Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa var

Selam esinin degerleri ne durumda ameliyat sonrası bazılarında daha kotu oluyor diyolar tedavin hayırlı olsun nerede basliyorsun
Selam ameliyat sonrası 6.ayında verdiğimiz testte sperm sayısı 3 katına çıkmış. Yani sayısı hareketi falan çok iyi ama malesef ameliyat öncesi morfolojisi %1 di hiç yükselmemiş yine %1. İzmir İrenbe ye gidicem dr Ümit İnceboz a aldım randevumu.

Görüyorummmm bendeee

Benim esimdede ufak çaplı vardı bazıları ameliyat önerdi bazısı önermedi yaptırmadık çarşamba test vericez morfoloji falan bizde sıkıntılı değildi bakalim en son testte nolcak??? Cumartesi izmirde medikalpark funda hanımla görüşmem var benimde

Ameliyatı nerde oldunuz birde

Bat günü tekrarla canim bence . Bende görüyorum inşallah koyulaşır

Görüyorummmm bendeee
Kızlarcımm..valla bilmiyorum. İki gün sonra bir daha yapacağım.ama ara kanamam 3 gün sürdü.kırmızı değildi pembemsiydi yoğun da değildi ama yerleşme o kadar sürer mi bilmiyorum? Bu test hatalı filan mı onu da Bilmiyorum.daha önce de silik çizgi görüp regl olmuşluğum da var.of ki of..

Bi kan faalan versene kuzum ya netlik kazanır bidaha test yap bakalim

Ameliyatı nerde oldunuz birde
Egepolde oldu. Bizim 3. Dereceydi varkoseli doktor da ameliyatın olumlu sonuç vereceğini söylemişti gerçekten de sperm sayısını falan çok yükseltti 6 ayda. Şu an ameliyat olduğumuz dr doğal yolla olabilir diyor. Sayısı hızı yüksek olduğu için morfolojiyi önemsemiyor. Ameliyatın Tüp bebek öncesi de faydası olduğunu söylüyorlar sperm hasarını falan düşürmek için. Biz o yüzden hiç pişman olmadık belki de ameliyat olmasaydı daha da ilerleyecek ve sonrası için çok zorlanacaktık. Çünkü daha ilk çocuğumuz olsun diye uğraşıyoruz belki ilerde ikincisini de isteyeceğiz o zamana kadar iyileşmiş olacak bu kadar uğraştırmayacak. Şu an biz beklemekten sıkıldığımız için ve belirsizlik iyice strese girmeme sebep olduğu için bu yola başvurduk.
Ben de Ümit İncebozun yorumlarını burda hep olumlu okuyunca İrenbeden ona randevu aldım. En erken bir ay sonraya varmış boşluğu malesef 5 Eylüle alabildim. Eylülde istediği testleri falan yapar toplarım Kasımda tedaviye başlarım inşallah bir sıkıntı çıkmazsa.
Bakalım sizden neler isteyecekler İlk görüşmede. Sizin bir sorununuz var mı yoksa erkek kaynaklı mı düşündünüz Tüp bebek tedavisini?

Ayyy gördüm yaptın mı bidaha test?

Yaptin mi bugun tekrar??? Cok merak ettim ben de

Kızlar bende dün simir aldırdım 10 güne çıkıyormuş
amh dusuk ama doktor yumurtaları begendı 15 mm dedi 12 ci gündü dün
bugünden itibaren başlıyoruz çalışmalara hsg begendı inceledi ,
Vitamin verdi bana bugün ona başlıyorum adı pregros plus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…