- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.141
Öyle gerçektenEşime felan da yaptılar ayrı ayrı testler hepsi normal valla ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allah’a kalmış nasip
Canım ilk çektirdiğimde hiç bisey vermediler bana kendi doktorumda e nabiz üzerinden baktı. Orda da hani instagramdan boomerang çekersin ya aynı öyle gözüküyor arka arkaya çekilmiş fotoğraflar gibi seninde dediğin o mu yoksa senin e nabizda gözüküyor mu?Canım hsg ni videoya almışlar mı yoksa sadece röntgen filmi mi var? Benimkinde video falan yok, röntgen fotoğrafı var. Benim de aklıma takıldı, sanki fotoğrafa bakınca sol tüpden yavaş geçmiş gibi geldi. Gerçi doktor hiçbir problem yok dedi ama yine de aklıma takıldı
Bana CD de verdiler, fotoğrafları koymuşlar içine e nabızda da aynısı var. Raporumda herşey normal, ekliyorum ikisini deCanım ilk çektirdiğimde hiç bisey vermediler bana kendi doktorumda e nabiz üzerinden baktı. Orda da hani instagramdan boomerang çekersin ya aynı öyle gözüküyor arka arkaya çekilmiş fotoğraflar gibi seninde dediğin o mu yoksa senin e nabizda gözüküyor mu?
İkinci de ise direk CD olarak verdiler sonucu ama e nabizda gözükmüyor o da.
Ben şöyle düşünüyorum eğer hafif tıkanıklık varsa da ilaç verir vermez açıldı ilk doktor bisey demedi ya da farketmedi bilmiyorum ama kendi doktorum öyle gördüğünü söyledi
Hatta şüpheli hsg yazmıştı bilgilerime
İşte bu görüntüleri arka arkaya izlemek lazım fotoğraf karalerini yani. Alt kısımda oynatma yeri var play tuşu gibi ordan bakabilirsin. Benim cikolata kistim olduğu için ben bekliyordum açıkçası biraz tıkanıklık. Bence sende bi sorun yok gibi gözüküyorBana CD de verdiler, fotoğrafları koymuşlar içine e nabızda da aynısı var. Raporumda herşey normal, ekliyorum ikisini de
Baksana ekledim bende hafif opak madde izlenmiştir falan da yaziyorBana CD de verdiler, fotoğrafları koymuşlar içine e nabızda da aynısı var. Raporumda herşey normal, ekliyorum ikisini de
Oynatma yerini görmedim bakayım biİşte bu görüntüleri arka arkaya izlemek lazım fotoğraf karalerini yani. Alt kısımda oynatma yeri var play tuşu gibi ordan bakabilirsin. Benim cikolata kistim olduğu için ben bekliyordum açıkçası biraz tıkanıklık. Bence sende bi sorun yok gibi gözüküyorilk sonucumu ekliyorum
Çektirdim canım bu ay öyle hamile kaldımOynatma yerini görmedim bakayım bievet sen de opak madde falan yazmış ama genel olarak sanki normal gibi, belki hafif tıkanıklık vardı.
2. Hsg yi çektirdin mi?
Bak bu ilk hsg idi yeri de isaretledim❤Oynatma yerini görmedim bakayım bievet sen de opak madde falan yazmış ama genel olarak sanki normal gibi, belki hafif tıkanıklık vardı.
2. Hsg yi çektirdin mi?
YaaaÇektirdim canım bu ay öyle hamile kaldımbende diyorum ilkinde vardı açıldı herhalde, doktorda görünce emin olamadı tekrar istedi. Bi de rahmim sola dönük çıktı benim şükür engel olmadı
Sadece 3 fotoğraf koymuşlar benimkineBak bu ilk hsg idi yeri de isaretledim❤
Ederim tabi kii bende 18 ay sonra kaldım hemde çikolata kisti hafif yumurta tembelligine rağmen ilk kez. İnşallah sende bu ay mucizeni yaşarsın inşallah gönlünden geçen hayırlısıyla bu ay sana da nasip olur ❤Yaaaben de bu ay çektirdim inşallah hemen kalırım, bana da dua eder misin 12 aydır bekliyorum
Canım çok hızlı geçiyor birden durdurman lazım bazılarında benimde bulanik gözüküyor gibi. Bir de öyle denesene hatta dediğin gibi pc varsa veya bulursan öyle bakmak daha iyi olur.Sadece 3 fotoğraf koymuşlar benimkineseninki çok net görünüyor, benimki böyle değil. Gerçi doktorun PC de netti gayet, bu e nabız beni şüpheye düşürdü
Yarın bilgisayardan bakayım bi yenidenCanım çok hızlı geçiyor birden durdurman lazım bazılarında benimde bulanik gözüküyor gibi. Bir de öyle denesene hatta dediğin gibi pc varsa veya bulursan öyle bakmak daha iyi olur.
Bol bol avokado tüket ben bu ay öyle yaptım günde neredeyse 1 tane kadar
Allah razı olsun canım çok sagolasin. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Insallah sizlerden de çok güzel haberler alırız amiinYarın bilgisayardan bakayım bi yenidenherşey için çok teşekkür ederim canım, Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Hakkında hayırlısı olsun.. Yazın başlasan daha iyi olmaz mı? Nisan mayıs gibi yumurta toplama haziran gibi tatil sonrası transfer.. Hem evde olursun hem aklında kalmaz. İzinler kanamalar düşük sorunları olmaz..Bunu öğrenmeye ihtiyacım var evet biraz biliyorum da bakalım neler olacak..
Yavaştan geçeyim diye düşündüm kuzu umarım
Oh masAllah canım bak çıktı işte gördün mü rabbim sağlıkla ilerletsin insAllah sağlıkla kavuş bebişine
Senin çatlama 11 mıydı gebelik testinde silik catlamanin kaçıncı günü çıktı canım
Guzel canim henüz çok çok yeni ama önemli olan iki günde iki katı artış olması iki gün sonra tekrar kan verirsin
Cook iyi canım maşallah hadi hayırlı uğurlu olsuun
Maşallahdarısı bzilere insallahh
Merhaba doğal mi oldu ne zamandır deniyodunuz
Alpha lipoic acid de var evde ama almiyordum onu da ekleyeyimAlpha lipoic Acid , myo inositol
Bazılarında da ovulasyon testi stres yapıyor kendine en uygun olanı bulmak lazım. Senin adına Cook sevindim inşallah güzelce katlanarak artar değerinAmin kızlar darısı size olsun Dr bana yumurtaların iyi dedi onun için Amh ye takılmayın derim ben tabi Dr dha iyi bilir
Ovülasyon testi kullandığım ilk ay oldu test tavsiye ederim kızlar çünkü mesela benim 11. Gün çatlama oldu ama takvime kalsa 14.gundu
Ege 'de bekletiyorlar diye biliyorum canim regl zaten karantina bitimi olcak sağlıklı da olmazGünaydın kızlarr
aaaaa eee karantina süren tedavi sürecini etkiliyo mu
Herzaman hayırlısı diyorum canim valla başka dicek bise kalmadı ne çok şey istiyorsak sinaniyoruzYaaa çok geçmiş olsun canımüzülme lütfen, gerçekten hayatında hep hayır olanı iste. Hayırlısı nasılsa öyle ilerlesin sürecin, üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?