Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın
Tüp bebek yaptıran yada bu aşamadan geçenlere Bi sorun olacak
Hastane diyelim ki tüp bebek için x fiyat embriyo dondurma da x kadar fiyat dedi
Ama, taze transfer olmayacak rahim dinlenmesi yapılan embiyoyu dondurcaz diğer adet sonrası çözdürcez transfer edicez dedi
Bu işlem için ekstra bir fiyat alınır mı taze transfer değil dondurma çözülme işlemi yaptık size diye

Hayirli olsun, saglikla kucagina al insallah

Evet canım 3 agustosta oldu 36+6 da pırtladı benimkisi cok sükür her sey yolunda gözüküyor suan darısı size olsunn
Yaa ne guzel, Allah anali babali buyutsun, iyiliklerle guzelliklerle karsilastirsin hep
Demek ki baya hamlamışsın.
Yüzmeye de başla...
Yüzmede de ayak hareketleri çok yapıldığı için kanlanma gene yüksek oluyor.
Hamilelikte yuruyen, yuzen, pilates vs yapan herkese imreniyorum. Sporu gectim hareket edip rahatca gezebilenlere imreniyorum. Ben herhalde cogunu yatarak gecirmek zorunda kalacagim… buna da raziyiz tabi
Bizde cozdurme ucreti de aldilar. Bir de kalan 2 taneyi 5 yil daha saklama ucreti…

Dondurma ve yıllık saklama ücreti olduğunu biliyorum.
fakat sonuçta daha hiç transfer yapılmadı doktor taze transfer uygun bulmadığı için bir sonraki adet sonrası diyor. tabi bunu görüşme sonrası dedi. haliyle fiyatları çoktan almıştık ve bunu hastaneye sormak aklıma gelmedi .şimdi de kız 1 hafta izne çıkmış yerine gelenin bilgisi yok.
tüp bebek fiyatı hariç dondurma işlemine 5000 tl dediler yıllık saklama ücreti şimdilik 1500 ama değişebiliyor dedi.
çözdürme ile ilgili bişey demedi. bende bilmediğimden sormadım. ortalama ne kadardır ki

Valla biz 5000 kusur odedik cozdurmeye, ama uygulamalar her yerde degisiyor… benim de yumurta toplanti donduruldu ustune histereskopi ve bekleme suresi oldu. Transfer olmamisti yani baska. İnsallah sende istemezler. Sen simdi nerede yaptiracaktin? Bahceci miydi?

yok kuzum işten bu süre zarfında 15 20 gün izin almak gerekcekti istanbula gidersem birde opu günü izin alınacak
bir haftada transfer günü izin alacaktım baya çok olacaktı. yada komple işten çıkmam lazımdı onuda istemedim. o yüzden istanbula gitmekten vaz geçtim. bulunduğum yerde ki tüp bebek merkezinde yaptırıcam.

5000 tl de çokmuş ya inşallah öyle bişey olmaz masraf katlnır yoksa. heyet raporumu aldım yarın ilaçları yazdıracağım rapor süresi dolmadan. sonra ilk adette başlayacağız işte kısmetse

Sen hangi sehirdeydin kuzu? Yani normalde ilk gorusme ve opu arasindaki rutin kontrolleri kendi sehirinde bir doktorla da takip ederek ilerlenebiliyor boyle durumlarda, ama sonucta simdi karar verdigin merkez de zaten icine sindiyse bence sorun yok :)
5000 tl de çokmuş ya inşallah öyle bişey olmaz masraf katlnır yoksa. heyet raporumu aldım yarın ilaçları yazdıracağım rapor süresi dolmadan. sonra ilk adette başlayacağız işte kısmetse
Hadi hayirli olsun canim, en azindan ilac maliyetin olmayacak, bu da guzel. Tabi ne kadar az olursa o kadar iyi..:)

Bizim hastaneye haftanın 2 günü acıbadem maslak hastanesindeki murat bozkurt ta geliyormuş.
olduğu zamanda kendiside görüyormuş hastaları olmadığı günler takibi hastanenin kendi tüp bebek doktoru yapıyor.
ben tekirdağdayım
hakkımızda hayırlısı olsun

Kuzu Murat Bozkurt kim? Ben maslak acibademde yaptirdim ama oyle biri yok. Bulent Tiras olabilir mi? Ya da hastaneler karisti…

Ayy kuzum …
Seninde az kaldı. Vücut toparlayınca alışınca bütün sıkıntılar bitiyor…
İnş en kısa zamanda sende bize anlatırsın

Bemim bildiğim evet alınıyor

Ayy kuzum …
Seninde az kaldı. Vücut toparlayınca alışınca bütün sıkıntılar bitiyor…
İnş en kısa zamanda sende bize anlatırsın
Kuzum insallah tabi ama cok umudum yok acikcasi. Zira dusuk riskini atlattiktan sonra da rahim anomalisi nedeniyle hep bi erken dogum riskimiz olacagini en basindan biliyorduk. O yuzden zaten perinatolog ile ilerliyorum. Bakalim tabi yine de insallah benim dusundugumden cok daha kolay gecsin surec diye hep dua ediyorum

Yani mantıken öyle de olsa dondurulmuş transfer için ücret alıyor kimi rahim dinlendirme diyor kimi çözdürme diyor istisna olabilir ama alıyorlar benim denk geldiklerim
Tüp bebek ücreti + dondurma ücreti evet biliyorum
bide yok çözdürme ücreti derseler başta böyle bişey demediniz diye derim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…