- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.921
22 Temmuzda pik gördüğümün akşamı da tekrar yapmıştım ovulasyon silinmeye başlamıştı. Dediğiniz gibi belkide o zaman döllenme oldu, inşallah pozitifi görürüm bende22 temmuzda döllenme oldu ise 1 hafta sonra rahimde yerleşmeye başlıyor. Olabilir o yüzden..
2-3 gün sonra test yapıp net anlayabilirsiniz.
Benim bi önceki kimyasalda aynen dediğiniz gibi olmuştu, insallah sizinki vardır ve sağlıkla güzelce ilerler22 Temmuzda pik gördüğümün akşamı da tekrar yapmıştım ovulasyon silinmeye başlamıştı. Dediğiniz gibi belkide o zaman döllenme oldu, inşallah pozitifi görürüm bende
İnşallah inşallahBenim bi önceki kimyasalda aynen dediğiniz gibi olmuştu, insallah sizinki vardır ve sağlıkla güzelce ilerler
Canım sen nasılsın?Tüm kalbimden geçen güzellikler geliyor
İnanmıştım senin için sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah
Canim benim cok tesekkur ederim amin insallahTüm kalbimden geçen güzellikler geliyor
İnanmıştım senin için sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah
Merhaba canım stres olma, geç döllenme olabilir. 1 hafta sonra görürsün inşallah bebişiHerkese merhaba. Bilenlerin yardimina ihtiyacim var. bu sabah doktora gittim 6+1 haftalik dedi kese boyutuna gore fakat yolk gorunmedi. Haftaya tekrar kontrol edelim goremezsek bos gebelik diyecegim dedi. Bu haftada gorunmemesi normal mi? Kalp atisi goruluyormus normalde bu haftada. Cok endiseliyim
Yerleşme kanaması olabilir, 2,3 gün sonra erken gebelik testi yaparsan varsa çıkabilirHanımlar 22 Temmuz yumurtlama günümdü. Ovulasyonla takip ettim bu ay. 23 Temmuz biraz daha silik çıktı çatladı diye düşündüm, 24 Temmuz yine pik oldu 25 Temmuz tamamen silindi. Hepsini değerlendirdim. Dün yani adete 1 hafta kala sabahtan akşama kadar hafif hafif adet sancısı gibi sancım oldu alt karnımda. Kramp gibi değişik. Akıntı da oldu ve pembe-kahve karışık katı bi akıntı geldi afedersiniz. Sonra akşam da şeffaf akıntının içinde kırmızı kılcal damar gibi seyler vardı pembe kırmızı karışık bişey detay verdim kusura bakmayın hanımlar. Akıntıyla beraber geldi lekelenme şeklinde değildi. Daha da hiç birşey gelmedi ne ağrı var ne baska birşey. Bu arada myom polip enfeksiyon vs yok. Ne olabilir bu sizce hanımlardünden beri araştırıyorum birşey bulamadım yerleşme olabilir mi bu kadar erken ?
Testte negatif görmek beni daha cok üzüyorMerhaba canım stres olma, geç döllenme olabilir. 1 hafta sonra görürsün inşallah bebişi
Yerleşme kanaması olabilir, 2,3 gün sonra erken gebelik testi yaparsan varsa çıkabilir
Eşim elektrik elektronik mühendisi
Insallah gönlündeki neyse o olsun canım benim ❤Eşim elektrik elektronik mühendisibu sene bir devlet deneyecek bakalım hayırlısı
Biz öğretmenlerin planları yaz tatiline denk getirmek ama işte hemen elimize geçerse değil mi hocamLalalaammm maşallah ne kadar az kalmış sürecin sonuna doğru yaklaşıyorsunuzsağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım
Bu ara ben yine kendimi kısır döngünün içinde hapsolmuş hissediyorum..bir an önce tüpe başlamak istiyorum ona da maddi durum elvermiyor şuan için.. Eşim Yalovaya gelince mucize olcak kendliğinden gelcek sanıyor ondan erteliyor yoksa para bahanesi bence
Ben de artık bir şeye diretemiyorum..yazın tüp yaptırcama okul açılmadan bir şekilde hamile kalcama o kadar inandırmıştım ki kendimiama hayaller hayatlar..
Şu ayları unutmayı o kadar çok istiyorum ki.. Geçse gitse bir an önce keşke..
Bugün İzmite geliyorum artık, Yuvacık mükemmell bir yer, çokk seviyorum oraları.. Cağnım memleketimin her yeri ayrı güzel
Hoşgeldin canım, inşallah çok bekletmez. 4 ay ne ki, olur inşallahMerhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınızAllah nasip ederse biz de deniyoruz dört aydır. İnşallah bu ay kısmet olmuştur hayırlısı ile.
İnşallah canım benimHoşgeldin canım, inşallah çok bekletmez. 4 ay ne ki, olur inşallah
Merhaba iyiyim sen nasılsınCanım sen nasılsın?
Yanlış hatırlamıyorsam tüp bebeğe başlamayı düşünüyordun, sürecin nasıl ilerliyor?
Aynen öyle hocam.. Ama hayaller hayatlar oldum..Biz öğretmenlerin planları yaz tatiline denk getirmek ama işte hemen elimize geçerse değil mi hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?