- 6 Şubat 2021
- 6.044
- 5.867
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.161
Aylardır kullanıyorum bende ise yaramadı nasip kismet canim demekkiAmin kızlar darısı size olsun Dr bana yumurtaların iyi dedi onun için Amh ye takılmayın derim ben tabi Dr dha iyi bilir
Ovülasyon testi kullandığım ilk ay oldu test tavsiye ederim kızlar çünkü mesela benim 11. Gün çatlama oldu ama takvime kalsa 14.gundu
Koronayım bendeNapıyosunuz kızlarrrr benim yumurta çatladı. Bekleme sürecine girdim en sıkıcıda beklemek hiç atraksyonu yoksizler ne alemdesinizz
Kız en son doğal yolla gebe kalıcan bütün işaretler bunu gösteriyo sankiiEge 'de bekletiyorlar diye biliyorum canim regl zaten karantina bitimi olcak sağlıklı da olmaz
Maşallaj.. Aşılama ve hsg kısmını hatırlıyorum. Demekki gerçekten tüpten geçiş azmışÇook teşekkür ederim daha yeni öğrendim bendegeçen ay aşılama tutmayıp adet olunca doktora gittim tekrar. Benden 2. Kez hsg istedi, boşuna uğraşma bi tıkanıklık varsa açalım dedi. (İlk hsgyi haziranda cektirmistim kendi doktorum çekemedi cihaz bozuk oldugu için başka hastanede cektirdim o doktor sorun yok demişti. Kendi doktorum da görünce sol tüpünden ilaç yavaş geçmiş gibi benim de görmem lazım dedi.) O yüzden çektirdim 2. Kez hsgyi adetin 4. Günü de femara kullandım 5 gün sabah akşam
18 mm tek yumurtam vardı çatlatma iğnesi attım ve iğneden sonra her gün avokado yedim günde 1 tane kadar.
En büyük etken hiç umudum yoktu aşılamada tutmayınca bir de tek yumurtayla tutmaz hiç diyordum bende çok şaşırdım
Uzun oldu biraz hakkini helal et
Çekmediğim dertlerrrr çileee kalmadııııı benden sana gelsinKoronayım bende
Çok geçmişHaaa iyi ozaman. Evet bekliyorum canım, daha 6.gündeyimBugün de düştüm belim boşa geldi
Hadi ya.. Annem gibi koşma, bisiklete binme.. Dar giyinme.. Yaptıkta noldu koca bi hiçsanırım. Bayağı ağrıyor.Eşim de kızdı ya bebek varsa diye, ben de dedim ki daha bebeğin b si yoktur
Maxijunonun icerigi guzel, ona da bakin 2000 ml inositol varAlpha lipoic acid de var evde ama almiyordum onu da ekleyeyimmyo inositol ilk kez duydum, arastiracagim.. tesekkurler
Bende de öyle yazıyordu. Bende hafif tıkanıklık çıkmıştı. İşte işlem ile açtılar ya onu da eklediler.. Bu işlem ile açılmıştır yazıyor..Oynatma yerini görmedim bakayım bievet sen de opak madde falan yazmış ama genel olarak sanki normal gibi, belki hafif tıkanıklık vardı.
2. Hsg yi çektirdin mi?
Mg olacakMaxijunonun icerigi guzel, ona da bakin 2000 ml inositol var
Ben varsa da ilk hsgde açıldı diye düşünüyorum aslında. Ama geçen ay gerçekten aşilamada tutmayınca çok salmistim ben kist var yumurta tembelliği var dedim artık paramı toparlar tüpe giderim diye düşünüyordumMaşallaj.. Aşılama ve hsg kısmını hatırlıyorum. Demekki gerçekten tüpten geçiş azmış
Hayırlı olsun.. inş sağlıkla eline almak nasip olsun.. Bende bi avakado şeyleri alayım bakalım nasıl olacak..
