- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #34.701
Duyduk kizlar kalbi Allah’ima bin sukurSaat 15:30 hadi bakalım maviespumante
Haftasiyla uyumlu veletimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duyduk kizlar kalbi Allah’ima bin sukurSaat 15:30 hadi bakalım maviespumante
Ayyyy allahım şükürler olsun canım benim, var mı kanama alanı vs? Ne dedi dpktorDuyduk kizlar kalbi Allah’ima bin sukur
Oyyy maşallah o çook güçlü çook espumantemm hadii gözünüz aydınnnn kuzummmmDuyduk kizlar kalbi Allah’ima bin sukur
Gözünüz aydın canımmmm maşallah kuzuyaDuyduk kizlar kalbi Allah’ima bin sukur
Ay Cok sukur bugun bu haber iyi geldiDuyduk kizlar kalbi Allah’ima bin sukur
Of ya 3 ay önce böyle sorun yoktu bu ilaçta sinirlerim gerildi bak durduk yereKızlar doktorun tüp bebek için yazdığı
Cetrotide 0.25 mg iğneyi hiç bir yerde bulamıyorum raporlu ilaç olduğu için bütün ilaçlar aynı eczane olması lazım
Sana sinirlerinin vozulacağı bişey daha diyim hangi eczaneyi srwdıysam bu ilaçlar 4 aydır türkiyeyr gelmiyor dediler. Neyse en son Bi eczanede bulduk elinde kalmışOf ya 3 ay önce böyle sorun yoktu bu ilaçta sinirlerim gerildi bak durduk yere
Duyarsızlaşana kadar da ömründen ömür gidiyor ama. neyse hayırlısı bakalım.Amiiiiiiin.
Valla duyarsızlaşmak bu süreçte iyi bir şey, güzel şeyler beklemediğin anda geliyor
Gözün aydın canım canım çok sevindimDuyduk kizlar kalbi Allah’ima bin sukur
Ayyyy allahım şükürler olsun canım benim, var mı kanama alanı vs? Ne dedi dpktor
Oyyy maşallah o çook güçlü çook espumantemm hadii gözünüz aydınnnn kuzummmm
Gözünüz aydın canımmmm maşallah kuzuya
Ay Cok sukur bugun bu haber iyi geldi
Allah razi olsun kizlar hepinizden Darisi tez zamanda bekleyen tum kizlarimiza insallahGözün aydın canım canım çok sevindim
Doktorun içine bugün Konfüçyus kaçmış canım olsun sonuç güzel ya tadını çıkar senAllah razi olsun kizlar hepinizden Darisi tez zamanda bekleyen tum kizlarimiza insallah
Kanama alani yokmus Selizim, bir sorun gorunmuyor su an icerde dedi. O kahve akintilar olacak dedi (niye anlamadim ama) ya bugun yorulmus galiba pek bir gizemliydi doktorumuz :) en son cikarken ben kiloyla ilgili birseyler sordum, bosver onu senin hamileliginde onemli noktalarimiz cok daha farkli olacak dedi, sonra da “Elalemin sinegini sineklikle avliyoruz, sizinkine nukleer fuze firlatmaya calisiyoruz” gibi bir cumle kurdu ve biz odadan ciktik. Cikinca esimle birbirimize sorduk ne demekti o diye ama hicbirsey anlamadik
Çok şükür her şey yolunda gidiyor çiçeğimAllah razi olsun kizlar hepinizden Darisi tez zamanda bekleyen tum kizlarimiza insallah
Kanama alani yokmus Selizim, bir sorun gorunmuyor su an icerde dedi. O kahve akintilar olacak dedi (niye anlamadim ama) ya bugun yorulmus galiba pek bir gizemliydi doktorumuz :) en son cikarken ben kiloyla ilgili birseyler sordum, bosver onu senin hamileliginde onemli noktalarimiz cok daha farkli olacak dedi, sonra da “Elalemin sinegini sineklikle avliyoruz, sizinkine nukleer fuze firlatmaya calisiyoruz” gibi bir cumle kurdu ve biz odadan ciktik. Cikinca esimle birbirimize sorduk ne demekti o diye ama hicbirsey anlamadik
“Elalemin sinegini sineklikle avliyoruz, sizinkine nukleer fuze firlatmaya calisiyoruz”
Hahaha evet ya, seninkiyle baya ugrascaz demeye calisti galibaDoktorun içine bugün Konfüçyus kaçmış canım olsun sonuç güzel ya tadını çıkar sen
Ay aklin yolu bir arabaya binince ben de google a yazayim dedim ama anlasilan o ki bu doktorumuzun kendi tabiriymis google sadece nukleer silahlarla ilgili bilgi cikardiÇok şükür her şey yolunda gidiyor çiçeğim
Dahada güzel olacak inşAllah
Ben bunu google bir yazayım ne diyor espumantemmm
Al bak bu durumdayım hala işe gitmeye devam ediyorum. Önümüzdeki hafta son kez gideceğim. Haftaya çatı muayenesi var, bakalım. Korkuyorum da doğumdan. Doğurmasam nasıl olurKızzz ne durumdasın doğurdum haberini bekliyoruz ahah
Ya yerim göbüşe baaaaaaaak daha tam inmemiş sanki daha var seninkinin gelmesine eheheAl bak bu durumdayım hala işe gitmeye devam ediyorum. Önümüzdeki hafta son kez gideceğim. Haftaya çatı muayenesi var, bakalım. Korkuyorum da doğumdan. Doğurmasam nasıl olur
Çatlamamışsın kız ne kullandın eheAl bak bu durumdayım hala işe gitmeye devam ediyorum. Önümüzdeki hafta son kez gideceğim. Haftaya çatı muayenesi var, bakalım. Korkuyorum da doğumdan. Doğurmasam nasıl olur
Maşallah hiç çatlak yok desem nazar etmiş olmam dimi canisiAl bak bu durumdayım hala işe gitmeye devam ediyorum. Önümüzdeki hafta son kez gideceğim. Haftaya çatı muayenesi var, bakalım. Korkuyorum da doğumdan. Doğurmasam nasıl olur
Yapısal galiba canım, ben pek bir şey kullanmadım. Doktorum madecassol merhem yazıyordu, onu da aklıma geldikçe sürdüm.Çatlamamışsın kız ne kullandın ehe
Ya resmen sömürü bu gercekten cok sinirleniyorum boyle seyleri duyuncaSana sinirlerinin vozulacağı bişey daha diyim hangi eczaneyi srwdıysam bu ilaçlar 4 aydır türkiyeyr gelmiyor dediler. Neyse en son Bi eczanede bulduk elinde kalmış
9300 TL dediler raporum olduğu için 5130 TL olur dediler. Ama ilaçlar 2900 TL tutuyor
Niye 5130 dedik kur farkı vs dediler.
Bildiğin karaborsa gibi olmuş. Biliyorlar ilacın hiç bi yerde olmadığını
Bu fiyata sattılar mecbur aldık çünkü 100 eczane aradık baktık yok