• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanimlar cok acil durum cok korkuyorum. Dun karindan ve alttan ultrasonla bakildi. 18 mm kese boyutune gore 6+1 haftalik dedi. Ama bebege dair olusum goremiyorum dedi. Sabah peceteye pembe leke geldi. Midem bulandi. Hala midem kotu tum gun karnim agridi. Hic bisey yiyemedim bugun, agzimda metalik bir tat. Az once ic camasirim da lekelenmis peceteye de hala geliyor. Kimyasal gebelikte de alttan muayeneden sonraki gun boyle olmustu elbette ondan degildir ama oyle mi diye dusunmeden edemiyorum. Sanirim yine dusuk olacak... pazar gunu doktora nasil ulasayim acile gitsem bisey degisir mi bilemiyorum hic. Kafam cok karisti, aglamamak icin zor tutuyorum kendimi. Ne yapcam ben simdi?
Canım doktora git bakalım evde bekleme, tekrar baksınlar bebeğe dair bir oluşum görürlerse progestan başlarlar
Merhaba aranıza yeni katıldım . Mart ayında düşük yaşadım 3 aylık. Tedavi istemesemde eşim denememi istedi. Aşılama yapıldı ve yumurtam boş çatladı yani döllenme olmadı. Doğum kontrl hapı kulıandm düşmedi . Bu ayda temmuzda regl oldm 21 i . Regln 2 ci günü gel dmeişdi gitdim. Cyclo progynova yazdı 2 kutu. O yumurtanın eski haline dönmesi için galiba çok anlamıyorum .1 kutu bitdikden sonra 7 gün ara vericem regl olmasam eğer o zaman test yap dedi. Cyclo progynova kullanıp hamile kalan varmı?.
Hiç duymadım ama inşallah faydasını görürsün ❤️

selam kizlar cok giremiyorum artik buralara, persembe miyomu aldirdim , bir de ymuurtalik ustu pahim arkasi lezyonlar gordum , sol tarafta nodul gordum onlari da aldim dedi doktor. Simdi boyle kus gibi yartiyorum dinlenmecelerdeyim bi kacgun. 3-4 ay cocuk mocuk denemek yok yasak. Bi tane de dondurucuda cocuk var iste artik onu da heralde aralik gibi koydururuz. 😂
İnş sağlık getirsin sana ve bebişin sende can bulsun inş…
Rahim içinde artık bahar açmıştır💕

Sol tarafta 5 6 saattir sızlatan bir yıldırım çarpması gbi bir ağrı var ilk kez oldu bu hayatımda 20.gunum şuraya bir yere yazım bisi olursa bu olmuştu derim umut sıfır ama kalsın köşe de
Ayy hadi bakalım…
Yumurta ya gelişiyor ya çatlayacak… Değerlendir sen gene de…

Kızlarrrrr regl ken muayene oldjm cok şükür gusel geçti
Doktor hsg ve simir istedi kan tahlılı ve hormon tahlillerime de baktı guzel dedi
Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi kuzuuuuu ecomar dedi doktor papatyam inanabılıypmusun biliyosın ben orayı istemiştim arkadaslar baska kimler orda cektırdı bana destek verin sizce bu kadar şeyi basarmıskenn orda anestesisiz cektırebılırmmıyım ne dıyorusnuz cumartrsi ye randevu aldık

Back