• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maviespumante maviespumante kuzu…
Yarın senin günün…
Nasılsın nasıl gidiyor? Bugün mü yola çıkacaksınız? Yoksa orada bir doktora mı gideceksin?
Gunaydin kuzumm
Yarin ogleden sonra randevumuz, sabah cikip gidecegiz… acil bir durum olmadigi surece istanbuldaki doktorumdan baska birine gitmeyi dusunmuyorum simdilik… burda perinatolog yok zaten 😄
İnsallah iyiyimdir valla kuzu, bakalim biz de heyecan ve merakla yarini bekliyoruz… lekelenmeler devam ediyor az da olsa. Kasik agrilari farkli formatlarda var hep. Onun disinda hep açım 🙈 Gece 3’de uyaniyorum midem kaziniyor oluyor🙈 zaten 2-2,5 kilo aldim yemekten… pek mide bulantim filan olmuyor anlayacagin 😄 bi de hareketim yok… evde tuvalet, yemek, odalar arasi yurume disinda cogunlukla yatiyorum…
İnsallah hersey yolundadir, cok dua ediyorum🙏🏻🌸

Sen nasilsin kuzum?

Giremiyorum bi suredir seni merak ettim icime mi dogdu ne 😂Ay hadi insallah kuzum Allah yuzunu guldursun 🥰 haber et mutlaka.

Ayyy gördüm yaptın mı bidaha test?

Yaptin mi bugun tekrar??? Cok merak ettim ben de 🌸
Kızları bugün yine lh ve hcg yaptım.atıyorum testleri.yani çok silik var gibi. Dünden bugğne pek koyulaşmamış aynı gibi.Ben hala inanamıyorum olabilir mi ya? 20220811_105934.jpg

Gunaydin kuzumm
Yarin ogleden sonra randevumuz, sabah cikip gidecegiz… acil bir durum olmadigi surece istanbuldaki doktorumdan baska birine gitmeyi dusunmuyorum simdilik… burda perinatolog yok zaten 😄
İnsallah iyiyimdir valla kuzu, bakalim biz de heyecan ve merakla yarini bekliyoruz… lekelenmeler devam ediyor az da olsa. Kasik agrilari farkli formatlarda var hep. Onun disinda hep açım 🙈 Gece 3’de uyaniyorum midem kaziniyor oluyor🙈 zaten 2-2,5 kilo aldim yemekten… pek mide bulantim filan olmuyor anlayacagin 😄 bi de hareketim yok… evde tuvalet, yemek, odalar arasi yurume disinda cogunlukla yatiyorum…

Sen nasilsin kuzum?
İnşallah herşeyin yolunda olduğunu göreceksin canım,merak etme.lekelenmelerin geçsin tamamen,sonraki günlerde hafif yürüyüşler yaparsın🥰

Kızları bugün yine lh ve hcg yaptım.atıyorum testleri.yani çok silik var gibi. Dünden bugğne pek koyulaşmamış aynı gibi.Ben hala inanamıyorum olabilir mi ya?Eki Görüntüle 3111292
Yani kuzu ya bir kan ver, ya da artimed erken gebelik testi aliver onunla yap; bu strip testler bir tuhaf 🤦‍♀️ Catlamadan sonra kacinci gundu simdi bugun?

Kızlar herkese selam..nasılsınız bakalım?geçenlerde yazmıştım yumurtlamadan sonraki 9.gün ara kanamam oldu diye.bu ay erken çatlamıştı yumurtam.çatlamaya göre 2 gün geçti.normal bat günüme ise takvime göre reglime 3 gün var. Bugün lh ve hcg testi yaptım ekledim. 5dk içinde çıktı.Bi yorum yapar mısınız? Kafam karmakarışık oldu.
Canım çizgi var, buradan anlaşılmıyor ama pembe ise bence gebelik oluşmuştur, bir kan vermelisin ;)

Kızları bugün yine lh ve hcg yaptım.atıyorum testleri.yani çok silik var gibi. Dünden bugğne pek koyulaşmamış aynı gibi.Ben hala inanamıyorum olabilir mi ya?Eki Görüntüle 3111292
Bence var canım, ben pek göremem testlerde ama seninki belli ediyor kendini. Erken gebelik testi alabilirsen ondan yap ya da direk kan ver. Bebegin seninledir inşallah 💕🤲🏻

