- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.521
bilgi için teşekkür ederim canım.Diyin tabi ama umarım kabul ederler.
Ben bildiklerimi söyledim bu şekilde denk geldim çoğunlukla
Gel kardeşim senden daha deliler var burda, benim de oğlum 5, kızım 3 yaşında, üçüncü için 6 aydır uğraşıyoruzMerhabalar..6 yaş kızım ve 3 yaş oğlum var. Adetim bitmek üzere ve 3.yü planlıyorum bu ay. delilik mi ediyorum bilmiyorum...
Benide ekler misinizMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
�
�
�
���
�
Beni unutmussunMerhaba herkese
Burda uzun bir süredir bebiş beklediğimi herkes biliyor olmalı
Bugün size haberim var cumartesi günü testim pozitif çıktıregl günü biraz geçmişti zaten dün ise kese göründü
10 gün sonra kalp atışı için randevum var bana dua eder misiniz
şimdi haber için etiketleme geliyorrrr uzun bir liste olabilir unuttuklarım olabilir
@zahrada @S_lidya @larissa123 @karaca3443 @SohrabMaviSasa234 @Ha-ri @lalalala123 @Papatyamveben-Mavi @Selizay Maviesra @maviespumante o kadar çok mavi var ki bulamıyorum bir çoğunuz kalındasınız
Ayyy kusura bakma lütfenBeni unutmussuntebrik ederimm takip ettiklerimden bir kişinin daha hamile kalmasina cok sevindim. Sağlıkla gelsin insallah bebeğin.
Kız sen daha doğurmadın miBeni unutmussuntebrik ederimm takip ettiklerimden bir kişinin daha hamile kalmasina cok sevindim. Sağlıkla gelsin insallah bebeğin.
Canımm buralardayım ama bende herhangi bi değişiklik yok denediğim yaptığım bişeyde yok ondan yorum yazacak pek bişey bulamıyorumMargee canim napiyosun yoksun epeydir
Ben aşılama oldum böyle bir şey yaşamadım acep niye olduKızlar selam. Aşılamadan sonra ki 2. Günüm bugün. Aşılama yaptırdıktan sonra hiç kanamanız oldu mu ? Demin benim başıma geldi de. Ama böyle nasıl anlatsam normal bi kanama yada lekelenme değildi benim. Yoğun kıvamlıydı ve akıntı gibiydi. Midenizi bulandırmadım inşllah. Endişe edicek bi durum yoktur inşallah. Bugün kasıklarımda ağrımda başladıydı.
benim ilk aşılamam ne olur ne olmazı hiç bilmiyorum. Hani daha çok yeni bide yerleşme kanaması olsa dicem ama sanmıyorum. Kafam takıldı şimdiBen aşılama oldum böyle bir şey yaşamadım acep niye oldu
Bende 3 kere aşılama yaptırdım böyle bişey yaşamadınbenim ilk aşılamam ne olur ne olmazı hiç bilmiyorum. Hani daha çok yeni bide yerleşme kanaması olsa dicem ama sanmıyorum. Kafam takıldı şimdi
Bazen yumurtlayanlarin oluyor öyle bir şey mi acababenim ilk aşılamam ne olur ne olmazı hiç bilmiyorum. Hani daha çok yeni bide yerleşme kanaması olsa dicem ama sanmıyorum. Kafam takıldı şimdi
Bende 3 kere aşılama yaptırdım böyle bişey yaşamadın
Adetim çok geç bitmişti aşılama yapacağımız günde sanırım rahimde hala biraz kan vardı belki onu atıyodur vücut hala. Aklıma başka birşey gelmiyorBazen yumurtlayanlarin oluyor öyle bir şey mi acaba
Yok, patlayacak kıvama geldim ama henüz doğurmadımKız sen daha doğurmadın mi
Kuzu şöyle o merkeze göre değişiyor.Kızlar günaydın
Tüp bebek yaptıran yada bu aşamadan geçenlere Bi sorun olacak
Hastane diyelim ki tüp bebek için x fiyat embriyo dondurma da x kadar fiyat dedi
Ama, taze transfer olmayacak rahim dinlenmesi yapılan embiyoyu dondurcaz diğer adet sonrası çözdürcez transfer edicez dedi
Bu işlem için ekstra bir fiyat alınır mı taze transfer değil dondurma çözülme işlemi yaptık size diye
Ayyy maşallah…Yok, patlayacak kıvama geldim ama henüz doğurmadımyakındır ama 2-3 hafta içinde doğururum herhalde. Sizleri takip ediyorum, katılımlarınızı bekliyorum bu aralar hamile kalmak için iyi, çalışmaları sıklaştırın. Yazın 9 aylık olmak pek hoş olmiyir sen neler yapiyorsun?
Doğru kuzum.Kuzum insallah tabi ama cok umudum yok acikcasi. Zira dusuk riskini atlattiktan sonra da rahim anomalisi nedeniyle hep bi erken dogum riskimiz olacagini en basindan biliyorduk. O yuzden zaten perinatolog ile ilerliyorum. Bakalim tabi yine de insallah benim dusundugumden cok daha kolay gecsin surec diye hep dua ediyorum
Medikalpark ile görüşmeye gitcem yeni tedavi için bakalim neler olcakCanımm buralardayım ama bende herhangi bi değişiklik yok denediğim yaptığım bişeyde yok ondan yorum yazacak pek bişey bulamıyorum
Senin sürecin nasıl gidiyo neler yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?