• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuuzu pek anlamıyorum ama genelde 1-2-4 -12 vs duydumm.pkolularda yuksek dıye duydum ama 43duymamıştım....
bılemedım,bılenler yazarlar
bantığın zaman referans aralığının içinde bir değer ama böyle beklemiyordum.
aynı hastanede bi kız yaptırmış onunda 33,10 çıkmış sonra başka hastanede de yaptırmış. 2,90 çıkmış.
öyle bakınca benimde o zaman 3 lerde olur

referans aralığı 6,35 - 70,3 canım
Canim referans araligi cok tuhaf yaptirdigin yerin. Yani dusuk sinir 6,35 dusun yani… biz burda 0 kusurler, 1-2 kusurler konusuyoruz hep…
Yani baska bir referans araligi oldugu icin yorum yapamadim cok ama dusuk bir amh degil tam tersi yuksege daha yakin gorunuyor

ıyı mısın cıcegım nasılsın ?
Canim cok sukur🙏🏻 İyiyim, arada lekelenme oluyor ama kanama yok. Evden hic cikmiyorum - igneye gitmenin disinda. Evde de genelde yatar durumdayim. Bu yuzden biraz canim sıkılıyor, arada bilgisayari alip calismama ragmen, ve bu sıkıntıdan mi bilmiyorum kafam surekli yemek yemeye gidiyor, canim herseyi cekiyor🙈 ama hic sikayetci degilim, tek derdim bunlar olsun🙏🏻

Canim referans araligi cok tuhaf yaptirdigin yerin. Yani dusuk sinir 6,35 dusun yani… biz burda 0 kusurler, 1-2 kusurler konusuyoruz hep…
Yani baska bir referans araligi oldugu icin yorum yapamadim cok ama dusuk bir amh degil tam tersi yuksege daha yakin gorunuyor
yaptırdığım yer üniversite hastanesi. heyet raporunu aldığım yer
bi arkadaşında burda 33 çıkmış sonra başşka yerde 2,90 çıkmış.
resmen sonuç muallak sinir oldum

Kafan netlessin istersen baska bir hastanede daha baktirabilirsin canim, sonucta sadece kan veriyorsun 🌸

Yiyemediğim için çok ağlıyorum bebeğim beslenemezse diye🥺🥺 zorlasamda yiyemiyorum zaten ağzımda ekşimsi acımsı tat hiç bi şekilde geçmiyo, prilamı günde 4e çıkardık inşaAllah faydası olur🤲🏻
Tek yiyebildiğim şey meyve ondan da bıkarım diye çok korkuyorum.
Senin kaçıncı hafta da düzeldi canım?
Kuzum 14 haftada normale döndüm ben çok sükür bebiş besleniyor korkma senden besleniyor mühim olan senin dirençten düşmemen ben yemek yemedim hep meyve meyve cocuk seftaliden bikmistir muz ye bak bebisi cok guzel büyütüyormuş 😊😊 taze zencefilin mide bulantisa iyi geldigini soyluyordu kızlar hic üzülme yemek kokusunu duyunca ağlayıp kusuyordum ben . Ayrıca bıkmıyorsun canim meyveden aksine tam zamanina denk geldik bolca meyve var bu mevsimde .
Ağızdaki tat gecmiyor suan benimde öyle yemekten sonra gırtlağımda tatlimsi bir şey oluşuyor oda bol su içme ile rahatlıyor doktorlar zaten kilodan hoşlanmıyorlar hamilelikte 🤗🤗

Kızlar bu sitenin uygulaması var mı
Yoksa sizde benim gibi Google üzerinden mi giriş yapıyorsunuz
Daha kolayı yokmu
👇🏻👇🏻 Şuradan bak kuzum
Test eder misiniz ? bu videolarda uygulama nasıl aktif ediliyor anlatıldı.

Android için ;

IOS için ;

Testlerimiz hala devam ediyor.

Bu sayfaya zaten detaylı açıklamalar ile ekleme yapacağım.

lütfen sizlerde test edin ...

Kuzu bu kadar yüksek hiç görmedim buralarda,
Bu pkos çok baskın oldugunu gösteriyor. Muhtemelen ilaçlara direnç gelişecek hemen cevap vermeyecek, ya da çok hızlı cevap verecek.

Doktor dozu ultrasona göre karar verir, bu değere göre değil. Ama zaman gösterecek gibi..

Kuzu o zaman referans aralığı yazan yerdeki birim farklıdır. Arad bi 0 farkı olabilir.
Seninki de 4-4,5 civarı olabilir.
O arkadaşın kıyaslasın net anlarsın.
Biri ng atıyorum, öbürü um yazıyordur..

Kızlar bir şey sorucam bu yıl kürtaj olan aynı zamanda bu yıl içinde hamile kalabilen var mı aranızda
Canım 2021 Kasımda kürtaj oldum 2022 Nisan ayında hamile olduğumu öğrendim tekrar
Hayırlı geceler kızlar, ya geçen gün femara kullandığımdan bahsetmiştim çok ağrı yaptı diye, normaldir yumurtalıkları uyarıyodur demişti selizay. Ya ben sonra adetim bitecek diye beklerken 7. Günde adetim gaza geldi daha da çoğaldı. Bugün kontrolüm vardı. Nasipse cumartesi aşılama yapılacak. Bu gece 2:45 te iğnem var. Bide dr bu geceyi değerlendirin dedi ilişkiye girin diye ama benim hala azda olsa kanamam var. Adetimin ilk gününden bu yana 11 gün oldu. Acayip geriyo bu şekilde ilişkiye girmek yani bu durum sıkıntı yaratmaz mı enfeksiyon felan
Kanamadan doktoruna bahsettin mi? Enfeksiyon vs olabilir
kızlar amh 43,20 çıkmış bu normal mi 🙄
2 lerde olması gerekmiyormuydu
O neeeyyy gız 😂
Kızlar bu sitenin uygulaması var mı
Yoksa sizde benim gibi Google üzerinden mi giriş yapıyorsunuz
Daha kolayı yokmu
Googledan giriyorum canım

Canım 2021 Kasımda kürtaj oldum 2022 Nisan ayında hamile olduğumu öğrendim tekrar

Kanamadan doktoruna bahsettin mi? Enfeksiyon vs olabilir

O neeeyyy gız 😂

Googledan giriyorum canım
Artık çok geç olan oldu bile 😅 söyledim tabi adetim bitmedi uzadı diye. Olur yapar femara öyle dedi. Bakalım yarında aşılamam olacak inşallah

Back