- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.941
Hayirli olsun canim, Rabbim gonlunuze gore versin insallahEşim elektrik elektronik mühendisibu sene bir devlet deneyecek bakalım hayırlısı
Iyiyim ben deMerhaba iyiyim sen nasılsın
Evet öyleydi doğru.
Şimdilik bekliyorum bakalım sen nasılsın ?
Genelde döllenmeden ortalama 5 gün sonra rahme ulaşıp sonraki birkaç gün yerleşmeye çalışıyor. Yerleşme kanaması olabilir bence de.Hanımlar 22 Temmuz yumurtlama günümdü. Ovulasyonla takip ettim bu ay. 23 Temmuz biraz daha silik çıktı çatladı diye düşündüm, 24 Temmuz yine pik oldu 25 Temmuz tamamen silindi. Hepsini değerlendirdim. Dün yani adete 1 hafta kala sabahtan akşama kadar hafif hafif adet sancısı gibi sancım oldu alt karnımda. Kramp gibi değişik. Akıntı da oldu ve pembe-kahve karışık katı bi akıntı geldi afedersiniz. Sonra akşam da şeffaf akıntının içinde kırmızı kılcal damar gibi seyler vardı pembe kırmızı karışık bişey detay verdim kusura bakmayın hanımlar. Akıntıyla beraber geldi lekelenme şeklinde değildi. Daha da hiç birşey gelmedi ne ağrı var ne baska birşey. Bu arada myom polip enfeksiyon vs yok. Ne olabilir bu sizce hanımlardünden beri araştırıyorum birşey bulamadım yerleşme olabilir mi bu kadar erken ?
Ben de eşimi okula bırakıp geldim.İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Her şey yolunda mı? Eşim yarın kpss girecek, inşallah iyi geçer. Tanıdıklarınızdan girecek varsa kolaylık diliyorum
Benimki de aynı şekilde, bir şansımı deneyeyim dediBen de eşimi okula bırakıp geldim.
Aslında işi gücü var ama bir puanım olsun dedi, hep sizin yüzünüzden genç dimağlar mağdur oluyor sıralamayı etkiliyorsunuz dedim
Bu 3. KPSS başvurumuz, ilkine yetişemedik ikincisinde sınav olduğunu akşam haberlerinde öğrendik bu sefer sınav giril kağıdıma kadar kendim alıp götürüp bıraktım haydi hayırlısı
Beklerken okulu turla madem yürüyüş olur hemBenimki de aynı şekilde, bir şansımı deneyeyim dedihayırlısı
Ben kapıda bekliyorum velisi gibi ehe
Yok ay bu sıcaktaBeklerken okulu turla madem yürüyüş olur hem
Amin hepimizin gönlündeki olsun tez vakitte inşallah hayırlısı ileAynen öyle hocam.. Ama hayaller hayatlar oldum..
Sizi çok bekletmez umarım
İnşallah canım, kötü birşey olmasın daGenelde döllenmeden ortalama 5 gün sonra rahme ulaşıp sonraki birkaç gün yerleşmeye çalışıyor. Yerleşme kanaması olabilir bence de.
Yukurtalıklar uyarıldığı için olabiliyor öyle şeylerKızlar iyi pazarlar herkese. Klomenden sonra ilk defa femara başladım 4. Günü bugün ama kasıklarım çok ağrıyo adet olduğumda böyle sancım olmuyodu. Normal mi durumun yolunda gittiğini mi gösteriyor sizce
Amin kuzum.. Gönlünden geçen neyse ona da bolca aminBütün dualarınıza aminnnn
Agzini yerim seninmaviespumante Yeni bebiş annesi.. Bir sonraki randevu ne zaman?
Acile gidin, doktorunuza elbet ulaşırlar evde beklemek mantikli değil suanHanimlar cok acil durum cok korkuyorum. Dun karindan ve alttan ultrasonla bakildi. 18 mm kese boyutune gore 6+1 haftalik dedi. Ama bebege dair olusum goremiyorum dedi. Sabah peceteye pembe leke geldi. Midem bulandi. Hala midem kotu tum gun karnim agridi. Hic bisey yiyemedim bugun, agzimda metalik bir tat. Az once ic camasirim da lekelenmis peceteye de hala geliyor. Kimyasal gebelikte de alttan muayeneden sonraki gun boyle olmustu elbette ondan degildir ama oyle mi diye dusunmeden edemiyorum. Sanirim yine dusuk olacak... pazar gunu doktora nasil ulasayim acile gitsem bisey degisir mi bilemiyorum hic. Kafam cok karisti, aglamamak icin zor tutuyorum kendimi. Ne yapcam ben simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?