Aynen öyle canımÇok geçmiş
Hadi ya.. Annem gibi koşma, bisiklete binme.. Dar giyinme.. Yaptıkta noldu koca bi hiç
Kuzum tüp bebekte bile dışarı çıkıp kar onuyorlar.. Oldı ise herşey tutar onu merak etme
Çok geçmiş olsun.. ağrı çok olursa yakı yapıştır..
Sorun ne canım kaç aydr deneme hikayen nedir?Aylardır kullanıyorum bende ise yaramadı nasip kismet canim demekki
Amin canım amin. Yarın test yaptrcam ilki 26 çıktı dünBazılarında da ovulasyon testi stres yapıyor kendine en uygun olanı bulmak lazım. Senin adına Cook sevindim inşallah güzelce katlanarak artar değerin
İnşallah güzelce artmıştır değerin canım aynı saatlerde yaptirirsin haber ver bizlereAmin canım amin. Yarın test yaptrcam ilki 26 çıktı dün
Evet canım aynı saate yaparım bir aksilik olmazsaİnşallah güzelce artmıştır değerin canım aynı saatlerde yaptirirsin haber ver bizlere
Bekliyorum canım haberleriniEvet canım aynı saate yaparım bir aksilik olmazsa
Hadi hayırlı olsun canım, inşallah tutarKızlar ben de bugün aşılama oldum ilk denemeydi ama hiç yatıp dinlenmedim işlerim vardı disardaydim gezdim nasip artik
Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin canımÇook teşekkür ederim daha yeni öğrendim bendegeçen ay aşılama tutmayıp adet olunca doktora gittim tekrar. Benden 2. Kez hsg istedi, boşuna uğraşma bi tıkanıklık varsa açalım dedi. (İlk hsgyi haziranda cektirmistim kendi doktorum çekemedi cihaz bozuk oldugu için başka hastanede cektirdim o doktor sorun yok demişti. Kendi doktorum da görünce sol tüpünden ilaç yavaş geçmiş gibi benim de görmem lazım dedi.) O yüzden çektirdim 2. Kez hsgyi adetin 4. Günü de femara kullandım 5 gün sabah akşam
18 mm tek yumurtam vardı çatlatma iğnesi attım ve iğneden sonra her gün avokado yedim günde 1 tane kadar.
En büyük etken hiç umudum yoktu aşılamada tutmayınca bir de tek yumurtayla tutmaz hiç diyordum bende çok şaşırdım
Uzun oldu biraz hakkini helal et
Kuzum bana da video verdiler, yani çekim sırasında hemşire çekimi benim telefonuma kaydetti. Ben de doktoruma izlettim, hatta başka doktorlara da yolladım iyi olduCanım hsg ni videoya almışlar mı yoksa sadece röntgen filmi mi var? Benimkinde video falan yok, röntgen fotoğrafı var. Benim de aklıma takıldı, sanki fotoğrafa bakınca sol tüpden yavaş geçmiş gibi geldi. Gerçi doktor hiçbir problem yok dedi ama yine de aklıma takıldı
İyiyim kuzumm bu ay da olmadı benimNapıyosunuz kızlarrrr benim yumurta çatladı. Bekleme sürecine girdim en sıkıcıda beklemek hiç atraksyonu yoksizler ne alemdesinizz
İnşallah daha güzeli sizlerin olsun bir an önceHadi hayırlı olsun canım, inşallah tutar
Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin canım
Kuzum bana da video verdiler, yani çekim sırasında hemşire çekimi benim telefonuma kaydetti. Ben de doktoruma izlettim, hatta başka doktorlara da yolladım iyi oldu
İyiyim kuzumm bu ay da olmadı benimen sıkıcı kısım cidden geçmek bilmiyor, hadi inşallah son bekleyiş olur
Günaydın canım ben şu an tüp bebek yapmıyorum ki henüz aşılama aşaması varHakkında hayırlısı olsun.. Yazın başlasan daha iyi olmaz mı? Nisan mayıs gibi yumurta toplama haziran gibi tatil sonrası transfer.. Hem evde olursun hem aklında kalmaz. İzinler kanamalar düşük sorunları olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?