• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzucum kopegimi kaybettik gecen carsamba , yavas yavas toparlanmaya calisiyoruz. Ikimiz icinde Cok zor … duzelecegiz Insallah

Bugun doktor kontrolumuz vardi cok sukur bebek iyi , 300 gram ve 21 cm olmus .🙏

Siz nasilsiniz bebisle? Kontrol ne zaman ? Guzel haberlerini bekliyoruz 🌸💖
Ay ayni mesajinla hem gozlerim doldu, hem cok sevindim 🥺🥹
Kopeginiz icin cok cok uzuldum😔 ben de bi kedi annesiyim. Hic dayanamiyorum kedilere kopeklere. Hepsine bayiliyorum ama insanin kendi baktigi bir baska oluyor tabi, canindan can oluyor onlar da… nurlar icinde uyusun kuzucuk🙏🏻🌸

Bebisinize cok sevindim kuzum, masallah yolu yariladiniz🧿🥰 guzel kiziniz yavas yavas artik iyice minik bir insan oluyor 💞

Benim cuma gunu canim kontrol, insallah guzel haberlerle gelirim🙏🏻🌸

maviespumante maviespumante ne yaptın kuzucum lekelenme bitti mi? Kontrol ne zaman
Selizim kontrol cuma gunu…
Vallahi her gun azar azar bi lekelenmem oluyor…hic tam bitmedi… ama aktif kanama olmadigi icin pek umursamiyorum. Tabi ki soracagim ama doktora gittigimde, her gun olmasi da bir tuhaf. Acaba diyorum fitil tahris ediyor da o yara filan mi yapti icerde. Cunku lekelenme hep fitil artigiyla beraber geliyor…

Selizim kontrol cuma gunu…
Vallahi her gun azar azar bi lekelenmem oluyor…hic tam bitmedi… ama aktif kanama olmadigi icin pek umursamiyorum. Tabi ki soracagim ama doktora gittigimde, her gun olmasi da bir tuhaf. Acaba diyorum fitil tahris ediyor da o yara filan mi yapti icerde. Cunku lekelenme hep fitil artigiyla beraber geliyor…
Ben kızıma hamileyken 3 ay hem lekelendim hem kanamam oldu, dr apaçık renkte kırmızı kan görmediğin sürece problem yok demişti, 6. haftada aynen dediği gibi kıpkırmızı kanamam olmuştu ve ben düşük yaptım diye gittim ama kalp sesini duydum geri geldim. :)
12 haftaya kadar da devam etti kanamalrım, sonrasında öğrendim ki birden fazla yumurtlamışım ve diğer döllenmeyen yumurta atılıyormuş rahimden.
İkinci hamileliğimde de aynı şekilde regl olmuştum , o kürtajla sonuçlandı özel sebeplerden dolayı ama kızım sorunsuz sağlıklı bir şekilde doğdu. çok şükür.
endişelenmeyin lütfen

Ben kızıma hamileyken 3 ay hem lekelendim hem kanamam oldu, dr apaçık renkte kırmızı kan görmediğin sürece problem yok demişti, 6. haftada aynen dediği gibi kıpkırmızı kanamam olmuştu ve ben düşük yaptım diye gittim ama kalp sesini duydum geri geldim. :)
12 haftaya kadar da devam etti kanamalrım, sonrasında öğrendim ki birden fazla yumurtlamışım ve diğer döllenmeyen yumurta atılıyormuş rahimden.
İkinci hamileliğimde de aynı şekilde regl olmuştum , o kürtajla sonuçlandı özel sebeplerden dolayı ama kızım sorunsuz sağlıklı bir şekilde doğdu. çok şükür.
endişelenmeyin lütfen
Cok tesekkur ederim mesajiniza🙏🏻🥰
Benim de bir kayip gebeligim var. Onda 7. haftada aktif kanama baslayip 12. haftaya kadar hic durmamisti regl gibi. 12. haftayi doldurdum, kesenin suyu geldi, oyle suni sanciyla dogurtmak zorunda kaldik. Boyle bir deneyimim oldugu icin ister istemez tedirginlik oluyor.
Ama sunu da biliyorum ki her deneyim ayni degil, ve nasibimizde varsa bu bebegimiz dunyaya gelir🙏🏻
İnsallah Rabbim saglikli ve hayirli bir evlat olmasini ve saglikla kucagima almayi bize nasip eder🙏🏻

Size de ikinci bebeginiz tez zamanda nasip olsun insallah🙏🏻🌸

Fostimonla hamile kalmıştım ama düşük yaşadım şimdi başka bir doktorlar devam ediyorum gonalf vermek istedi sorayım buraya dedim
Fostimonu bilmiyorum ama gonal f hem asilama hem tup bebek tedavilerinde en cok kullanilan ilaclardan biri. Benim de tup bebek tedavimde gonal f vardi. Bence iciniz rahat olsun, insallah bu tedavinizde de gebelik olusur ve saglikla ilerler🌸

Fostimonu bilmiyorum ama gonal f hem asilama hem tup bebek tedavilerinde en cok kullanilan ilaclardan biri. Benim de tup bebek tedavimde gonal f vardi. Bence iciniz rahat olsun, insallah bu tedavinizde de gebelik olusur ve saglikla ilerler🌸
İnşallah canım çok teşekkür ederim inşallah

Fostimonla hamile kalmıştım ama düşük yaşadım şimdi başka bir doktorlar devam ediyorum gonalf vermek istedi sorayım buraya dedim
Kuzu standart gonal f kullanılıyor. Hepsinde amaç aynı fsh uyarıp yumurta büyütmek. Ama doktor karar veriyor.
Ultrasondaki yumurta sayımına göre yapıyor..

Gruba Mayıs ayında yazmışım ama hala tık yok. 5 Eylüle tüp bebek ön görüşme randevusu aldım. Yetiştireceğiz inşallah 2022 yılı bitmeden bu gebeliği :KK48: :anneadayı:
Selam esinin degerleri ne durumda ameliyat sonrası bazılarında daha kotu oluyor diyolar🤗 tedavin hayırlı olsun nerede basliyorsun

Kızlar herkese selam..nasılsınız bakalım?geçenlerde yazmıştım yumurtlamadan sonraki 9.gün ara kanamam oldu diye.bu ay erken çatlamıştı yumurtam.çatlamaya göre 2 gün geçti.normal bat günüme ise takvime göre reglime 3 gün var. Bugün lh ve hcg testi yaptım ekledim. 5dk içinde çıktı.Bi yorum yapar mısınız? Kafam karmakarışık oldu.

Eklentiler

• 20220810_114537.jpg
    20220810_114537.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar herkese selam..nasılsınız bakalım?geçenlerde yazmıştım yumurtlamadan sonraki 9.gün ara kanamam oldu diye.bu ay erken çatlamıştı yumurtam.çatlamaya göre 2 gün geçti.normal bat günüme ise takvime göre reglime 3 gün var. Bugün lh ve hcg testi yaptım ekledim. 5dk içinde çıktı.Bi yorum yapar mısınız? Kafam karmakarışık oldu.
Ben goruyorum 😻🧿

Bat günü tekrarla canim bence . Bende görüyorum inşallah koyulaşır 😊

Back