- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.048
- 108
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #34.341
Günaydınlarrrr sonunda Yalova da evimdeyim. Kaç gündür çokk yoğun geçti ama şükür hafifledi işler. Yeni başlangıçlar zamanııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı uğurlu olsun yeni evinGünaydınlarrrr sonunda Yalova da evimdeyim. Kaç gündür çokk yoğun geçti ama şükür hafifledi işler. Yeni başlangıçlar zamanııı
Hayirli olsun canim, gule gule keyifle, huzurla oturun insallahGünaydınlarrrr sonunda Yalova da evimdeyim. Kaç gündür çokk yoğun geçti ama şükür hafifledi işler. Yeni başlangıçlar zamanııı
canım yaaa, kıyamammm..Hayırlı cumalar kızlar
Uzun zamandır girmiyodum 30 sayfayı okumak çok zor oldu
Bebiş haberi alan minnoş annelerimizi tebrik ediyorum Rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasip eder inşaAllah
Benim bebiş beni çok zorluyor maalesef elim kolum kalkmıyo desem yeridir
Şiddetli bulantıları, tiksinmeleri en üst seviyede yaşıyorum, ne su ne yemek hiç bişey yiyemiyorum 3 kilo vermişim
Her gün sulu gözlü bi şekilde ev de tur atıyorum.
Tavsiyelerinize açığım
İnşaAllah tez zaman da bu zamanları atlatıp hamileliğimin tadını çıkarmaya başlayabilirim
Saol canım inşallahhhHayirli olsun canim, gule gule keyifle, huzurla oturun insallah
Saol canımm bebeğim bu eve gelir inşallahhhHayırlı uğurlu olsun yeni evin
Ayy güzel haberlerle gel inş…Yarın sabah 8 bucuk da hsg Heyecanlıyım vallla anestesiz kızlarrrrrr
Sagol kuzum inssssssAyy güzel haberlerle gel inş…
Kuzu yemek yiyeceğim diye zorlama kendini ben soguk sandviclerle beslenmistim bir de muz yemeğe çalış kuruyemiş özellikle ceviz fındık badem kavrulmamış olurlarsa çok güzel olur şeftali favori meyvemdi bak sonra geciyor korkma ❤❤❤Hayırlı cumalar kızlar
Uzun zamandır girmiyodum 30 sayfayı okumak çok zor oldu
Bebiş haberi alan minnoş annelerimizi tebrik ediyorum Rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasip eder inşaAllah
Benim bebiş beni çok zorluyor maalesef elim kolum kalkmıyo desem yeridir
Şiddetli bulantıları, tiksinmeleri en üst seviyede yaşıyorum, ne su ne yemek hiç bişey yiyemiyorum 3 kilo vermişim
Her gün sulu gözlü bi şekilde ev de tur atıyorum.
Tavsiyelerinize açığım
İnşaAllah tez zaman da bu zamanları atlatıp hamileliğimin tadını çıkarmaya başlayabilirim
Aminn canım benimm inşaAllahh sabırsızlıkla o günleri bekliyorumcanım yaaa, kıyamammm..
olsun bu bıle cok güzel ..
ınsalah bır an once keyfını cıkardıgın donemlere gecersın
Yiyemediğim için çok ağlıyorum bebeğim beslenemezse diye zorlasamda yiyemiyorum zaten ağzımda ekşimsi acımsı tat hiç bi şekilde geçmiyo, prilamı günde 4e çıkardık inşaAllah faydası olurKuzu yemek yiyeceğim diye zorlama kendini ben soguk sandviclerle beslenmistim bir de muz yemeğe çalış kuruyemiş özellikle ceviz fındık badem kavrulmamış olurlarsa çok güzel olur şeftali favori meyvemdi bak sonra geciyor korkma ❤❤❤
ınsallahh cok uuzn surmez de rahata erersınn kuzummAminn canım benimm inşaAllahh sabırsızlıkla o günleri bekliyorum
kuzu oyle dusunme benım kardesımde ıkıncıye hamıle suan, 2aylık..Yiyemediğim için çok ağlıyorum bebeğim beslenemezse diye zorlasamda yiyemiyorum zaten ağzımda ekşimsi acımsı tat hiç bi şekilde geçmiyo, prilamı günde 4e çıkardık inşaAllah faydası olur
Tek yiyebildiğim şey meyve ondan da bıkarım diye çok korkuyorum.
Senin kaçıncı hafta da düzeldi canım?
testte referans aralığı 6,35 - 70,3kızlar amh 43,20 çıkmış bu normal mi
2 lerde olması gerekmiyormuydu
kuuzu pek anlamıyorum ama genelde 1-2-4 -12 vs duydumm.pkolularda yuksek dıye duydum ama 43duymamıştım....kızlar amh 43,20 çıkmış bu normal mi
2 lerde olması gerekmiyormuydu