Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben Anadolu yakasındaki sonomed de çektirdim.
Echomar ekibi zaten…
Anestezisiz çok rahatlıkla çektirirsin, hafif adet sancısı gibi oluyor.. Kesinlikle dayanılmayacak bi ağrı değil…
Benimkinde tıkanıklık çıktı, o an hafif ağrıdır. En ağır hali odur yani ve gene iğne batırır gibi bir ağrıydı…

kuzum ben anestezı olmadan cektırdım, cok rahat gectı..
10dklık bır regl sancısı gıbı dusun .. hatta benım regl sancım daha agır oluyor bazen,
kasıklarda hafıf sancım oldu ama dayanılmacak gıbı degıldı, sonrasında da hatta cıktık alısverıs yaptık , dolaştık..
ne kadar olmus ucret ?

genelde Avrupa yakası tüm doktorlar orayı tavsıye edıyor.

Merhaba herkese

Burda uzun bir süredir bebiş beklediğimi herkes biliyor olmalı
Bugün size haberim var cumartesi günü testim pozitif çıktı regl günü biraz geçmişti zaten dün ise kese göründü

10 gün sonra kalp atışı için randevum var bana dua eder misiniz
şimdi haber için etiketleme geliyorrrr uzun bir liste olabilir unuttuklarım olabilir

Z zahrada S_lidya L Larissa karaca3443 Sohrab MaviSasa234 Ha-ri L lalalala123 Papatyamveben-Mavi Selizay Maviesra maviespumante o kadar çok mavi var ki bulamıyorum bir çoğunuz kalındasınız

çokk güzel bir haber bu,
saglıkla ,sıhhatle gelsın kuzum
darısı biz bekleyenlere olsun inşallaahh

Sabahımız şenlendi
Tebrıkler canım benım, hayırlı olsun, saglıcakla ilerlesin

Hayirla saglikla ilerlesin gelsin insaAllah tebrik ederim

Senide adadan eledik arkadaşım darısı bize dualarım da kalbimde seninle

Haftaya guzel basladık, tebrikler Allah analı babalı büyütsün darısı diğer kızlarımıza en acilinden

Masallah ne guzel bir haber , sonuna kadae guzel gecsin insallah

Nasillll yaaa inanmiyorum bu harika bir haber hemen detayları alabilirim

Hayirli olsun canim saglicakla kucağına al inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…