetik test ve trombolifiyi zaten yaptırmıyorlar mı Esra? Ben tedavi öncesi bakılıyor diye biliyordumSonuç ne peki ne dediler canim
Allah’ım neler öğreniyoruzHayır anti faktör xa testi canım. Rutinde pek yapmıyorlar ama benim doktorum yapmıştı.
Yok kuzum.. Tüp bebek tedavisi de bildiğin direk gebe bırakma mücadelesi.. Kimyasal olursa veya tutmazsa araştırıyorlar.. Başlarken hormon dışı neredeyse pek test istemiyorlar.. Bana da buradakiler yaptır muhakkak dedi..Tüp bebekte genetik test ve trombolifiyi zaten yaptırmıyorlar mı Esra? Ben tedavi öncesi bakılıyor diye biliyordum
Sorma işte keşke öğrenmesek ama öğreniyoruz. Dediğim gibi rutinde pek bakmıyorlar ama sen de benim gibi detaycısın aklında bulunsun bu daAllah’ım neler öğreniyoruz
Genetik doktoruna çıksaydım keşke..
Yarın doktora sorayım.. Gerekli ise transfer günü kan vereyim..
Ben de burada hep yaptıranları gördüm belki de ondan rutin sandım kuzu çok iyi olmuş yaptırdığınYok kuzum.. Tüp bebek tedavisi de bildiğin direk gebe bırakma mücadelesi.. Kimyasal olursa veya tutmazsa araştırıyorlar.. Başlarken hormon dışı neredeyse pek test istemiyorlar.. Bana da buradakiler yaptır muhakkak dedi..
Pıhtılaşma homozigot gebelik olursa 9 ay iğne kullanacakmışım, bir de folik asit sürekli kullanacağım.. Pıhtılaşma öğrenilmeseydi yüksek ihtimal tutsa da düşük olacaktı..Sonuç ne peki ne dediler canim
Vallahi öğrenmeden hara güre gebe kalsaydık keşke..Sorma işte keşke öğrenmesek ama öğreniyoruz. Dediğim gibi rutinde pek bakmıyorlar ama sen de benim gibi detaycısın aklında bulunsun bu da
Transfer ne zaman
Ay bişey kalmamış çok heyecanlıVallahi öğrenmeden hara güre gebe kalsaydık keşke..
Bi aksilik olmazsa Cumartesi..
Geçen hafta Cumartesi rahim kalınlığı 8.4’tü.. kalınlaşma iyi haftaya geldiğinde transfer olur dediler..
Yarın son muayne, bir sıkıntı görmezlerse Cumartesi transfer
Tamamdır hormon tahlillerim normal hiç amh ya da insülin direnci değerleri için yönlendirme olmadı bunları da danisacagim uzmana teşekkür ediyorum yorum içinMerhaba
Her ay sağ ve sol olması beklenir ama her birimizde farklılık gösterebilir. Polikistik tanınızı netleştirin, amh bakılabilir ve insülin direnci var mı diye bakılabilir bu şekilde netlik kazanırsınız.
Ozaman herkesin yaptırması gereken bi test bu desenePıhtılaşma homozigot gebelik olursa 9 ay iğne kullanacakmışım, bir de folik asit sürekli kullanacağım.. Pıhtılaşma öğrenilmeseydi yüksek ihtimal tutsa da düşük olacaktı..
İnşallah kazasız belasız transfer tamamlanır da gebelik haberini alırız canımVallahi öğrenmeden hara güre gebe kalsaydık keşke..
Bi aksilik olmazsa Cumartesi..
Geçen hafta Cumartesi rahim kalınlığı 8.4’tü.. kalınlaşma iyi haftaya geldiğinde transfer olur dediler..
Yarın son muayne, bir sıkıntı görmezlerse Cumartesi transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?