- 13 Eylül 2021
- 3.279
- 3.909
- 83
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.461
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Bebiş zamanını bekliyormuş demekkiAmin
Evliliğimin ilk ayları dermoid kistim olduğunu öğrendim ve ameliyat oldum kistle beraber Bir yumurtalığım alındı iki yıl boyunca normal denedik olmadı sonra aşılama yapalım dedik tutmadı. eşim tahlil verdi sperm değerleri Kötü çıktı sayı olarak yüksek ama anomalisi çok fazlaydı bide çift taraflı varikosel vardı ve oradaki doktorlar imkansız çocuğunuz olmaz bu değerlerle dediler. Sonrasında eşim ameliyat oldu senesi doldu ama sonuçlar değişmedi.
Herşeyimizi ardımızda bırakıp İstanbul'a yerleştik 11 ay önce tedavi için. Tüp bebek istedik ama devlette öyle hemen vermiyorlar. Bir sürü tahlil tetkikler den sonra sizin normalden çocuğunuz olur ve sırasıyla tedavi uygulayacagz dediler. İlk subat ayında klomen artı oviltre yaptık olmadi sonra nisan ayında tekrar klomen artı oviltre yaptık yine olmadı sonra da temmuzda aşılama yaparz dediler temmuz geldi bayram vardı iptal oldu sonra Ağustos dediler ve ben 1 Ağustos da reegl olmalıydım günüm geçti 5 gün oldu önce evde teste yaptım yapar yapmaz çift çizgi sonra hastaneye gittim çok şükür değerim iyi çıktı veee hamileyimhafta içi doktora gitcem bundan sonrasını bende bilmiyorum
Yazarken ne kolay geliyor ama yaşaması o kadar zor ki Rabbim biliyor
Hiç bir belirti yaşamadım normal regl belirtileri olurdu sadece bu ay yaptığım tek değişiklik düzenli olarak her gün yarım avokado yemek ve normalde eşimle robot gibi bebek için 2 günde bir berebar olurduk bu ay boşverdik canımız ne zaman isterse o zaman dedik. Neyin etkisi var ne nasip oldi bilmiyorum ama oldu çok şükür inşallah devamı da gelir bekleyenleri de en kısa zamanda bulur bu mucize
İns canım benım inssssHayırlı olsun.. İnş tez vakitte müjdeli haberlere inş
Öyleymiş gerçekten teşekkür ediyorum sağlıkla hep beraber kavuşuruz o güzelliklere inşallahRabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Bebiş zamanını bekliyormuş demekki
İnşAllah pozitif sonuç alırsın kuzum tek seferdeKızlar aşılamamı oldum geldim. İlk seferimdi. Öyle çokta basit değilmiş yada benim ki çok kolay olmadı. Hsg çektiriyo gibi hissettim. 18 inde bakalım test olacak. Hayırlısı olur inşallah
Ay hadi bakalım güzel haberler ver bizeKızlar aşılamamı oldum geldim. İlk seferimdi. Öyle çokta basit değilmiş yada benim ki çok kolay olmadı. Hsg çektiriyo gibi hissettim. 18 inde bakalım test olacak. Hayırlısı olur inşallah
İnşAllah pozitif sonuç alırsın kuzum tek seferde
Amin inşallahh canlar. Yalnız bu arada bişi daha danışmak istiyorum size benim başım tuttu başım ve boynum çok ağrıyor şuan herhangi bir ağrı kesici içmemem gerekir değil mi? Ben böyle ağrım olduğumda ilaçtan ayrı bir fincan türk kahveside içerim ilaç niyetine kafein çok iyi geliyo böyle zamanlarda ama kafein almak ne kadar doğru olur bilemedim. Nasıl atlatıcam bu ağrı atağını bilemedimAy hadi bakalım güzel haberler ver bize
Doktorlar hamilelikte ve emzirmede parol kullandırtıyor ama su anki durumda kullanılır mı bilmiyorum canım doktoruna ulasma sansın varsa ona sor istersenAmin inşallahh canlar. Yalnız bu arada bişi daha danışmak istiyorum size benim başım tuttu başım ve boynum çok ağrıyor şuan herhangi bir ağrı kesici içmemem gerekir değil mi? Ben böyle ağrım olduğumda ilaçtan ayrı bir fincan türk kahveside içerim ilaç niyetine kafein çok iyi geliyo böyle zamanlarda ama kafein almak ne kadar doğru olur bilemedim. Nasıl atlatıcam bu ağrı atağını bilemedim
Şuan ulaşma şansım yok. Boynumda kendimi kasmaktan sanırım tutuldu fena ağrıyo. Krem felan sürdüm ama yok cıkss hafiflemedi hiç. İlaç içmektense hafif bir kahve belki en azından iyi gelir diye düşünüyorumDoktorlar hamilelikte ve emzirmede parol kullandırtıyor ama su anki durumda kullanılır mı bilmiyorum canım doktoruna ulasma sansın varsa ona sor istersen
Canim oncelikle hayirli olsun, insallah guzel sonuc alirsinŞuan ulaşma şansım yok. Boynumda kendimi kasmaktan sanırım tutuldu fena ağrıyo. Krem felan sürdüm ama yok cıkss hafiflemedi hiç. İlaç içmektense hafif bir kahve belki en azından iyi gelir diye düşünüyorum
Allah razı olsun canım inşallahhCanim oncelikle hayirli olsun, insallah guzel sonuc alirsinbir fincan turk kahvesine izin veriyor doktorlar, ben tup bebek transferi sonrasinda da icmistim. Sen de icebilirsin bence sakincasi olacagini sanmiyorum…agrinin stresi daha fazlaysa hele.
Anladım canım kahve hafifletir inşallahŞuan ulaşma şansım yok. Boynumda kendimi kasmaktan sanırım tutuldu fena ağrıyo. Krem felan sürdüm ama yok cıkss hafiflemedi hiç. İlaç içmektense hafif bir kahve belki en azından iyi gelir diye düşünüyorum
Canımmm tebrik ederimmm sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahHaliii haberimi gördün mü darısı başınaaa kuzuuuu
Umut hep var
Çok teşekkür ederim kuzum sen nasılsın doğum oldu sanırımCanımmm tebrik ederimmm sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Evet canım 3 agustosta oldu 36+6 da pırtladı benimkisiÇok teşekkür ederim kuzum sen nasılsın doğum oldu sanırım
Her şey yolunda mı?
Oh çok sevindimEvet canım 3 agustosta oldu 36+6 da pırtladı benimkisicok sükür her sey yolunda gözüküyor suan darısı size olsunn
Hayırlı olsun kuzum,Evet canım 3 agustosta oldu 36+6 da pırtladı benimkisicok sükür her sey yolunda gözüküyor suan darısı size olsunn
Masallah canimmEvet canım 3 agustosta oldu 36+6 da pırtladı benimkisicok sükür her sey yolunda gözüküyor suan darısı size olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?