- 13 Aralık 2016
- 294
- 162
- 103
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #2.961
Sana da mi bulaştı kuzum yaa tüp bebek öncesi iyi acaba bı yönden bilemedim ki antikorlu olmuş olursun daBen sağlıkta çalışıyorum ilk sene 2 kere kaptım sonra 1 sene evde oturdum hic hasta olmadim gezdim tozdum simdi yine yeniden ise başladım ve sifayi kaptım
Tamamdır teşekkür ederimAynen öyle canım 4-5gunde bitir hiç bişey olmaz sonra bı tane daha al ye yeterli olur
Koldan da olur kalçadan da hiç onemli degil,,Kızlar sabah sabah başıma gelenler doktor çatlam iğnesi verdi ben reçeteyi almadım eczaneden direk iğneyi aldım bugün sabah gittim hastane yapmıyor iğneyi iğneyi dolaptan çıkrdım en fazla 1 saat durabilirmiş ayy delirdim reçete yazan hastaneye gitsem yetişmicek hastane reçeteyi atmıyor bana gittim en son babama yaptırdım ama kalçadan yaptık şimdi okuyorum hep karından ben boşuna çatlama iğnesimi oldum şimdi ayyy moralim sıfır sinirden ağlayasım var
Ne biliyim kendim yapamam elim titrer diye koktum şu an moral sıfır bende nasıl sinir oldum kendime reçeteyi nasıl almam inş kalçadanda aynı etkiyi sağlar sağol cnmKoldan da olur kalçadan da hiç onemli degil,,aslında kendin de yapabilirdin hiç acımıyor
Kalçadan da olur önemli olan içeriğinde ki hormonun vücuduna girmesi kendin yada eşine yaptirsaydin hastaneye gitmene gerek yok onun için ben hep kendim yaptimNe biliyim kendim yapamam elim titrer diye koktum şu an moral sıfır bende nasıl sinir oldum kendime reçeteyi nasıl almam inş kalçadanda aynı etkiyi sağlar sağol cnm
Sabah sabah sinir stres geçirdim yemin ederim bakalım inş kalçadanda etki eder cnmKalçadan da olur önemli olan içeriğinde ki hormonun vücuduna girmesi kendin yada eşine yaptirsaydin hastaneye gitmene gerek yok onun için ben hep kendim yaptim
Birsürü vitamin var canim supradyn multivitamin ilave ettik birde inşallah tez zamanda duzeliriz umca hic duymadım bi bakım neymişHadi ya.. Çok geçmiş olsun… Vardır bi hayır demek istiyorum.. Bünyeye bağlı da olabilir.. Ben hiç covid olmadım. Ama eşimden kaynaklı temmuzdan beri 3 kere grip oldum.. İzin almak durumunda kaldım evde baya iki büklüm zor gerçirdim..
Çocuklar evde oldukları için immün sistemleri uyarılmamış. Virüs bulaşınca hemen diğer kişiye aktarıyorlar.. Bizimde öyle zor geçiyor.. Ama hiç covid olmadık.. Test yapıyoruz negatif ama gribal enfeksiyon geçiriyoruz…
İnş seninde soğuk alğınlığıdır.. Hemen umca alıp kullansana bağışıklığınızı kuvvetlendirsin hızlı toparlan..
Covit değilim heralde test yaptırmadım canim yaptırmak da zaten ne arayan var ne soran evden dışarı çıksak kimsenin umrunda değilSana da mi bulaştı kuzum yaa tüp bebek öncesi iyi acaba bı yönden bilemedim ki antikorlu olmuş olursun da
Umca immün sistemi kuvvetlendiriyor. Soğuk algınlığında kullanılıyor… Bak istersen senin üşütmeye bağlı belirtileri toparlıyor..Birsürü vitamin var canim supradyn multivitamin ilave ettik birde inşallah tez zamanda duzeliriz umca hic duymadım bi bakım neymiş
Boşuna stres yapma geçen ay bende yaptım göbekten kalçadan fark etmiyo . Yine iğnen olursa rahatlıkla kendin yapabilirsin ben geçen ay aşılama yaptırdım 2 hafta kendim göbekten iğne yaptım girdiğini hissetmiyosun bileKızlar sabah sabah başıma gelenler doktor çatlam iğnesi verdi ben reçeteyi almadım eczaneden direk iğneyi aldım bugün sabah gittim hastane yapmıyor iğneyi iğneyi dolaptan çıkrdım en fazla 1 saat durabilirmiş ayy delirdim reçete yazan hastaneye gitsem yetişmicek hastane reçeteyi atmıyor bana gittim en son babama yaptırdım ama kalçadan yaptık şimdi okuyorum hep karından ben boşuna çatlama iğnesimi oldum şimdi ayyy moralim sıfır sinirden ağlayasım var
Teşekkür ederim canimUmca immün sistemi kuvvetlendiriyor. Soğuk algınlığında kullanılıyor… Bak istersen senin üşütmeye bağlı belirtileri toparlıyor..
Çok çok dua ediyorum hepimiz için Rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallahne kadar üzülmeyeceğim desem de üzülüyorum canım ya 2 sene 4 aylık evliyim hiç gebelik oluşmadı 3 ay önce evlenen kuzenim 1 aylık hamile yengem 2 aylık hamile 5 ay önce evlenen eltim de hamileydi düşük yapmış. Dört bir yanımdan hamile haberleri geliyor. Yani ne bileyim ya isyan etmek istemiyorum küçücük karıncayı bile düşünen rabbimin benim için de vardır bir planı inşallah
Sağolasın cnm evet hiç acı hissetmedim iğnede sonrasında sadece kasığım ağırıdıBoşuna stres yapma geçen ay bende yaptım göbekten kalçadan fark etmiyo . Yine iğnen olursa rahatlıkla kendin yapabilirsin ben geçen ay aşılama yaptırdım 2 hafta kendim göbekten iğne yaptım girdiğini hissetmiyosun bile
Biz göbekten yaptık da ne olduKızlar sabah sabah başıma gelenler doktor çatlam iğnesi verdi ben reçeteyi almadım eczaneden direk iğneyi aldım bugün sabah gittim hastane yapmıyor iğneyi iğneyi dolaptan çıkrdım en fazla 1 saat durabilirmiş ayy delirdim reçete yazan hastaneye gitsem yetişmicek hastane reçeteyi atmıyor bana gittim en son babama yaptırdım ama kalçadan yaptık şimdi okuyorum hep karından ben boşuna çatlama iğnesimi oldum şimdi ayyy moralim sıfır sinirden ağlayasım var
Benim bu ayda olmadı maalesef varikosel ameliyatı 3. Ayımız bitti. Sabır surecindeyiz.Bu ay ilk defa test vereceğiz değerler düzelir inşallah. Beklemekten ve dua etmekten başka elden bir şey gelmiyor.Eeeee yok mu kızlar pozitif haberi ya ekleyeyim
Eder eder sakın kendini boş yere strese sokma oluruna bırak Selizayin dediği gibi biz göbekten yaptikta ne oldu 6kere uyguladım birinde de mi tutmazSabah sabah sinir stres geçirdim yemin ederim bakalım inş kalçadanda etki eder cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?