Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım olmadı
Çünkü testleri genelde günüm gelene kadar yapmadım yada erkenden kan verip bakmadım çatlatma iğnesi yanıltır diye
Nasip olmadı inşallah tüp bebekte yüzümüz güler
Benim de bir negatif aşılamam var sonraki ay doğal yoldan olmuştu.
Bebekler geleceği zamanı biliyor. Sende yumurta, eşinde sperm varsa olur o iş.
İnsallah ilk tüp bebek denemende olumlu sonuc alirsin.
İyi haberlerini duymak için seni takip edeceğimm

İnşallah canım 3 yıllık evliyim
2 yılı geçti almadığım denemediğim kalmadı. Mikro çipli aşılama bile denedik.
Nasipte yoksa olmuyor gerçekten. Tüp bebeğe de hiç hazır değildim hep öteledim sonra baktım başlsyamayacağım bir anda atıldım. Bakalım bizi neler bekliyor

İnş en kısa zamanda tek avazda eline almak nasip olur…
Sen sakinlik ver diye dua et….
Ayy her an doğabilir mi yani?

Doğum yaklaşmış güç diliyorum sana
Darısı başımıza inşallah

Ay inanmıyorum ya mart ayında 7 adet kullandım belki en ucuz iğne buydu bu kadar olması insafsızlık resmen zaten zor bi surec iyice zorlastiriyolar allah kahretsin bunları

Doğum yaklaşmış güç diliyorum sana
Darısı başımıza inşallah
Sizin de sıranız gelecek
Benim tavsiyem, hamilelik döneminde olabildiğince stres yapmadan, endişe minimumda geçirin.
Yiyin, için. Benim doktorum midyeyi bile yasaklamadı. Çay, kahve yasaklamadı. Çok aşırı tüketmediğiniz hiçbir şeyden zarar görmezsiniz.

Hamilelik çok güzel ve rahat geçti benim, umarım her birinizin böyle rahat ve keyifli geçer.
Dilerim hepimiz sağlıkla alırız bebekleri kucağımıza

İsminiz belli mi canim

Kızlar merhaba normalde dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım test yaptığımda negatifti bugün ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı normal mi

Eklentiler

• 32666F20-B4DA-4912-9AF3-6E61A556B0BA.jpeg
    61,1 KB · Görüntüleme: 37
  • 90BBB01A-9A2E-443E-BE93-5A5716A284B7.jpeg
    128,6 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar merhaba normalde dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım test yaptığımda negatifti bugün ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı normal mi
Ovulasyon testinde birsey yok canim, silik. Ovulasyon testi zaten silik her zaman cikar. Gebelik testi gibi degil. Muhtemelen adetin gecikmis, birkac gun daha olmazsan bir doktora gorunebilirsin.

Al bak bu durumdayım hala işe gitmeye devam ediyorum. Önümüzdeki hafta son kez gideceğim. Haftaya çatı muayenesi var, bakalım. Korkuyorum da doğumdan. Doğurmasam nasıl olur
Kız korkma bir avazda doğurursun insallah senin göbeğin düsmemis daha var dogumuna gibi biraz. Benim erkenden fırtladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…