Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nur topu gibi taze raporum var
Bilen yorumlasın @Selizay karaca3443
Maviesra kuzu madem beklemedesin sende yaptır
Kuzu pıhtılaşman var yaptırdığın iyi olmuş iğne vereceklerdir. Benim MTHFR heterozigot var sadece iğneye gerek yok ama düşük yaptığım için yine de önlem amaçlı kullanıyorum.

Bir de yaparlarsa doz testini de sor, bazen direkt 4000 lik ile başlanıyor. Ama 6000lik gerekli olan da olabiliyor. Ben en düşük doz olan 4000lik kullanıyorum.

Doz testi dediğin İNR testi mi? Test yaptırmaktan gına gelecek artık
Onu bi arkadaşlara sorayım ben kendimde yaparım.. Hematokrit tüpüm vardır..
Ama doktor riske atmayıp 6000 ile başlatıp kanama olursa 4000 düşürecek gibi duruyor..

Hayır anti faktör xa testi canım. Rutinde pek yapmıyorlar ama benim doktorum yapmıştı.

Tüp bebekte genetik test ve trombolifiyi zaten yaptırmıyorlar mı Esra? Ben tedavi öncesi bakılıyor diye biliyordum
Yok kuzum.. Tüp bebek tedavisi de bildiğin direk gebe bırakma mücadelesi.. Kimyasal olursa veya tutmazsa araştırıyorlar.. Başlarken hormon dışı neredeyse pek test istemiyorlar.. Bana da buradakiler yaptır muhakkak dedi..

Allah’ım neler öğreniyoruz
Genetik doktoruna çıksaydım keşke..
Yarın doktora sorayım.. Gerekli ise transfer günü kan vereyim..
Sorma işte keşke öğrenmesek ama öğreniyoruz. Dediğim gibi rutinde pek bakmıyorlar ama sen de benim gibi detaycısın aklında bulunsun bu da
Transfer ne zaman

Ben de burada hep yaptıranları gördüm belki de ondan rutin sandım kuzu çok iyi olmuş yaptırdığın

Sorma işte keşke öğrenmesek ama öğreniyoruz. Dediğim gibi rutinde pek bakmıyorlar ama sen de benim gibi detaycısın aklında bulunsun bu da
Transfer ne zaman
Vallahi öğrenmeden hara güre gebe kalsaydık keşke..
Bi aksilik olmazsa Cumartesi..
Geçen hafta Cumartesi rahim kalınlığı 8.4’tü.. kalınlaşma iyi haftaya geldiğinde transfer olur dediler..
Yarın son muayne, bir sıkıntı görmezlerse Cumartesi transfer

Ay bişey kalmamış çok heyecanlı dualarım seninle güzel haberini bekliyorum

Tamamdır hormon tahlillerim normal hiç amh ya da insülin direnci değerleri için yönlendirme olmadı bunları da danisacagim uzmana teşekkür ediyorum yorum için

İnşallah kazasız belasız transfer tamamlanır da gebelik haberini alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…