- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.421
Canım inşallah Allah sağlıklı bir gebelik nasip ederİnş yarın aksilik olmazsa.. Sanki negatif olacak işlere bakacam gibi hazırlık yapıyorum.. Sanki pozitif ama sağlıklı ilerleyecek gibi de devam ediyorum.. Bilmiyorum farklı bir ruh haliymiş.. Eşimle de konusunu açmıyoruz.. Galiba kimse kötüyü anmak istemiyor
Nasıl gitsin canım ya ara ara pembe lekelenmelerim oluyor yüreğim ağzımda doktora gidiyoruz Allaha bin şükür sağlıklıNasıl gidiyor hamişlik
Bulayım ben onuEvet ciddiyim gerçekten öyle bi baslık vardı cok kişi dalga geçmişti konu sahibiyle
MaşallahNasıl gitsin canım ya ara ara pembe lekelenmelerim oluyor yüreğim ağzımda doktora gidiyoruz Allaha bin şükür sağlıklıbugün tam 10 haftalık olduk. Yarın kontrolüm var.
En son salı günü kanamam gelince gittim gece vakti. Ayakları ellerini oynatıyordu
Nur topu gibi taze raporum varBu nasıl bir ruh hali kuzu anlamadım İnan ki..
Lütfen güzel düşün zaten sen son basamağa geldin bir sürü de embriyo var..
Zaten pozitif olsa da çalışmaya devam etmeyecek misin sen?
Umarım kuzum.. Ama gebe kalmakta o kadar kolay değilmiş.. Doktorlar o kadar bilgisizler ki.. Bugun gene bi anormallik olunca anladım..Canım inşallah Allah sağlıklı bir gebelik nasip ederGerçekten olay gebe kalmak değilmiş ben anneler başlığına geçince bunu anladım. O kadar çok kayıp verdik ki … asıl olan sağlıklı gebelikmiş umarım cok saglıklı bir gebelik elde edersin bütün bu bekleyişine değer
O ne kizzzNur topu gibi taze raporum var
Bilen yorumlasınSelizay karaca3443
Maviesra kuzu madem beklemedesin sende yaptır
aşılama yaapan doktorumun dedıgı sey buydu olay saglıkla dogum yapabılmek dıye, ınsallaaahh saglıkl kavusacagımız hamılelıklerımız olur, sende yavruna saga salım kavursun ınsallah kuzumCanım inşallah Allah sağlıklı bir gebelik nasip ederGerçekten olay gebe kalmak değilmiş ben anneler başlığına geçince bunu anladım. O kadar çok kayıp verdik ki … asıl olan sağlıklı gebelikmiş umarım cok saglıklı bir gebelik elde edersin bütün bu bekleyişine değer
Evet doktorumda öyle dedi. Gebelerin %50 sinde böyle kanamalar olur diye.zaten bu ara gene hafif hafif karnım ağrımaya basladı bi ara durmustu. Hızlıca büyüdügü haftalarmıs sanırımMaşallah
Belki kese genişliyor diye kanama oluyordur her birimizin kılcal damar yapısı farklı
İnsallah kuzum hepiniz icin duam buduraşılama yaapan doktorumun dedıgı sey buydu olay saglıkla dogum yapabılmek dıye, ınsallaaahh saglıkl kavusacagımız hamılelıklerımız olur, sende yavruna saga salım kavursun ınsallah kuzum
Ciddi ciddiEvet ciddiyim gerçekten öyle bi baslık vardı cok kişi dalga geçmişti konu sahibiyle
ahh yaaa, Rabbım kımseye yaşatmasın, pskolojısıde ne zordur.İnsallah kuzum hepiniz icin duam budurAllah saglıksız gebelik ile hiç imtihan etmesin. Agustos anneler baslıgında öyle cok panik gecirdik ki belki baslıgın yarısının kalbi durmustur ve bunu cogu normal bi kontrolde öğrendi cok yıkıcı. Allahım sağlıkla kavuştursun
Amin kuzummahh yaaa, Rabbım kımseye yaşatmasın, pskolojısıde ne zordur.
amınnnn amınnn ınsallaahh canım, saglıkla kavustursun Allahım
ınsallaaahh bebegım dua et bızleredeAmin kuzummİnsallah en kısa zamanda hepinizden güzel haberler gelecek
Çok fena bir tablo değil bu, pai riskine önlem alınması gerek diye biliyorum onu mutlaka konuş doktorunla.Nur topu gibi taze raporum var
Bilen yorumlasınSelizay karaca3443
Maviesra kuzu madem beklemedesin sende yaptır
Pıhtılaşma testi kuzum.. Normal tıbbi genetik randevu alıp gidiyorsun. Amh değerini söyleyip, doktor az embryo oluşma ihtimaline karşı riske atmak istemedi. Önden yaptırmamı istedi dersinO ne kizzz
Pıhtılaşma testi kuzum.. Normal tıbbi genetik randevu alıp gidiyorsun. Amh değerini söyleyip, doktor az embryo oluşma ihtimaline karşı riske atmak istemedi. Önden yaptırmamı istedi dersinO ne kizzz
Genetikler temizdi di mi canım?Pıhtılaşma testi kuzum.. Normal tıbbi genetik randevu alıp gidiyorsun. Amh değerini söyleyip, doktor az embryo oluşma ihtimaline karşı riske atmak istemedi. Önden yaptırmamı istedi dersin
Pai pıhtılaşma imiş.. 9 ay iğne kullanımı gerekiyormuş..Çok fena bir tablo değil bu, pai riskine önlem alınması gerek diye biliyorum onu mutlaka konuş doktorunla.
Diğeri folik asit takviyesi ile ilgili sen zaten kaç aydır alıyorsun di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?