Egepolde oldu. Bizim 3. Dereceydi varkoseli doktor da ameliyatın olumlu sonuç vereceğini söylemişti gerçekten de sperm sayısını falan çok yükseltti 6 ayda. Şu an ameliyat olduğumuz dr doğal yolla olabilir diyor. Sayısı hızı yüksek olduğu için morfolojiyi önemsemiyor. Ameliyatın Tüp bebek öncesi de faydası olduğunu söylüyorlar sperm hasarını falan düşürmek için. Biz o yüzden hiç pişman olmadık belki de ameliyat olmasaydı daha da ilerleyecek ve sonrası için çok zorlanacaktık. Çünkü daha ilk çocuğumuz olsun diye uğraşıyoruz belki ilerde ikincisini de isteyeceğiz o zamana kadar iyileşmiş olacak bu kadar uğraştırmayacak. Şu an biz beklemekten sıkıldığımız için ve belirsizlik iyice strese girmeme sebep olduğu için bu yola başvurduk.
Ben de Ümit İncebozun yorumlarını burda hep olumlu okuyunca İrenbeden ona randevu aldım. En erken bir ay sonraya varmış boşluğu malesef 5 Eylüle alabildim. Eylülde istediği testleri falan yapar toplarım Kasımda tedaviye başlarım inşallah bir sıkıntı çıkmazsa.
Bakalım sizden neler isteyecekler İlk görüşmede. Sizin bir sorununuz var mı yoksa erkek kaynaklı mı düşündünüz Tüp bebek tedavisini?
Bizde sorun yok yok 003 amh tüpler tıkalı este hafif varikosel ama ameliyat önermediler doğal olur fakat sizin dusuk amh sıkıntılı dedi doktorlar eylulde irenbeye zam gelicekmis gidebilirseniz bi yolunu bulup fiyat icin gidip bilgi alın çünkü gecen arkadasim gitti fiyat aldi ordan bakalim herkesin hakında hayırlısı olsun

Hcg de silik çizgi var bence sen acil kan Ver canim test yanlismi değil mi en doğrusu kan ama yine çizgi gordum

Gunaydin kuzumm
İnsallah iyiyimdir valla kuzu, bakalim biz de heyecan ve merakla yarini bekliyoruz… lekelenmeler devam ediyor az da olsa. Kasik agrilari farkli formatlarda var hep. Onun disinda hep açım 🙈 Gece 3’de uyaniyorum midem kazaniyor oluyor🙈 zaten 2-2,5 kilo aldim yemekten… pek mide bulantim filan olmuyor anlayacagin 😄 bi de hareketim yok… evde tuvalet, yemek, odalar arasi yurume disinda cogunlukla yatiyorum…

Sen nasilsin kuzum?
Çok heyecanlı…
Yemeler başladı ise bebek baya hareketli 🙂
Arkaya yastık falan at istersen, yol da uzun uzanırsın…
Olabildiğince paralı yolları seçin o zaman, az sarsılma ile gelirsin… Bizde tatilde öyle yaptık… Tehlikeye atmaktansa paramız gitsin dedik… Yeni yollar çok dümdüzler…

Benim herşey yolunda gidiyor.. Cinsiyet sorunsalımız dışında bi sorunum yok😄
Çok şükür ara ara birşeyler oluyor vücuda sonra toparlayıp eski moda geçiyor… Çok şükür bana sakinlik dinginlik getirdi, sevdim bu hali…

Dünki ni atsana karşılaştırma yapalım..
Ama teste göre hareket etme..
benimde testte silik çıktı ama ertesi gün değer 179 çıkmıştı. Test yanıltıyor.. Koyulaşmayı takip edemiyorsun…

Çok heyecanlı…
Olabildiğince paralı yolları seçin o zaman, az sarsılma ile gelirsin… Bizde tatilde öyle yaptık… Tehlikeye atmaktansa paramız gitsin dedik… Yeni yollar çok dümdüzler…

Çok şükür ara ara birşeyler oluyor vücuda sonra toparlayıp eski moda geçiyor… Çok şükür bana sakinlik dinginlik getirdi, sevdim bu hali…
Cinsiyet ne zaman belli olacak canım ayy çok heyecanlı

Çok heyecanlı…

Tabi tabi kuzum, izmir-istanbul otoyolunu kullaniyoruz Osmangazi koprusu ile…dedigin gibi cok rahat oluyor…yapacak birsey yok zaten harcama noktasinda batti balik yan gider durumundayiz tup bebegin ustune 🙈
Valla kuzu benim açlıgım transferin 10. gununden beri var…ama gece 3’de mide kazintisi kismi son 1 haftadir filan 😄

Ne guzel ya, sakin ve dingin bir ruh haline cok hasret duyuyorum, darisi basima insallah…🙏🏻
Bir sonraki kontrolun ne zaman? Belki sizinki bu sefer döner önünü…🥰 benim bir onceki gebelikte eski doktorum oynasin hareket etsin de gorelim diye ultrasonla rahatsiz ediyordu bebegi, o da kiprasip sekil degistiriyordu. Sizin doktor yapmiyor mu boyle seyler 😄

