- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #34.681
Bencede denemekte fayda variçinde 6 değil 8 adet var canım
280 tl
denemekten zarar gelmez
sıkınca bi yanma hissi bir sıcaklık hissi veriyor ama akmayı baya önlüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede denemekte fayda variçinde 6 değil 8 adet var canım
280 tl
denemekten zarar gelmez
sıkınca bi yanma hissi bir sıcaklık hissi veriyor ama akmayı baya önlüyor
Evet canım bu ay da koruncaz Eylül adeti sonrası kısmet olursa başlayacağızSon 1 ay daha mi korunacaksin simdi kuzum?
Teşekkür ederim dediğin gibi zamlanmış bile. Bana kadın Doğum muayenesini 900 dedi. Belki 30 büni de geçecek. Hayırlısıyla inşallah bir sorun çıkmasın tutsun da artık ne diyim.Atiyorum canim
Hadi bakalim canim insallah Eylulden itibaren cok kisa zamanda guzel haberler alirsinEvet canım bu ay da koruncaz Eylül adeti sonrası kısmet olursa başlayacağız
İnsallah kuzum ya.Hadi bakalim canim insallah Eylulden itibaren cok kisa zamanda guzel haberler alirsin
Tupe mi baslayacaksiniz yoksa dogal mi deneyeceksin?
Ay kuzum insallah dogal yoldan gelsin daha fazla ugrastirmasin seni dua edecegimİnsallah kuzum ya.
Bir süre doğal düşünüyoruz, nasip bakalım neler olacak
Allah razı olsun canım benimAy kuzum insallah dogal yoldan gelsin daha fazla ugrastirmasin seni dua edecegim
Ya ne diyecegimi bilemedim gercekten cizgi gorunuyordu. Benim de basima gelmisti. Demek ki cizgileri net gormeden hicbi zaman tam inanmamak gerekiyor… insallah bir sonrakinde net cift cizgiyi goruruz
Kan ciktimi canim
Valla testler yalan..bir daha asla inanmam.yapmam.bir süre ara vereceğim..psikolojim alt üst oldu iyice. Kafaya taktıkça da olmuyor zaten
2 test de pozitif çıkıyorum şaka gibi ya rabbim çok bekletmeden mutluluğu tatdirsin canimValla testler yalan..bir daha asla inanmam.yapmam.bir süre ara vereceğim..psikolojim alt üst oldu iyice. Kafaya taktıkça da olmuyor zaten
Evet bir test olsa anlarımda,valla bilmiyorum ya.biraz kafamı dinlemem lazım..çok yıprandım..2 test de pozitif çıkıyorum şaka gibi ya rabbim çok bekletmeden mutluluğu tatdirsin canim
Bence de canım test olayını boşver regl geçerse 3-5 gün direkt kan testi en temiziValla testler yalan..bir daha asla inanmam.yapmam.bir süre ara vereceğim..psikolojim alt üst oldu iyice. Kafaya taktıkça da olmuyor zaten
3 bucukta kuzum, duanizi eksik etmeyinmaviespumante kuzu son durum ne kontrole gittin mi
Hadi güzel haberlerle gel bize canım benim3 bucukta kuzum, duanizi eksik etmeyin
Kızzz ne durumdasın doğurdum haberini bekliyoruz ahahYok, patlayacak kıvama geldim ama henüz doğurmadım yakındır ama 2-3 hafta içinde doğururum herhalde. Sizleri takip ediyorum, katılımlarınızı bekliyorum bu aralar hamile kalmak için iyi, çalışmaları sıklaştırın. Yazın 9 aylık olmak pek hoş olmiyir sen neler yapiyorsun?
Doktorla görüş muadil yazsınKızlar doktorun tüp bebek için yazdığı
Cetrotide 0.25 mg iğneyi hiç bir yerde bulamıyorum raporlu ilaç olduğu için bütün ilaçlar aynı eczane olması lazım
İstanbul dahil çevre ili ilçeleri aradım yok yaniDoktorla görüş muadil yazsın