- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.321
Agahahah kız dogru vala sustuk durduk inşallah son düzlük bizi de vururGeel geell burası paklar bizi ancaa bebeğimmmara ara sustuğumuz dönemler oluyor ama sonraa kaldığımız yerden devam çiçeğim
Ayy maşallah…amh etkilenmesi kişiden kişiye değişir belki canım .
sonuçta bi sürü yumurta gidiyor sayı azalıyor.
raporsuz yine iyi tutmuş fiyatların evet
sen de pko yoktu demi
tüp bebeğe hazır değildim ya artık çok hazırım ve heyecanlıyım
birde dün hala oldum. benden küçük erkek kardeşim baba oldu . hatırlarısınz belki gelin evlenesiye hamile kalınca depresyona girmiştim. zaman su misali . bebek o kadar tatlı ki maşallah
amin inşallah canım.Ayy maşallah…
Darısı başına inş…
Rabbim daha fazla bekletmesin…
Tüp bebek zihnen rahatlama noktasında çok yardımcı oluyor…
Artık senin görevin dışardan biri yapacak…
Rabbim muhtaç bırakmadan ya hiç başlamadan ya da ilk seferde müjdeli haberi versin inş
Amin kuzum insallaaaahhhh, insallah o an cok yakindirBende çok sevdim espuummmm. Hepimizi bu kapıdan uğurlayın
Ahahah evet hepimiz için masmavi kapılar olsun
Hepimizin kapısı buTam onu diyecektim m bu kapıdaaann girmemizz lazımmm bizimmm
Madem mavinin ugru var o zaman evrene mesajı kapıdan veriyim dedim
Kurtajdan sonra doktorlar genellikle 3 ay ve ya 6 ay süreyle korunmayı öneriyor. Rahim toparlansin diye...Kızlar bir şey sorucam bu yıl kürtaj olan aynı zamanda bu yıl içinde hamile kalabilen var mı aranızda
Doktorum 1 ay korunmamın yeteceğini söyledi 3 aydır da femara deniyorum hala bir şey olduğu yok moralim bozuluyor her ay acaba rahim toparlanmasını için mi oluyor anlamıyorumkiKurtajdan sonra doktorlar genellikle 3 ay ve ya 6 ay süreyle korunmayı öneriyor. Rahim toparlansin diye...
Sonrasında herhangi bi sorun yoksa kalınabilir
Kac haftalikken kürtaj oldunuz?Doktorum 1 ay korunmamın yeteceğini söyledi 3 aydır da femara deniyorum hala bir şey olduğu yok moralim bozuluyor her ay acaba rahim toparlanmasını için mi oluyor anlamıyorumki
8 haftalıkkenKac haftalikken kürtaj oldunuz?
Biraz erken bi süre bence 1 ay sadece beklemek biraz kendinizi rahatlatacak şeyler yapın insallah olacaktır. Ama rahim biraz dinlenmeli kürtaj basit bir işlem değil maalesef8 haftalıkken
Kürtaj sonrası hemen hamile kalırsın vs vs lafını çok duymuştum etrafımdaki insanlarda öyle oldu ama tabiki bende öyle kolay olması mümkün müBiraz erken bi süre bence 1 ay sadece beklemek biraz kendinizi rahatlatacak şeyler yapın insallah olacaktır. Ama rahim biraz dinlenmeli kürtaj basit bir işlem değil maalesef
İnşallah teşekkür ederimBiraz erken bi süre bence 1 ay sadece beklemek biraz kendinizi rahatlatacak şeyler yapın insallah olacaktır. Ama rahim biraz dinlenmeli kürtaj basit bir işlem değil maalesef
Doktor kanaman oldugunu biliyor muydu canım az da olsa?Hayırlı geceler kızlar, ya geçen gün femara kullandığımdan bahsetmiştim çok ağrı yaptı diye, normaldir yumurtalıkları uyarıyodur demişti selizay. Ya ben sonra adetim bitecek diye beklerken 7. Günde adetim gaza geldi daha da çoğaldı. Bugün kontrolüm vardı. Nasipse cumartesi aşılama yapılacak. Bu gece 2:45 te iğnem var. Bide dr bu geceyi değerlendirin dedi ilişkiye girin diye ama benim hala azda olsa kanamam var. Adetimin ilk gününden bu yana 11 gün oldu. Acayip geriyo bu şekilde ilişkiye girmek yani bu durum sıkıntı yaratmaz mı enfeksiyon felan
Gunaydin PapatyamGünaydın , hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?