- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.761
Negatif gelmiş canım bir sorun yok ama sadece bunlar mı var smear deGünaydın kızlar
Smear sonucum çıkmış ama hiç bişey anlamadım
Hpv 16 negatif
Hpv 18 negatif
Ne anlama geliyorgoogle beni korkutuyor
Papatyamveben-Mavi MaviSasa234 ve diğer kızlar
Sistemde pek bilgi olmuyor, doktor rapora bakarsa daha cok bilgi yazıyor, tehlikeli hpv türleri var bir kaç tane sende negatif çıkmış yani bu iyi bir seyGünaydın kızlar
Hpv 16 negatif
Hpv 18 negatif
Testin biri henüz çıkmamış.Sistemde pek bilgi olmuyor, doktor rapora bakarsa daha cok bilgi yazıyor, tehlikeli hpv türleri var bir kaç tane sende negatif çıkmış yani bu iyi bir sey
Başta sonucu 16 18 çıktı sandım yaa, sonradan fark ettimNegatif gelmiş canım bir sorun yok ama sadece bunlar mı var smear de
YugandınGünaydın kızlar, mutlu haftalar herkese. Nasılsınız?
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzYugandın3 gün sonra test günüm gün yaklaştıkça kendimi daha çok dinler oldum belirti var mı her belirti onun belirtisi mi diye. Üf bide sürekli eşim soruyo var mı bi hareket annemle konuşuyorum o öyle var mı bi hareket. Heee var tekmeliyo diyorum inşallah diyorum bizi mutlu edecek sonucu alırız Perşembe günü
Canım benim, aynı şeyi mayıs ayında yaşamıştım. Muhtemel doğum tarihim 30 mayıstı.Benimle beraber hamile kalan arkadaşlarım teker teker doğurmuş, öncesinde ultrason fotoğraflarını paylaşıyorlardı. Bazen gözlerim doluyordu.. Ne hissettiğini anlıyorum, inşallah her şey güzel olacak, sağlıkla gelecek minikler ve çok şanslılarbugun kaybettigim evladimin dogmasi muhtemelen gun. Sabah bir Garip duygular ile uyandim. Kaybettigim evladimin kurtajla alindigi gun olan 2 ocak ise karnimda tasidigim bebegimin dogmasi muhtemel gun. Allahin degisik bir hesabi kitabi var cidden.
Taniyabileceginiz en karamsar, gamli baykus insanlardan birisi olarak herkes anne olacak ama Ben olamayacakmisim gibi gelirdi, hala da diken ustundeyim gerci her kontrol oncesi geriliyorum.
Bunlari moralinizi bozmak icin soylemiyorum guzel kizlar Ben Anne oluyorsam sizler her Turlu olursunuz emin olun, sadece icimizdeki umudu oldurmeyelim yesil kalsin yeter
Günaydın kızlar
Hpv 16 negatif
Hpv 18 negatif
Hpv olmadığını gösteriyor iyi birşey yani. Sonuç kısmında ne yazıyor ona bak canım.Günaydın kızlar
Hpv 16 negatif
Hpv 18 negatif
Sonraki kontrol ne zaman canimGören herkes kız diyor…
Ben kıza şartladım kendimi…
Ama doktor 10.hafta yüksek ihtimal erkek dedi, bi daha göremedik zaten
BugündüSonraki kontrol ne zaman canim
Yaaa görüyor musun yaramazi sen nazlaniyor genel de kız çocukları göstermez derler ama bence artık erkekler de nazlaniyor sağlıklı olsun da sen ne hissediyorsun canimBugündü
Ama gene göstermedi. Emekler pozisyona geçti. Oynadı oynadı, bi kere bile dönmedi..
Sonra bi daha aldı doktor bu seferde oturdu hareket bile etmedi
Detaylıya kaldı cinsiyet
Ben başlarda erkek hissetmiştim.Yaaa görüyor musun yaramazi sen nazlaniyor genel de kız çocukları göstermez derler ama bence artık erkekler de nazlaniyor sağlıklı olsun da sen ne hissediyorsun canim
Bana yandan USG sini yolla ben sana söylerimBen başlarda erkek hissetmiştim.
Ama şimdi göstermiyorsa kız dedikleri için kız diyorum.
Genel olarak kimliksiz diye sesleniyorum
Eşimde göstermemiş. Kv yakın takipliymiş. Doğumda öğrenmiş cinsiyeti ona da kız demişler…
Artık detaylı da kesin gösterir dedi doktor bakalım
Yaaa evet kimisi oğlan diyor detaylı da bakıyorlar ki kizzzBen başlarda erkek hissetmiştim.
Ama şimdi göstermiyorsa kız dedikleri için kız diyorum.
Genel olarak kimliksiz diye sesleniyorum
Eşimde göstermemiş. Kv yakın takipliymiş. Doğumda öğrenmiş cinsiyeti ona da kız demişler…
Artık detaylı da kesin gösterir dedi doktor bakalım
kıs mavişim napıyosunYaaa evet kimisi oğlan diyor detaylı da bakıyorlar ki kizzzbizim bı tanıdığa da erkek demişler bebek bir doğmuş kız neye uğradıklarını şaşırmışlar hakkınızda en hayırlısı olsun canim
Amin inş..Yaaa evet kimisi oğlan diyor detaylı da bakıyorlar ki kizzzbizim bı tanıdığa da erkek demişler bebek bir doğmuş kız neye uğradıklarını şaşırmışlar hakkınızda en hayırlısı olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?