Tabi tabi kuzum, izmir-istanbul otoyolunu kullaniyoruz Osmangazi koprusu ile…dedigin gibi cok rahat oluyor…yapacak birsey yok zaten harcama noktasinda batti balik yan gider durumundayiz tup bebegin ustune 🙈
Valla kuzu benim açlıgım transferin 10. gununden beri var…ama gece 3’de mide kazintisi kismi son 1 haftadir filan 😄

Ne guzel ya, sakin ve dingin bir ruh haline cok hasret duyuyorum, darisi basima insallah…🙏🏻
Bir sonraki kontrolun ne zaman? Belki sizinki bu sefer döner önünü…🥰 benim bir onceki gebelikte eski doktorum oynasin hareket etsin de gorelim diye ultrasonla rahatsiz ediyordu bebegi, o da kiprasip sekil degistiriyordu. Sizin doktor yapmiyor mu boyle seyler 😄
Yapıyorlar ama çok tepkisiz babası gibi😂
Ölçüm almak için zaten bazen bastırıyor, dönsün kollarını bacaklarını sayalım diye..
Zar zor yandan kolu görebiliyoruz…
Eşimin tabiatı çok sakin… Rahatsız etmezsen sıkıldım demez yani öyle biri…
Olaylara yaklaşımda çok sakin..
Yani huyu benzesin demiştim ama bu kadar değil galiba 😂

bence bugün kan vermelisin canım 1 günde koyulaşma olmaz zaten

Valla var bir şeyler kuzucum 😍

Canım çizgi var, buradan anlaşılmıyor ama pembe ise bence gebelik oluşmuştur, bir kan vermelisin :KK66:

Bence var canım, ben pek göremem testlerde ama seninki belli ediyor kendini. Erken gebelik testi alabilirsen ondan yap ya da direk kan ver. Bebegin seninledir inşallah 💕🤲🏻

Hcg de silik çizgi var bence sen acil kan Ver canim test yanlismi değil mi en doğrusu kan ama yine çizgi gordum

Dünki ni atsana karşılaştırma yapalım..
Ama teste göre hareket etme..
benimde testte silik çıktı ama ertesi gün değer 179 çıkmıştı. Test yanıltıyor.. Koyulaşmayı takip edemiyorsun…
Canım kızlar..test verdim şimdi.2 saate çıkacakmış.istanbul a arkadaşlarımın yanına gidiyordum kız kıza sohbet mod.ben gidip oturasıya çıkar test sonucu.en net öyle anlarız dediğiniz gibi.bu strip testler tuhaf zaten.kaset ya da erken testte yoktu elimde.bu iki gündür görünen çizgi nedir ne değildir belli olmuş olacak 😏

Bizde sorun yok yok 003 amh tüpler tıkalı este hafif varikosel ama ameliyat önermediler doğal olur fakat sizin dusuk amh sıkıntılı dedi doktorlar eylulde irenbeye zam gelicekmis gidebilirseniz bi yolunu bulup fiyat icin gidip bilgi alın çünkü gecen arkadasim gitti fiyat aldi ordan bakalim herkesin hakında hayırlısı olsun
Benim de hiç HSG falan çekilmedi hepsini sıfırdan yaptıracağım. Bana da randevu aldığımda muayene ücreti 900 lira ve bir ay boyunca tüm kontroller için falan geçerli dediler. Tabi diğer testler ve ilaçlar için de mecburen ücret ödenecek. Birde eşimden test falan isyteyecekler kesin onun da ücreti olacak ekstra. Biz şuanlık 30 bin lira bütçe ayırdık zaten. Arkadaşınıza ne kadar ücret söylemişler.

Yapıyorlar ama çok tepkisiz babası gibi😂
Ölçüm almak için zaten bazen bastırıyor, dönsün kollarını bacaklarını sayalım diye..
Zar zor yandan kolu görebiliyoruz…
Eşimin tabiatı çok sakin… Rahatsız etmezsen sıkıldım demez yani öyle biri…
Olaylara yaklaşımda çok sakin..
Yani huyu benzesin demiştim ama bu kadar değil galiba 😂
Hahahah demek ki dua ederken “dogumdan sonra benzesin…” diye eklemeyi unutmussun. Eksik dua olunca boyle oluyor 😂
İnsallah haftaya gosterir kuzu, ben de cok merak ediyorum sizinkini ama konusmustuk zaten, benim de icime erkek doguyor senin icin 🤗

Back