Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ilk çektirdiğimde hiç bisey vermediler bana kendi doktorumda e nabiz üzerinden baktı. Orda da hani instagramdan boomerang çekersin ya aynı öyle gözüküyor arka arkaya çekilmiş fotoğraflar gibi seninde dediğin o mu yoksa senin e nabizda gözüküyor mu?
İkinci de ise direk CD olarak verdiler sonucu ama e nabizda gözükmüyor o da.
Ben şöyle düşünüyorum eğer hafif tıkanıklık varsa da ilaç verir vermez açıldı ilk doktor bisey demedi ya da farketmedi bilmiyorum ama kendi doktorum öyle gördüğünü söyledi
Hatta şüpheli hsg yazmıştı bilgilerime

Bana CD de verdiler, fotoğrafları koymuşlar içine e nabızda da aynısı var. Raporumda herşey normal, ekliyorum ikisini de

Eklentiler

• Screenshot_20220124-222340_e-Nabz.jpg
    107,7 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20220124-221055_e-Nabz.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 51
Bana CD de verdiler, fotoğrafları koymuşlar içine e nabızda da aynısı var. Raporumda herşey normal, ekliyorum ikisini de
İşte bu görüntüleri arka arkaya izlemek lazım fotoğraf karalerini yani. Alt kısımda oynatma yeri var play tuşu gibi ordan bakabilirsin. Benim cikolata kistim olduğu için ben bekliyordum açıkçası biraz tıkanıklık. Bence sende bi sorun yok gibi gözüküyor ilk sonucumu ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20220124-222935_Gallery.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 66
Oynatma yerini görmedim bakayım bi evet sen de opak madde falan yazmış ama genel olarak sanki normal gibi, belki hafif tıkanıklık vardı.
2. Hsg yi çektirdin mi?

Oynatma yerini görmedim bakayım bi evet sen de opak madde falan yazmış ama genel olarak sanki normal gibi, belki hafif tıkanıklık vardı.
2. Hsg yi çektirdin mi?
Çektirdim canım bu ay öyle hamile kaldım bende diyorum ilkinde vardı açıldı herhalde, doktorda görünce emin olamadı tekrar istedi. Bi de rahmim sola dönük çıktı benim şükür engel olmadı

2. Hsg yi çektirdin mi?
Bak bu ilk hsg idi yeri de isaretledim❤

Eklentiler

• Screenshot_20220124-224025_e-Nabz.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 52
Çektirdim canım bu ay öyle hamile kaldım bende diyorum ilkinde vardı açıldı herhalde, doktorda görünce emin olamadı tekrar istedi. Bi de rahmim sola dönük çıktı benim şükür engel olmadı
Yaaa ben de bu ay çektirdim inşallah hemen kalırım, bana da dua eder misin 12 aydır bekliyorum

Yaaa ben de bu ay çektirdim inşallah hemen kalırım, bana da dua eder misin 12 aydır bekliyorum
Ederim tabi kii bende 18 ay sonra kaldım hemde çikolata kisti hafif yumurta tembelligine rağmen ilk kez. İnşallah sende bu ay mucizeni yaşarsın inşallah gönlünden geçen hayırlısıyla bu ay sana da nasip olur ❤ burdaki bütün bekleyen herkese de dua ediyorum bebis haberleri alacağınız bi ay olsun insallahhh amiinn❤

Sadece 3 fotoğraf koymuşlar benimkine seninki çok net görünüyor, benimki böyle değil. Gerçi doktorun PC de netti gayet, bu e nabız beni şüpheye düşürdü
Canım çok hızlı geçiyor birden durdurman lazım bazılarında benimde bulanik gözüküyor gibi. Bir de öyle denesene hatta dediğin gibi pc varsa veya bulursan öyle bakmak daha iyi olur.
Bol bol avokado tüket ben bu ay öyle yaptım günde neredeyse 1 tane kadar

Yarın bilgisayardan bakayım bi yeniden herşey için çok teşekkür ederim canım, Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Yarın bilgisayardan bakayım bi yeniden herşey için çok teşekkür ederim canım, Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun canım çok sagolasin. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Insallah sizlerden de çok güzel haberler alırız amiin

Bunu öğrenmeye ihtiyacım var evet biraz biliyorum da bakalım neler olacak..
Yavaştan geçeyim diye düşündüm kuzu umarım
Hakkında hayırlısı olsun.. Yazın başlasan daha iyi olmaz mı? Nisan mayıs gibi yumurta toplama haziran gibi tatil sonrası transfer.. Hem evde olursun hem aklında kalmaz. İzinler kanamalar düşük sorunları olmaz..

Guzel canim henüz çok çok yeni ama önemli olan iki günde iki katı artış olması iki gün sonra tekrar kan verirsin

Cook iyi canım maşallah hadi hayırlı uğurlu olsuun

Maşallah darısı bzilere insallahh

Merhaba doğal mi oldu ne zamandır deniyodunuz

Amin kızlar darısı size olsun Dr bana yumurtaların iyi dedi onun için Amh ye takılmayın derim ben tabi Dr dha iyi bilir
Ovülasyon testi kullandığım ilk ay oldu test tavsiye ederim kızlar çünkü mesela benim 11. Gün çatlama oldu ama takvime kalsa 14.gundu

Bazılarında da ovulasyon testi stres yapıyor kendine en uygun olanı bulmak lazım. Senin adına Cook sevindim inşallah güzelce katlanarak artar değerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…