Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O da bir ayda çıkıyormuş ortalama
Sen özelde mi devam edeceksin tüp bebek için ?
Bu arada ofis histereskopi oldun mu hiç? Uzun seneler gebelik elde etmeyenlerde öneriyorlar
Özelde devam edicem devlet çok kalabalık ister istemez ilgilenemiyorlar olmadım ama bn tüp anjiyosu oldum doktorlar rahimde herhangi bi problem yok dediler hsg felan da çekildim gerek görmediler

Cumartesi aldı doktor

Kuzu bi ananas muhabbeti gördüm de, ananası sanki pek önermiyorlardı ya aklımda öyle kalmış, araştırdın mı sen?
Yok araştırladım. Kardan ötürü çok bi yere gidemediğim için üstüne düşemedim
İstanbul’da kar çok fena..
Sen napysn bekleme moduna mı geçtin?

Ben tatilde olduğum için biraz reset attım kendime diyelim

Sağlığımız iyi olduğu için de mutluyum evde dinleniyorum yarın üni de aşılama için randevum var bakalım karar çıkacak mı nasip
Aaa aşılamaya mı geçeceksin?
Hadi hayırlısı olsun..
İnş faydasını görürsün
Tüp bebek raporu için olan süreci tam öğrende..

Yok cnm herşeye bakıldı aşılamadan önce herşey normal seyrinde eşimde de bende de Sonuçlar çok iyi ama olmuyo bi türlü belki de çok kafaya takıyorum ondan olmuyo
Bu kısmı bilemiyorum ne yazık ki ben de .
Genelde bazı bağışıklık testleri ve insülin direnci gibi şeyler göz arşı edilebiliyor o yüzden hatırlatmak istedim

Bu kısmı bilemiyorum ne yazık ki ben de .
Genelde bazı bağışıklık testleri ve insülin direnci gibi şeyler göz arşı edilebiliyor o yüzden hatırlatmak istedim
Eşime felan da yaptılar ayrı ayrı testler hepsi normal valla ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allah’a kalmış nasip

Hayırlı olsun.. Maşallah sağlıkla eline almak nasip olsun inşNasıl oldu? En son aşılama yapmıştın?
Çook teşekkür ederim daha yeni öğrendim bende geçen ay aşılama tutmayıp adet olunca doktora gittim tekrar. Benden 2. Kez hsg istedi, boşuna uğraşma bi tıkanıklık varsa açalım dedi. (İlk hsgyi haziranda cektirmistim kendi doktorum çekemedi cihaz bozuk oldugu için başka hastanede cektirdim o doktor sorun yok demişti. Kendi doktorum da görünce sol tüpünden ilaç yavaş geçmiş gibi benim de görmem lazım dedi.) O yüzden çektirdim 2. Kez hsgyi adetin 4. Günü de femara kullandım 5 gün sabah akşam
18 mm tek yumurtam vardı çatlatma iğnesi attım ve iğneden sonra her gün avokado yedim günde 1 tane kadar.
En büyük etken hiç umudum yoktu aşılamada tutmayınca bir de tek yumurtayla tutmaz hiç diyordum bende çok şaşırdım
Uzun oldu biraz hakkini helal et

Yok araştırladım. Kardan ötürü çok bi yere gidemediğim için üstüne düşemedim
İstanbul’da kar çok fena..
Sen napysn bekleme moduna mı geçtin?
Haaa iyi ozaman. Evet bekliyorum canım, daha 6.gündeyim Bugün de düştüm belim boşa geldi sanırım. Bayağı ağrıyor.Eşim de kızdı ya bebek varsa diye, ben de dedim ki daha bebeğin b si yoktur

Canım hsg ni videoya almışlar mı yoksa sadece röntgen filmi mi var? Benimkinde video falan yok, röntgen fotoğrafı var. Benim de aklıma takıldı, sanki fotoğrafa bakınca sol tüpden yavaş geçmiş gibi geldi. Gerçi doktor hiçbir problem yok dedi ama yine de aklıma takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…