- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.961
Gunaydin TiniimmEki Görüntüle 3105327 Ne de anlamlı olduu
Yaralarımızı sarsın.Mucizelerimiz bizimle olsun güzel arkadaşlarım
Her ay bir başka anlamlı bizlere
Beklediğimiz ay bu ay olsunn amiinn
Herkese Günaydınnn
Canım doktora git bakalım evde bekleme, tekrar baksınlar bebeğe dair bir oluşum görürlerse progestan başlarlarHanimlar cok acil durum cok korkuyorum. Dun karindan ve alttan ultrasonla bakildi. 18 mm kese boyutune gore 6+1 haftalik dedi. Ama bebege dair olusum goremiyorum dedi. Sabah peceteye pembe leke geldi. Midem bulandi. Hala midem kotu tum gun karnim agridi. Hic bisey yiyemedim bugun, agzimda metalik bir tat. Az once ic camasirim da lekelenmis peceteye de hala geliyor. Kimyasal gebelikte de alttan muayeneden sonraki gun boyle olmustu elbette ondan degildir ama oyle mi diye dusunmeden edemiyorum. Sanirim yine dusuk olacak... pazar gunu doktora nasil ulasayim acile gitsem bisey degisir mi bilemiyorum hic. Kafam cok karisti, aglamamak icin zor tutuyorum kendimi. Ne yapcam ben simdi?
Hiç duymadım ama inşallah faydasını görürsünMerhaba aranıza yeni katıldım . Mart ayında düşük yaşadım 3 aylık. Tedavi istemesemde eşim denememi istedi. Aşılama yapıldı ve yumurtam boş çatladı yani döllenme olmadı. Doğum kontrl hapı kulıandm düşmedi . Bu ayda temmuzda regl oldm 21 i . Regln 2 ci günü gel dmeişdi gitdim. Cyclo progynova yazdı 2 kutu. O yumurtanın eski haline dönmesi için galiba çok anlamıyorum .1 kutu bitdikden sonra 7 gün ara vericem regl olmasam eğer o zaman test yap dedi. Cyclo progynova kullanıp hamile kalan varmı?.
Günaydın cankızzGünaydın kızlar, herkes mutlu haftalar diliyorum nasılsınız
İnşallah canlmCanım doktora git bakalım evde bekleme, tekrar baksınlar bebeğe dair bir oluşum görürlerse progestan başlarlar
Hiç duymadım ama inşallah faydasını görürsün
Nasılsın Julimmmm ne durumdasınGünaydın cankızz
Iyiyim canimim, beklemedeyim bu ay test verecez diye degerlendiremedik ama yine de bi umudum yok degilNasılsın Julimmmm ne durumdasın
Gız dışarı çıkınca donuma kadsr terliyorum, klima karşısında yatıyorumIyiyim canimim, beklemedeyim bu ay test verecez diye degerlendiremedik ama yine de bi umudum yok degilsen nasılsın ay maras ne bicim sıcak kafamı kaldıramıyorum sıcaktan
Hep aklımda unutuyorum tek embriyo mu transfer edildi çift mi?Gunaydin Tiniimm
Amiiin insallahhh, Rabbim bu ay versin emeklerinizin karsiligini
Tek canimHep aklımda unutuyorum tek embriyo mu transfer edildi çift mi?
Klima da burda en yüksekte acıyorum çarpıyor kapasam da sıcak napsam sastimGız dışarı çıkınca donuma kadsr terliyorum, klima karşısında yatıyorum
Betanız 3.5da sonra yükseldi mii . Benim 2.1 yükselir mi acabaKızlar benim şüpheli ilişkinin üstünden 9 gün geçti bugün sabah kan verdm adetime 4-5 güm var. Beta hcg 3.5 progesteron 40 çıktı ümitlenmeli miyim? Bi kaç güne testi tekrarlıcz
Bura da böyle bir memleket işteKlima da burda en yüksekte acıyorum çarpıyor kapasam da sıcak napsam sastim
Geri açtım kiz yeminle 28de yaniyor döndüm orda 21 le sogumuyorduBura da böyle bir memleket işte
İnş sağlık getirsin sana ve bebişin sende can bulsun inş…selam kizlar cok giremiyorum artik buralara, persembe miyomu aldirdim , bir de ymuurtalik ustu pahim arkasi lezyonlar gordum , sol tarafta nodul gordum onlari da aldim dedi doktor. Simdi boyle kus gibi yartiyorum dinlenmecelerdeyim bi kacgun. 3-4 ay cocuk mocuk denemek yok yasak. Bi tane de dondurucuda cocuk var iste artik onu da heralde aralik gibi koydururuz.
Ayy hadi bakalım…Sol tarafta 5 6 saattir sızlatan bir yıldırım çarpması gbi bir ağrı var ilk kez oldu bu hayatımda 20.gunum şuraya bir yere yazım bisi olursa bu olmuştu derim umut sıfır ama kalsın köşe de
Kızlarrrrr regl ken muayene oldjm cok şükür gusel geçti
Doktor hsg ve simir istedi kan tahlılı ve hormon tahlillerime de baktı guzel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?