- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #34.721
Hehe evet iyi gerildim ama çatlamadım. Sen napiyosun nasil gidiyor? Senin ilk beybi sezaryen miydi?Maşallah hiç çatlak yok desem nazar etmiş olmam dimi canisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hehe evet iyi gerildim ama çatlamadım. Sen napiyosun nasil gidiyor? Senin ilk beybi sezaryen miydi?Maşallah hiç çatlak yok desem nazar etmiş olmam dimi canisi
Oyyy masallah saglikla gelsin kuzucukAl bak bu durumdayım hala işe gitmeye devam ediyorum. Önümüzdeki hafta son kez gideceğim. Haftaya çatı muayenesi var, bakalım. Korkuyorum da doğumdan. Doğurmasam nasıl olur
İştee tam bir ebe görüşü nokta atış çiçeğimmmm daha bu bebe yukardaa ayy çok güzel göbeekkkkkYa yerim göbüşe baaaaaaaak daha tam inmemiş sanki daha var seninkinin gelmesine ehehe
Valla benim de göbekte gorebildigim yerlerde yok ama basenler acayip çatlak diyebilirim sıcakların siskinligin de etkisiyle nefes almakta zorlanıyorum artık bian önce dogursak gözüyle bakıyorum Allah yardımcın olsun ise devam ediyosun valla ilk doğum sezeryandi canım çok rahat geçti inşallah buda öyle geçer anlamadanHehe evet iyi gerildim ama çatlamadım. Sen napiyosun nasil gidiyor? Senin ilk beybi sezaryen miydi?
İlaçlar geldi akşam onu da hatalı vermiş reöede de 450 kalem gonal f 7 kutu yazıyor doz 300Ya resmen sömürü bu gercekten cok sinirleniyorum boyle seyleri duyunca
Sikayet etmek lazim boyle yapanlari
Ben bu aya kadar gayet iyi geldim ama bu ay fenayım. Birincisi aşırı derece reflu gibi bir şey yasıyorum. Yemek borum yaniyor filan bi de şu pelvis eklemi mi nedir orada fena bir ağrım var. Yatakta dönerken kütlüyor yaw nasil bir şeyse Sünnetli cocuklar gibi yürüyorum bu ara.Valla benim de göbekte gorebildigim yerlerde yok ama basenler acayip çatlak diyebilirim sıcakların siskinligin de etkisiyle nefes almakta zorlanıyorum artık bian önce dogursak gözüyle bakıyorum Allah yardımcın olsun ise devam ediyosun valla ilk doğum sezeryandi canım çok rahat geçti inşallah buda öyle geçer anlamadan
Bizde iki kara kedi var canımOyyy masallah saglikla gelsin kuzucuk
Ay orda solda bir de siyah kedin mi var
Yaşadıklarının hepsi bu ayda normal buna şükür çünkü bu şikayetleri 5.aydan yaşayan var soda yeşil elma hiç olmadı gaviscon iyi geliyor mide için canım o dediğin kemik ağrısı bende de oluyor bazen yürüyemeyecek hale geliyorum sabır bitiyor sezeryan şöyle kendi tercihim oldu 40.haftayi doldurana kadar normali bekledim ben ama bebek kanala inmeyince suyunda da azalma olunca ister sezeryana alayım ister suni vereyim dedi ama kanala inmesinin bir garantisi yok deyince direk sezeryana sectim canim erkek bebek geç geliyor inşallah brkletmez seni annesiBen bu aya kadar gayet iyi geldim ama bu ay fenayım. Birincisi aşırı derece reflu gibi bir şey yasıyorum. Yemek borum yaniyor filan bi de şu pelvis eklemi mi nedir orada fena bir ağrım var. Yatakta dönerken kütlüyor yaw nasil bir şeyse Sünnetli cocuklar gibi yürüyorum bu ara.
