Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun kuzum,
Allah analı babalı büyütsün inş. Ne güzel herşey yolunda gitmiş. Kızların erken doğduğunu duymuştum. Sende de öyle olmuş :)
Hamileyken yaptığım bol yürüyüşler ve yüzmek sanırım biraz erken doğurmama yaramışta olabilir ama cok şükür iyiki o yatırımları yapmısım güzel bir normal dogum oldu teşekkür ederim cok darısı basına olsunnn senın kaç haftalık oldu?
Kuzuuum sağol darısı basınıza olsun insalllah
Ayy hayırlı olsun kuzumm masallaahh gelmiş bebişin
Canııım teşekkür ederim İnşallah sizlerinde güzel haberlerini alalım en kısa zamanda Allahım hepinize tattırsın

Hayırlı olsun kuzum,
Allah analı babalı büyütsün inş. Ne güzel herşey yolunda gitmiş. Kızların erken doğduğunu duymuştum. Sende de öyle olmuş :)
Oğlum 39+3
Kızım 39+5

Amin çiçeğim canımm benimm❤

Amin inş. 15+1 oldu çok şükür...
Şimdilik güzel gidior.
Merak edip doğum hikayeni okudum..
Baya hareketli ama sonu sakin bitmiş :)
Doktor bana havuzda yüzme için izin vermedi. Yazda bitiyor. Kış izin verirlerse de bu sefer üşütme derdi var..
İstanbul'da olmanında bu tarafı kötü. Yarım adasın ama yüzemiyorsun

Bu ayda pilates bogurtlen koku hayit deneyim kasıma kadar deneme tahtası yapcam kendimi sonra doktor yolu gene
Canim embiryolog idil bozkurtu takip et düşük amh için guzel önerileri var instagramin yoktu galiba gerekirse bi tane resimsiz ac boyle motivasyon verici sayfaları takibe al

ayy o kötü olmus. Benim doktor daha 1 agustosta sordum yüz yüz diyodu cocuk en sonunda fırladı zaten ahdjsjjs bende abartı yüzüyodum ama 1 saat falan hergün
Maşallah senınkısıde büyümüs yolu nerdeyse yarılamış

Biraz yürek yedik evet canım sağlıkla inşallah nerde isteyen varsa
Büyümüş evde çocuk sesi istiyorsunuz belki..
Benim ablamın 4 çocuğu var.
Durumum iyi olsa 5. Yi de isterdim diyor.
Bakalım bunlar üniversiteye gitsin belki isterim diyor
Sevene zor gelmiyor galiba..

Maşallah sende vur deyince öldürmüşsün..
Selizay gönderme olsun, suda doğum öyle değil böyle oluyor galiba
Çok şükür güzel ilerliyor. En azından ilk virajı bitirdim
Allah sana da kolaylık ve sabır versin. Ne güzel karnında seninle beraber yiyip içiyordu. Şimdi heps gene aana bağlı ama ayrı faktörler
Rabbim buradaki kimseyi bekletmesin, tez vakitte güzel haberlerini alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…