• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahah demek ki dua ederken “dogumdan sonra benzesin…” diye eklemeyi unutmussun. Eksik dua olunca boyle oluyor 😂
İnsallah haftaya gosterir kuzu, ben de cok merak ediyorum sizinkini ama konusmustuk zaten, benim de icime erkek doguyor senin icin 🤗
Banada öyle geliyor MaviSasa234 MaviSasa234 oğlan annesi olacaksın sanki sen 🤗🤗🤗

Kızlar selam regle 1 gün var yumurtlamadan sonraki 12. Günüm bu erken gebelik testi. Beta verdim 40 çıktı szce düşük mü? hem şoktayım değişik duygular içerisindeyim bu reglde tüpe başlayacaktık😃

Eklentiler

• IMG_20220811_140125.jpg
    IMG_20220811_140125.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 30
Hahahah demek ki dua ederken “dogumdan sonra benzesin…” diye eklemeyi unutmussun. Eksik dua olunca boyle oluyor 😂
İnsallah haftaya gosterir kuzu, ben de cok merak ediyorum sizinkini ama konusmustuk zaten, benim de icime erkek doguyor senin icin 🤗
Aa bak öyle düşünmemiştim..
Bundan sonra onları da ekleyeyim…
Sen deyince aklıma geldi..
Babasının ilgisini alakasını arttır diye de dua edeyim😄

Gören herkes kız diyor…
Ben kıza şartladım kendimi…
Ama doktor 10.hafta yüksek ihtimal erkek dedi, bi daha göremedik zaten😄
Ihtimalleri dogru cikiyor kuzum banada 12 . Haftada kız bu dedi her gittiginde kiz dedi gecen gittigimizde net bi sekilde bak pipi yok güzel bir kızçe var burada dedi 😍

Kızlar selam regle 1 gün var yumurtlamadan sonraki 12. Günüm bu erken gebelik testi. Beta verdim 40 çıktı szce düşük mü? hem şoktayım değişik duygular içerisindeyim bu reglde tüpe başlayacaktık😃
Hayırlı uğurlu olsun bence gayet güzel değeriniz 😍 Tebrik ederim 🌺

Masallahhh yaaa bebis supriz yapmis demeki 😍😍 dusuk yuksek bu onemli degil canim guzelce artması önemli insallah saglicakla kucagina alirsin

Aa bak öyle düşünmemiştim..
Bundan sonra onları da ekleyeyim…
Sen deyince aklıma geldi..
Babasının ilgisini alakasını arttır diye de dua edeyim😄
Gören herkes kız diyor…
Ben kıza şartladım kendimi…
Ama doktor 10.hafta yüksek ihtimal erkek dedi, bi daha göremedik zaten😄
Ay evet insanin aklina hergun yeni birsey geliyor zaten 😂 Dua edecek konu bitmiyor asla🙏🏻
Neye gore kiz diyorlar kuzu sana?

Kızlar bende dün simir aldırdım 10 güne çıkıyormuş
amh dusuk ama doktor yumurtaları begendı 15 mm dedi 12 ci gündü dün
bugünden itibaren başlıyoruz çalışmalara hsg begendı inceledi ,
Vitamin verdi bana bugün ona başlıyorum adı pregros plus
süüppeerrrrrr,
hıc takılma bolca degerlendır sen kuzum ,ınsallaahh denk gelsın , sıkıca tutunsun :KK36:

maşallaahhhh, hayırlı olsun canımmm cok sevındımmm..
neler yaptın pekı bu ay :)

Gayet iyi canım…
Hayırlı olsun…
Sağlıkla ilerlesin inş🌸

maşallaahhhh, hayırlı olsun canımmm cok sevındımmm..
neler yaptın pekı bu ay :)
Yumurtlamaya 2 gün kala (takvime göre) ilişki oldu sonraki gün ve yumurtlama günü. Bu kez tek farklı yaptığım gynoseed jeli iki kez kullandım ben ona bağlıyorum kızlar. Yoksa evet tüp bebeğe geçecektik ama hala daha aklımdan çıkmıyordu belki doğal yoldan olur diye 😊

süüppeerrrrrr,
hıc takılma bolca degerlendır sen kuzum ,ınsallaahh denk gelsın , sıkıca tutunsun :KK36:
İns kuzm ya var ya doktor benı cok gğzel rahatlattı iyi ki o kadına gidşyorum doktoruma asıgım vallla anne gibi sefkatlı
Şimir de guzel geçti kuzum vitsmını içtim 😅😅😅

Eklentiler

• E4CBE7CD-25FF-4D48-B531-F1216BBA435D.jpeg
    E4CBE7CD-25FF-4D48-B531-F1216BBA435D.jpeg
    68,5 KB · Görüntüleme: 40
Yumurtlamaya 2 gün kala (takvime göre) ilişki oldu sonraki gün ve yumurtlama günü. Bu kez tek farklı yaptığım gynoseed jeli iki kez kullandım ben ona bağlıyorum kızlar. Yoksa evet tüp bebeğe geçecektik ama hala daha aklımdan çıkmıyordu belki doğal yoldan olur diye 😊
yaaa ınankı cok sevındım kuzum,

hayırlı olsun , ay bu jelı cok duyuyorum yaaa.. ay bende mı alsam :KK37:

Back