- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #34.561
benımki 10 -12 gunde cıkmsıtı ,özelde2 ay mı aaaaa arkadaşım 2 gğn demişti yA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benımki 10 -12 gunde cıkmsıtı ,özelde2 ay mı aaaaa arkadaşım 2 gğn demişti yA
Ben fakulte hastanesinde verdim 1 haftada cıktı 2 ay cok uzun bir süreÖzel de belki hızlı çıkıyordur
Ben geçen hafta devlette verdim 2 aya çıkar dediler
Dogru kuzum, insallah hersey iyileserek, kolaylasarak gider hepimiz icin guzelliklerle dolu, su gibi akan surecler olsun insallah burdan sonrasiDoğru kuzum.
Ama sen zaten alabileceğin bütün tedbirleri aldın, ihtiyatlı da davranıyorsun.
Elinden en fazla bu kadarı gelir, daha fazlası seni yorar…
Bir de kanama trajedik bir durum. Kanama olmadan çok daha rahat atlatırsın
Amin canim, insallah surecin su gibi, basariyla akar ve en kisa zamanda guzel sonuclar nasip olur gebelik haberini alalim en kisa zamanda insallahKızlar cumartesi medikalpark funda godeye randevu aldım inşallah herşey bu sefer güzel olur
Amin canim insallahhhhAmin canim, insallah surecin su gibi, basariyla akar ve en kisa zamanda guzel sonuclar nasip olur gebelik haberini alalim en kisa zamanda insallah
İnşallah özgeminşallaahhh Esram , hersey cok guzel olacak
Bencede uzun ama öyle dedilerBen fakulte hastanesinde verdim 1 haftada cıktı 2 ay cok uzun bir süre
Olabılır özelde hızlıdır doğrudur cnaımmÖzel de belki hızlı çıkıyordur
Ben geçen hafta devlette verdim 2 aya çıkar dediler
Benım de özel bakalım kaç güne cıkacakbenımki 10 -12 gunde cıkmsıtı ,özelde
Kuzucum kopegimi kaybettik gecen carsamba , yavas yavas toparlanmaya calisiyoruz. Ikimiz icinde Cok zor … duzelecegiz InsallahTheDandelion sen nasilsin kuzu, neler yapiyorsun? Kopegin nasil oldu?
10 gune cikmisti benimde canim insallah tertemiz cikarBenım de özel bakalım kaç güne cıkacak
Gruba Mayıs ayında yazmışım ama hala tık yok. 5 Eylüle tüp bebek ön görüşme randevusu aldım. Yetiştireceğiz inşallah 2022 yılı bitmeden bu gebeliğiMerhabalar beni de aranıza alın . Eşimin rahatsızlığından dolayı ayları değil yılları kovalıyoruz gebelik için
Kendimden bahsedeyim 27 yaşına gireceğim yakında. Yaklaşık 2 yıllık evliyiz 19 aydır gebelik istiyoruz. Kimyasal bile olmadı. Hiç bir sağlık problemim yok. Eşim 5 ay önce grade 3 varikosel ameliyatı oldu. Sperm sayısı, hareketliliği herşeyi normal değerlerde sadece morfolojisi %1.Haziran ayında tekrar test verecek ona göre yol çizeceğiz. Bat da 8 Haziran. İnşallah regl olmam bir 9 ay
Basın sağolsun, yaşlı mıydı köpeğiniz, benim de iki kedim var, evlat gibi özleniyorKuzucum kopegimi kaybettik gecen carsamba , yavas yavas toparlanmaya calisiyoruz. Ikimiz icinde Cok zor … duzelecegiz Insallah
Bugun doktor kontrolumuz vardi cok sukur bebek iyi , 300 gram ve 21 cm olmus .
Siz nasilsiniz bebisle? Kontrol ne zaman ? Guzel haberlerini bekliyoruz
Yaa başınız sağolsun bizimde var güzel bir kızımız hatta oda hamile insan çok seviyor yeride dolmuyorKuzucum kopegimi kaybettik gecen carsamba , yavas yavas toparlanmaya calisiyoruz. Ikimiz icinde Cok zor … duzelecegiz Insallah
Bugun doktor kontrolumuz vardi cok sukur bebek iyi , 300 gram ve 21 cm olmus .
Siz nasilsiniz bebisle? Kontrol ne zaman ? Guzel haberlerini bekliyoruz
Allah uzun omurler versin guzel kiziniza ve bebislerine ve sizin bebise deYaa başınız sağolsun bizimde var güzel bir kızımız hatta oda hamile insan çok seviyor yeride dolmuyor
Merhaba hamile kalmışsınız nasıl kaldını acabaSelam kızlar benide gruba ekler misiniz. Temmuz 31 de kürtaj oldum. Bebeğin kalbi durdu eşimin ileri hızı düşüktü ama olmuştı bebiiş. 6 aydır tekrar deniyoruz ama çat çat geliyor regl bugün regl oldum yine. Moralim çook bozuk biliyorum buda bi sınav ama elden gelmiyor tekrar kontrolemş gitsek diyoruz eşimle
İnssss kuzum gördün dimi benı hsg cektırdım kız anestesiz hem de10 gune cikmisti benimde canim insallah tertemiz cikar