- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.661
doktor cok onemlı bu surecte ,İns kuzm ya var ya doktor benı cok gğzel rahatlattı iyi ki o kadına gidşyorum doktoruma asıgım vallla anne gibi sefkatlı
Şimir de guzel geçti kuzum vitsmını içtim
bende aldım ama 1 tane kullandım sonra yumurtlama olmadı diye bıraktım kullanmayı boşa gitmesin diyeyaaa ınankı cok sevındım kuzum,
hayırlı olsun , ay bu jelı cok duyuyorum yaaa.. ay bende mı alsam
Ya ne diyecegimi bilemedim gercekten cizgi gorunuyordu. Benim de basima gelmisti. Demek ki cizgileri net gormeden hicbi zaman tam inanmamak gerekiyor… insallah bir sonrakinde net cift cizgiyi goruruzHayır canım.her ikisi de ilk 3 dk da çıkmıştı. Cidden çok şaşırdım
kullan barı dıger ay sende, bende bı bakayım :)bende aldım ama 1 tane kullandım sonra yumurtlama olmadı diye bıraktım kullanmayı boşa gitmesin diye
Al bence 6 tane var zaten içinde iki ay yeter denemeye değer :)yaaa ınankı cok sevındım kuzum,
Papatyam sen nasilsiinnyaaa ınankı cok sevındım kuzum,
haklısın onuda denemedık demeyiz :)Al bence 6 tane var zaten içinde iki ay yeter denemeye değer :)
canım cok sukur iyiyim, toparladım ıkıncı reglımı oldum..Papatyam sen nasilsiinn
tüp bebeğe başlıyorum canım bu adette gerek kalmaz inşallah jelekullan barı dıger ay sende, bende bı bakayım :)
içinde 6 değil 8 adet var canımcanım cok sukur iyiyim, toparladım ıkıncı reglımı oldum..
iş güç şuan yogun gecıyor
Son 1 ay daha mi korunacaksin simdi kuzum?canım cok sukur iyiyim, toparladım ıkıncı reglımı oldum..
iş güç şuan yogun gecıyor
Ah canım çok sevindim Allah’ım tamamına erdirsin inşallah beta da gayet güzel demekki bu tüp bebek aşılama sürecine giriyor olmak düşüncesi bizleri azda olsa rahatlatıyor gözün aydınnKızlar selam regle 1 gün var yumurtlamadan sonraki 12. Günüm bu erken gebelik testi. Beta verdim 40 çıktı szce düşük mü? hem şoktayım değişik duygular içerisindeyim bu reglde tüpe başlayacaktık
Ayyy hayırlı olsunKızlar selam regle 1 gün var yumurtlamadan sonraki 12. Günüm bu erken gebelik testi. Beta verdim 40 çıktı szce düşük mü? hem şoktayım değişik duygular içerisindeyim bu reglde tüpe başlayacaktık
Aynen kuzum cok saglldoktor cok onemlı bu surecte ,
ne mutlu frekansınız tutmus..
oh şifa olsun :)
Ay masalllah yaYumurtlamaya 2 gün kala (takvime göre) ilişki oldu sonraki gün ve yumurtlama günü. Bu kez tek farklı yaptığım gynoseed jeli iki kez kullandım ben ona bağlıyorum kızlar. Yoksa evet tüp bebeğe geçecektik ama hala daha aklımdan çıkmıyordu belki doğal yoldan olur diye
Benim de 12. Gunde 40 cikmisti kuzum. Hayirli olsun Rabbim saglikla ilerletsin aminKızlar selam regle 1 gün var yumurtlamadan sonraki 12. Günüm bu erken gebelik testi. Beta verdim 40 çıktı szce düşük mü? hem şoktayım değişik duygular içerisindeyim bu reglde tüpe başlayacaktık
Kan ciktimi canimCanım kızlar..test verdim şimdi.2 saate çıkacakmış.istanbul a arkadaşlarımın yanına gidiyordum kız kıza sohbet mod.ben gidip oturasıya çıkar test sonucu.en net öyle anlarız dediğiniz gibi.bu strip testler tuhaf zaten.kaset ya da erken testte yoktu elimde.bu iki gündür görünen çizgi nedir ne değildir belli olmuş olacak
Atiyorum canimBenim de hiç HSG falan çekilmedi hepsini sıfırdan yaptıracağım. Bana da randevu aldığımda muayene ücreti 900 lira ve bir ay boyunca tüm kontroller için falan geçerli dediler. Tabi diğer testler ve ilaçlar için de mecburen ücret ödenecek. Birde eşimden test falan isyteyecekler kesin onun da ücreti olacak ekstra. Biz şuanlık 30 bin lira bütçe ayırdık zaten. Arkadaşınıza ne kadar ücret söylemişler.
YaaaaKızlar 1.20 negatif..testler yalan demek ki..test mağduru olmaktan bıktım..
İnsallah canımm ,sağlıkla gelsin inşallahtüp bebeğe başlıyorum canım bu adette gerek kalmaz inşallah jele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?