Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cumartesi inş transfer sonra yatış pozisyon bekleme moduna geçicem.. Ama doğal gibi olumuyormuş .. Bir sürü iğne ilaç.. Herkes kalça felci

O iğne öyle kuzu, kullanmıştım. Bir süre sonra şişlik de yapar. Çok yavaş yapmak lazım

Hay allah iğneleri birinden mi rica etseydin acaba?.
Ben bu ay dinlendim.. biraz ağırdan alıyorum evet. Aşılama için olursa koşturacağım yarın randevum var bakalım…

O zamn hemen başlarlar cnm zaten rapor dediği ilaç reçetesi gibi anlık çıkarıyorlar Bnde öyle ahım şahım bişey sanıyorum da değilmiş

Bi yıl olarak Bi ay olarak takılıyorum ama şubatta olmam lazım aslında da ben ocakta takılıyorum. Şubata yazdırmadım kendimi
Bosver canisi nerde kafan takiliyorsa öyle kal en iyisi. Ben birde bu grupları karıştırdım ya bu topik aşağıda kalmış. yanlışlıkla ben haziran annelerini falan sabitlemişim en üstte görünüyor nasıl yaptım bunu anlamadim nasıl duzelticem biliyor musun? Yazdığım şeyler altta kalıyor bu sefer karisiyor

Biliyorum ki canım. Ben bildirimlerden geliyorum topik lere

Sasacim benim de yas 36. Amh 1.5 civarinda su an ama, ben fena bir sigara icicisiydim, 6 hafta once biraktim. O yuzden yumurta kalitesini arttirmak icin simdi ben de baya cabaliyorum. Omega-3 ve coenzym q10 kullaniyorum. Baska neler alinmali?
Alpha lipoic Acid , myo inositol

Peki tüp bebek raporu ayrı mı oluyor?.
Evet cnm o 2 aşılama sonrası olcak sende bendensin benimde sebepsiz o yüzden şart ama tüp bebek raporu biraz meşakkatli diyolar onu senden önce çıkartırsam bilgilerini yazarım sana hatta özelden neler istediklerini aşama aşama atarım

Kızlar ben de bugün aşılama oldum ilk denemeydi ama hiç yatıp dinlenmedim işlerim vardı disardaydim gezdim nasip artik

O da bir ayda çıkıyormuş ortalama
Sen özelde mi devam edeceksin tüp bebek için ?
Bu arada ofis histereskopi oldun mu hiç? Uzun seneler gebelik elde etmeyenlerde öneriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…