Sezaryen senin tercihin miydi yoksa öyle mi gerekti? Benim doktorum normal doğumu bekleyeceğiz dedi hiç sormadi ne istersin diye
Ay canim amin insallah siz saglikla alin once, insallah sonra bizim gunlerimizi de gorelimBizde iki kara kedi var canım
Sana da masallah bu arada, sağlıkla al bebisini kucağına insallah
Pozisyon almış bebek, suyum da gayet iyiymis. Sezaryene dönmek için şu ana kadar bir neden oluşmadı belki sezaryen dese rahatlarım ama kendim de seçim yapmak istemiyorum, korkuyorum ama fazla bekletmesin diyince dua mi beddua mi bilemiyorum şu an içinYaşadıklarının hepsi bu ayda normal buna şükür çünkü bu şikayetleri 5.aydan yaşayan var soda yeşil elma hiç olmadı gaviscon iyi geliyor mide için canım o dediğin kemik ağrısı bende de oluyor bazen yürüyemeyecek hale geliyorum sabır bitiyor sezeryan şöyle kendi tercihim oldu 40.haftayi doldurana kadar normali bekledim ben ama bebek kanala inmeyince suyunda da azalma olunca ister sezeryana alayım ister suni vereyim dedi ama kanala inmesinin bir garantisi yok deyince direk sezeryana sectim canim erkek bebek geç geliyor inşallah brkletmez seni annesi
Ayyy maşallah ne güzel göbüş o öyle sağlıkla doğur inşallah ilk çocuk mu canım seninAl bak bu durumdayım hala işe gitmeye devam ediyorum. Önümüzdeki hafta son kez gideceğim. Haftaya çatı muayenesi var, bakalım. Korkuyorum da doğumdan. Doğurmasam nasıl olur
Hahaha emin ol ki dua çünkü son zamanlar geçmek bilmiyor bide insan sabırsızlanıyor artık belirsizlik bitsin diye inşallah kendi gelmek ister ve kolayca bir doğum olur senin içinde bir avaz da kurtulursun canimPozisyon almış bebek, suyum da gayet iyiymis. Sezaryene dönmek için şu ana kadar bir neden oluşmadı belki sezaryen dese rahatlarım ama kendim de seçim yapmak istemiyorum, korkuyorum ama fazla bekletmesin diyince dua mi beddua mi bilemiyorum şu an için
Merhaba, teşekkür ederim.Ayyy maşallah ne güzel göbüş o öyle sağlıkla doğur inşallah ilk çocuk mu canım senin
Bizde görür müyüz acaba şu günleri çok amin
Canim bak sana fotosunu cektim bizi acibademden buraya yonlendiriyorlardi, acibadem maslak genelde buraya yonlendirdigi icin cogu ilaci ellerinde bulunduruyor burasi. Bulamadiginda vs burayi da bir denersin, acibademden size yonlendirdiler dersinİlaçlar geldi akşam onu da hatalı vermiş reöede de 450 kalem gonal f 7 kutu yazıyor doz 300
Eczane gitmiş 300 lük gonal f kalem vermiş 7 kutu hem doz eksik oluyor hem hatalı birini de açtım
Yarın eczaneye gidicem reçeteyi yanlış okumuş sunuz diye. Ben bile ilaçlar gelesiyr anladım nasıl iş yapıyorlar anlamıyorum.
Gerçekten sömürücülük insanların çaresizliğinden çıkar elde etmeye çalışıyorlar
2 seneyi geçti canımMerhaba, teşekkür ederim.
Evet, ilk bebek.
Görürsünüz tabii, ne zamandır deniyorsunuz?
Hic kimyasal filan oldu mu?2 seneyi geçti canım
3 aşılama negatif bu ay tüp bebeğe başlayacağız nasipse
Reçeteyi kullanmış oldum canım ekran görüntüsü aldım bir sonrakinde sıkıntı yaşarsam ararım mutlaka. Ben bi şekilde buldum zor bela. Şu cetrotdide yumurta baskılsyıcı iğneyi çok aradım güç bela buldum diğerleri vardı zatenCanim bak sana fotosunu cektim bizi acibademden buraya yonlendiriyorlardi, acibadem maslak genelde buraya yonlendirdigi icin cogu ilaci ellerinde bulunduruyor burasi. Bulamadiginda vs burayi da bir denersin, acibademden size yonlendirdiler dersin
Sanırım olmadıHic kimyasal filan oldu mu?
İnşallahhhh canım inşallahSanırım olmadı
Çünkü testleri genelde günüm gelene kadar yapmadım yada erkenden kan verip bakmadım çatlatma iğnesi yanıltır diye
Nasip olmadı inşallah tüp bebekte yüzümüz güler