• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahajaja yuksek olsum isteriz ama tup de tam tersi desene hadi bakalim az kalmis canim 🤣 ilk pozitif senden geliyooor yumurtalar nasıl kalitesi kaçıncı gün de
Benim opu olduğu için artık yumurta ile işim yok.. Sadece regl düzenli olduğu için rahim toparlaması daha iyi oluyormuş..
Şimdi yumurtanın çatlamadığından emin oldular..

Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin cnm 1 hafta sonra bebeğin seninle olcak inşallah
İnş gerçekten artık son viraj gibi hissediyorum ☺️
Biraz o yüzden korkmaya da başladım.. Herşeyin bu kadar yolunda gitmesi normal gelmiyor bilmiyorum ☺️
Hepimiz aksilik yaşıyoruz kaygılanacağım bir aksilik olmadı ve tuhaf geliyor kabullenemiyorum 😕

Merhaba kızlar :) ben de katılmak istiyorum buraya. Kansızlık varmış yüksek derecede, 3 aylık bir tedavi sonrası gebelik düşünebilirsin dedi doktorum. Böyle bir şey bilen var mı :) çok heyecanlıyım şimdiden 3 ayı nasıl bekleyeceğim 5 yıllık evliyimm:)

Merhaba kızlar :) ben de katılmak istiyorum buraya. Kansızlık varmış yüksek derecede, 3 aylık bir tedavi sonrası gebelik düşünebilirsin dedi doktorum. Böyle bir şey bilen var mı :) çok heyecanlıyım şimdiden 3 ayı nasıl bekleyeceğim 5 yıllık evliyimm:)
Hoşgeldin. Bebek fikri akla düşünce hemen olsunnn istiyoruz dimi? 😁 hayırlısı olsun. 3 ay hemen geçer, folik asite basladin mi?

4 yıllık evliyim 1yıldır gebelik planı yaptık canımm 2yıla yakın oldu Amerikadayız eşimin işi sebebiyle ama yaza bitiyor şükür 🥰 eşimde sorun yok aslınd bende de sıkıntı yok ama polikistikover görünümünde yumurtalıklar var başkada bilinen birşey yok kuzum
Insan böyle zor hamile kalicagini bilse korunmaz vala 😁

Biraz o yüzden korkmaya da başladım.. Herşeyin bu kadar yolunda gitmesi normal gelmiyor bilmiyorum ☺️
Hepimiz aksilik yaşıyoruz kaygılanacağım bir aksilik olmadı ve tuhaf geliyor kabullenemiyorum 😕
Canım özellikle covit belasına dikkat et gerisi hal olur😍 bugün baş boğaz ağrısı üşüme ateş başladı inşaallah lanet virüs değmedi bana 😢

Canım özellikle covit belasına dikkat et gerisi hal olur😍 bugün baş boğaz ağrısı üşüme ateş başladı inşaallah lanet virüs değmedi bana 😢
Aa gerçekten mi? Sende öyle hissediyor. Olabilirsin..
Eşimde dikkat edelim diyor.. Dikkat edicek birşey yok dedim. Rutin hayatımız içerisinde ekstra aktiviteler koymayalım dedim.. Zaten 2 yıldır nasıl yaşıyorsak yakalanmadıysak bu yaşantı içinde yakalanmayız. Yakalanacaksakta nasip dedim

Zaten bnce burası insanı geç rahatlatıyor hemde kaygılandırıyo kim ne sorun yaşıyorsa diğer ay başka biri aynı sorunla müzdarip oluyo bnce piskolojik senin herşeyin hızlı ilerledi maşallah inşallah pozitifle taçlanacak 😇

MaviSasa234 MaviSasa234 canım ananas ve kabak çekirdeğine başla tavsiye ederim transfer sonrasına kadar ye çok fayda sağlıyor
Aa öyle mi? Nar suyu içiyorum.. Onun baya faydasını gördüm.. Kabak çekirdeğini transfer sonrası yiyeceğim diye biliyorum..
ananas neye yardımcı.. Ben onu ödem arttırıcı olarak kullanıyordum😄

Aa öyle mi? Nar suyu içiyorum.. Onun baya faydasını gördüm.. Kabak çekirdeğini transfer sonrası yiyeceğim diye biliyorum..
ananas neye yardımcı.. Ben onu ödem arttırıcı olarak kullanıyordum😄
Nar suyu faydalı evet rahmi kalinlastirir kabak çekirdeğini şimdi ye azar azar sonrasında da bı kaç gün ye sonra bırak bence ananasa da şimdi başla tutunmaya yardımcı oluyor günlük bı dilim mesela halka şeklinde ben 3 transferimde de yedim tutunmuslardi canım

Herkese mutlu pazarlar bugün kürtajdan sonraki 26. Günüm ve adet olacakmışım gibi kasıklarıma ağrı saplanıyor normal mi bu durum acaba?

Nar suyu faydalı evet rahmi kalinlastirir kabak çekirdeğini şimdi ye azar azar sonrasında da bı kaç gün ye sonra bırak bence ananasa da şimdi başla tutunmaya yardımcı oluyor günlük bı dilim mesela halka şeklinde ben 3 transferimde de yedim tutunmuslardi canım
Alıp yiyeyim o zaman.. Dolapta kaç gün bozulmadan kalıyor.. 1 dilim yiyeceksek 1 tane 4-5 gün gider..

Aa gerçekten mi? Sende öyle hissediyor. Olabilirsin..
Eşimde dikkat edelim diyor.. Dikkat edicek birşey yok dedim. Rutin hayatımız içerisinde ekstra aktiviteler koymayalım dedim.. Zaten 2 yıldır nasıl yaşıyorsak yakalanmadıysak bu yaşantı içinde yakalanmayız. Yakalanacaksakta nasip dedim
Ben sağlıkta çalışıyorum ilk sene 2 kere kaptım sonra 1 sene evde oturdum hic hasta olmadim gezdim tozdum simdi yine yeniden ise başladım ve sifayi kaptım 🤦🏼‍♀️

Ben sağlıkta çalışıyorum ilk sene 2 kere kaptım sonra 1 sene evde oturdum hic hasta olmadim gezdim tozdum simdi yine yeniden ise başladım ve sifayi kaptım 🤦🏼‍♀️
Hadi ya.. Çok geçmiş olsun… Vardır bi hayır demek istiyorum.. Bünyeye bağlı da olabilir.. Ben hiç covid olmadım. Ama eşimden kaynaklı temmuzdan beri 3 kere grip oldum.. İzin almak durumunda kaldım evde baya iki büklüm zor gerçirdim..
Çocuklar evde oldukları için immün sistemleri uyarılmamış. Virüs bulaşınca hemen diğer kişiye aktarıyorlar.. Bizimde öyle zor geçiyor.. Ama hiç covid olmadık.. Test yapıyoruz negatif ama gribal enfeksiyon geçiriyoruz…
İnş seninde soğuk alğınlığıdır.. Hemen umca alıp kullansana bağışıklığınızı kuvvetlendirsin hızlı toparlan..

Back