- 6 Şubat 2021
- 6.046
- 5.872
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.601
Aaa varKızlar herkese selam..nasılsınız bakalım?geçenlerde yazmıştım yumurtlamadan sonraki 9.gün ara kanamam oldu diye.bu ay erken çatlamıştı yumurtam.çatlamaya göre 2 gün geçti.normal bat günüme ise takvime göre reglime 3 gün var. Bugün lh ve hcg testi yaptım ekledim. 5dk içinde çıktı.Bi yorum yapar mısınız? Kafam karmakarışık oldu.
Selam ameliyat sonrası 6.ayında verdiğimiz testte sperm sayısı 3 katına çıkmış. Yani sayısı hareketi falan çok iyi ama malesef ameliyat öncesi morfolojisi %1 di hiç yükselmemiş yine %1. İzmir İrenbe ye gidicem dr Ümit İnceboz a aldım randevumu.Selam esinin degerleri ne durumda ameliyat sonrası bazılarında daha kotu oluyor diyolartedavin hayırlı olsun nerede basliyorsun
Görüyorummmm bendeeeKızlar herkese selam..nasılsınız bakalım?geçenlerde yazmıştım yumurtlamadan sonraki 9.gün ara kanamam oldu diye.bu ay erken çatlamıştı yumurtam.çatlamaya göre 2 gün geçti.normal bat günüme ise takvime göre reglime 3 gün var. Bugün lh ve hcg testi yaptım ekledim. 5dk içinde çıktı.Bi yorum yapar mısınız? Kafam karmakarışık oldu.
Benim esimdede ufak çaplı vardı bazıları ameliyat önerdi bazısı önermedi yaptırmadık çarşamba test vericez morfoloji falan bizde sıkıntılı değildi bakalim en son testte nolcak??? Cumartesi izmirde medikalpark funda hanımla görüşmem var benimdeSelam ameliyat sonrası 6.ayında verdiğimiz testte sperm sayısı 3 katına çıkmış. Yani sayısı hareketi falan çok iyi ama malesef ameliyat öncesi morfolojisi %1 di hiç yükselmemiş yine %1. İzmir İrenbe ye gidicem dr Ümit İnceboz a aldım randevumu.
Ameliyatı nerde oldunuz birdeSelam ameliyat sonrası 6.ayında verdiğimiz testte sperm sayısı 3 katına çıkmış. Yani sayısı hareketi falan çok iyi ama malesef ameliyat öncesi morfolojisi %1 di hiç yükselmemiş yine %1. İzmir İrenbe ye gidicem dr Ümit İnceboz a aldım randevumu.
Ben goruyorum
Bat günü tekrarla canim bence . Bende görüyorum inşallah koyulaşır
Aaa var
Kızlarcımm..valla bilmiyorum. İki gün sonra bir daha yapacağım.ama ara kanamam 3 gün sürdü.kırmızı değildi pembemsiydi yoğun da değildi ama yerleşme o kadar sürer mi bilmiyorum? Bu test hatalı filan mı onu da Bilmiyorum.daha önce de silik çizgi görüp regl olmuşluğum da var.of ki of..Görüyorummmm bendeee
Bi kan faalan versene kuzum ya netlik kazanır bidaha test yap bakalimKızlarcımm..valla bilmiyorum. İki gün sonra bir daha yapacağım.ama ara kanamam 3 gün sürdü.kırmızı değildi pembemsiydi yoğun da değildi ama yerleşme o kadar sürer mi bilmiyorum? Bu test hatalı filan mı onu da Bilmiyorum.daha önce de silik çizgi görüp regl olmuşluğum da var.of ki of..
Bugün fırsatım olmadı da,yarın bi test yaparım sabah.yine silik bişi olursa kana giderim.Bi kan faalan versene kuzum ya netlik kazanır bidaha test yap bakalim
Ay hadi İnşallah bebis gelmiştir yaaBugün fırsatım olmadı da,yarın bi test yaparım sabah.yine silik bişi olursa kana giderim.şuan kasık ağrımda var.ne oluyor içerde Allah bilir
Valla canım çizgi var da,çok yanıldım daha önce bu testlerden.Ay hadi İnşallah bebis gelmiştir yaagayet gördüm bende cizgiyi
Egepolde oldu. Bizim 3. Dereceydi varkoseli doktor da ameliyatın olumlu sonuç vereceğini söylemişti gerçekten de sperm sayısını falan çok yükseltti 6 ayda. Şu an ameliyat olduğumuz dr doğal yolla olabilir diyor. Sayısı hızı yüksek olduğu için morfolojiyi önemsemiyor. Ameliyatın Tüp bebek öncesi de faydası olduğunu söylüyorlar sperm hasarını falan düşürmek için. Biz o yüzden hiç pişman olmadık belki de ameliyat olmasaydı daha da ilerleyecek ve sonrası için çok zorlanacaktık. Çünkü daha ilk çocuğumuz olsun diye uğraşıyoruz belki ilerde ikincisini de isteyeceğiz o zamana kadar iyileşmiş olacak bu kadar uğraştırmayacak. Şu an biz beklemekten sıkıldığımız için ve belirsizlik iyice strese girmeme sebep olduğu için bu yola başvurduk.Ameliyatı nerde oldunuz birde
Giremiyorum bi suredir seni merak ettim icime mi dogdu neValla canım çizgi var da,çok yanıldım daha önce bu testlerden.bakalım bir kaç güne anlayacağız ne olduğunu.
Ayyy gördüm yaptın mı bidaha test?Kızlar herkese selam..nasılsınız bakalım?geçenlerde yazmıştım yumurtlamadan sonraki 9.gün ara kanamam oldu diye.bu ay erken çatlamıştı yumurtam.çatlamaya göre 2 gün geçti.normal bat günüme ise takvime göre reglime 3 gün var. Bugün lh ve hcg testi yaptım ekledim. 5dk içinde çıktı.Bi yorum yapar mısınız? Kafam karmakarışık oldu.
Yaptin mi bugun tekrar??? Cok merak ettim ben deKızlar herkese selam..nasılsınız bakalım?geçenlerde yazmıştım yumurtlamadan sonraki 9.gün ara kanamam oldu diye.bu ay erken çatlamıştı yumurtam.çatlamaya göre 2 gün geçti.normal bat günüme ise takvime göre reglime 3 gün var. Bugün lh ve hcg testi yaptım ekledim. 5dk içinde çıktı.Bi yorum yapar mısınız? Kafam karmakarışık oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?