- 14 Mart 2021
- 8.613
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.481
Ayy hayırlı olsun kuzummEvet canım 3 agustosta oldu 36+6 da pırtladı benimkisicok sükür her sey yolunda gözüküyor suan darısı size olsunn
Hamileyken yaptığım bol yürüyüşler ve yüzmek sanırım biraz erken doğurmama yaramışta olabilirHayırlı olsun kuzum,
Allah analı babalı büyütsün inş. Ne güzel herşey yolunda gitmiş. Kızların erken doğduğunu duymuştum. Sende de öyle olmuş :)
Kuzuuum sağolMasallah canimm
Canııım teşekkür ederim İnşallah sizlerinde güzel haberlerini alalım en kısa zamandaAyy hayırlı olsun kuzummmasallaahh gelmiş bebişin
Hayırlı olsunEvet canım 3 agustosta oldu 36+6 da pırtladı benimkisicok sükür her sey yolunda gözüküyor suan darısı size olsunn
Oğlum 39+3Hayırlı olsun kuzum,
Allah analı babalı büyütsün inş. Ne güzel herşey yolunda gitmiş. Kızların erken doğduğunu duymuştum. Sende de öyle olmuş :)
Amin çiçeğim canımm benimm❤Hamileyken yaptığım bol yürüyüşler ve yüzmek sanırım biraz erken doğurmama yaramışta olabilirama cok şükür iyiki o yatırımları yapmısım güzel bir normal dogum oldu teşekkür ederim cok darısı basına olsunnn senın kaç haftalık oldu?
Kuzuuum sağoldarısı basınıza olsun insalllah
Canııım teşekkür ederim İnşallah sizlerinde güzel haberlerini alalım en kısa zamandaAllahım hepinize tattırsın
Çok birşey değişmemiş.Oğlum 39+3
Kızım 39+5
Amin inş. 15+1 oldu çok şükür...Hamileyken yaptığım bol yürüyüşler ve yüzmek sanırım biraz erken doğurmama yaramışta olabilirama cok şükür iyiki o yatırımları yapmısım güzel bir normal dogum oldu teşekkür ederim cok darısı basına olsunnn senın kaç haftalık oldu?
Kuzuuum sağoldarısı basınıza olsun insalllah
Canııım teşekkür ederim İnşallah sizlerinde güzel haberlerini alalım en kısa zamandaAllahım hepinize tattırsın
Demek ki baya hamlamışsın.Anam yarım saatte her yerim agridi ne pilatesmis
Başladım gecen ay canimsss aynen hakladim cokDemek ki baya hamlamışsın.
Yüzmeye de başla...
Yüzmede de ayak hareketleri çok yapıldığı için kanlanma gene yüksek oluyor.
Biraz yürek yedikÇok birşey değişmemiş.
Siz 3. için mi çabalıyorsunuz.
Maşallah, 3. yü bu kadar arzulayan az.. İnş en kısa zamanda müjdeli haberi verirsiniz
Canim embiryolog idil bozkurtu takip et düşük amh için guzel önerileri var instagramin yoktu galiba gerekirse bi tane resimsiz ac boyle motivasyon verici sayfaları takibe alBu ayda pilates bogurtlen koku hayit deneyim kasıma kadar deneme tahtası yapcam kendimi sonra doktor yolu gene
ayy o kötü olmus. Benim doktor daha 1 agustosta sordum yüz yüz diyodu cocuk en sonunda fırladı zaten ahdjsjjsAmin inş. 15+1 oldu çok şükür...
Şimdilik güzel gidior.
Merak edip doğum hikayeni okudum..
Baya hareketli ama sonu sakin bitmiş :)
Doktor bana havuzda yüzme için izin vermedi. Yazda bitiyor. Kış izin verirlerse de bu sefer üşütme derdi var..
İstanbul'da olmanında bu tarafı kötü. Yarım adasın ama yüzemiyorsun
Büyümüş evde çocuk sesi istiyorsunuz belki..Biraz yürek yedikevet canım sağlıkla inşallah nerde isteyen varsa
Maşallah sende vur deyince öldürmüşsün..ayy o kötü olmus. Benim doktor daha 1 agustosta sordum yüz yüz diyodu cocuk en sonunda fırladı zaten ahdjsjjsbende abartı yüzüyodum ama 1 saat falan hergün
Maşallah senınkısıde büyümüs yolu nerdeyse yarılamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?