- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.101
Cumartesi inş transfer sonra yatış pozisyon bekleme moduna geçicem.. Ama doğal gibi olumuyormuş .. Bir sürü iğne ilaç.. Herkes kalça felcicanım kızlaaar sen nasılsın asııl mart başı gelece kudurukk isimleriniz elimde doğumda tek tek anıcam sizlerii güzel haberlerinizi de alıcam böylecee o zaman kadar tabi bekliyorumm minnak haberleriii
sasacığın az kaldıı galiba 27si 28i gibiydi transferiii çok heyecanlıı
sen neler yapıyosun fındık kızz
Inşallah cümlemizin canimAllah beterinden korusun canim kısa surede iyi olursunuz inşallah kocanla hasretin bitti öyle düşün artik olan olmuş acil sifalar diliyorum üzme kendini dediğin gibi her şeyin zamanı var en güzel zamanda gelecektir mujden
O iğne öyle kuzu, kullanmıştım. Bir süre sonra şişlik de yapar. Çok yavaş yapmak lazımİyim kuzum.. Transfer Cumartesi dedi..
bugün prolutex diye bir iğneye başladım.. Galiba yanlış bişeyler yapmışım, hava kaçırmışım açıyı da yanlış almışım.. Ağrı yapıyormuş ama anormal bi ağrım var.. Oturamıyor kalkamıyorum.. İnş yarın doğru şekilde vururum ve bu işkence azalır.. 3 ay bu iğne ile çok zor…
Sen naptın.. Bekleme modunda mısın?
Hay allah iğneleri birinden mi rica etseydin acaba?.İyim kuzum.. Transfer Cumartesi dedi..
bugün prolutex diye bir iğneye başladım.. Galiba yanlış bişeyler yapmışım, hava kaçırmışım açıyı da yanlış almışım.. Ağrı yapıyormuş ama anormal bi ağrım var.. Oturamıyor kalkamıyorum.. İnş yarın doğru şekilde vururum ve bu işkence azalır.. 3 ay bu iğne ile çok zor…
Sen naptın.. Bekleme modunda mısın?
aaaaa eee karantina süren tedavi sürecini etkiliyo mukızlar covit testim pozitif cikti aglicaaaammmm
O zamn hemen başlarlar cnm zaten rapor dediği ilaç reçetesi gibi anlık çıkarıyorlar Bnde öyle ahım şahım bişey sanıyorum da değilmişBiz dört yılı bitirdik. Açıklanamayan infertilite şu an durumamh ya da spermde sorun yok. Ben infertiliteden dosya açtırdım her şey oraya işlendi eksik tahlilim kalmadı. Hsg sisteme yüklenecekti işte onu bekledim geçen haftadan. Umarım yarın aşılama için gel derler
Bi yıl olarak Bi ay olarak takılıyorumMaviNAZLI sende buradasınn çok sevindim denemeye karar vermene❤
MaviHayallerim burdaki mesajları okuyamadım karisti gruplar canım
Bosver canisi nerde kafan takiliyorsa öyle kal en iyisi. Ben birde bu grupları karıştırdım ya bu topik aşağıda kalmış. yanlışlıkla ben haziran annelerini falan sabitlemişim en üstte görünüyor nasıl yaptım bunu anlamadimBi yıl olarak Bi ay olarak takılıyorumama şubatta olmam lazım aslında da ben ocakta takılıyorum. Şubata yazdırmadım kendimi
Biliyorum ki canım. Ben bildirimlerden geliyorum topik lereBosver canisi nerde kafan takiliyorsa öyle kal en iyisi. Ben birde bu grupları karıştırdım ya bu topik aşağıda kalmış. yanlışlıkla ben haziran annelerini falan sabitlemişim en üstte görünüyor nasıl yaptım bunu anlamadimnasıl duzelticem biliyor musun? Yazdığım şeyler altta kalıyor bu sefer karisiyor
İşte buraya çok yazmadığım için asagida kalmış bi de haziran anneleri ne alaka onu sabitlemişimBiliyorum ki canım. Ben bildirimlerden geliyorum topik lere
Peki tüp bebek raporu ayrı mı oluyor?.O zamn hemen başlarlar cnm zaten rapor dediği ilaç reçetesi gibi anlık çıkarıyorlar Bnde öyle ahım şahım bişey sanıyorum da değilmiş
Ben 0,75 ile yeni kaldim ama bebegin kalbi durdu 42 yasindayim Cok takmayin yaniKızlar amh 0.79 çok mu kötü?
Alpha lipoic Acid , myo inositolSasacim benim de yas 36. Amh 1.5 civarinda su an ama, ben fena bir sigara icicisiydim, 6 hafta once biraktim. O yuzden yumurta kalitesini arttirmak icin simdi ben de baya cabaliyorum. Omega-3 ve coenzym q10 kullaniyorum. Baska neler alinmali?
Evet cnm o 2 aşılama sonrası olcak sende bendensin benimde sebepsiz o yüzden şart ama tüp bebek raporu biraz meşakkatli diyolar onu senden önce çıkartırsam bilgilerini yazarım sana hatta özelden neler istediklerini aşama aşama atarımPeki tüp bebek raporu ayrı mı oluyor?.
Evet cnm o 2 aşılama sonrası olcak sende bendensin benimde sebepsiz o yüzden şart ama tüp bebek raporu biraz meşakkatli diyolar onu senden önce çıkartırsam bilgilerini yazarım sana hatta özelden neler istediklerini aşama aşama atarım
O da bir ayda çıkıyormuş ortalamaEvet cnm o 2 aşılama sonrası olcak sende bendensin benimde sebepsiz o yüzden şart ama tüp bebek raporu biraz meşakkatli diyolar onu senden önce çıkartırsam bilgilerini yazarım sana hatta özelden neler istediklerini aşama aşama atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?