• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sabah sabah başıma gelenler doktor çatlam iğnesi verdi ben reçeteyi almadım eczaneden direk iğneyi aldım bugün sabah gittim hastane yapmıyor iğneyi iğneyi dolaptan çıkrdım en fazla 1 saat durabilirmiş ayy delirdim reçete yazan hastaneye gitsem yetişmicek hastane reçeteyi atmıyor bana gittim en son babama yaptırdım ama kalçadan yaptık şimdi okuyorum hep karından ben boşuna çatlama iğnesimi oldum şimdi ayyy moralim sıfır sinirden ağlayasım var 😭

Kızlar sabah sabah başıma gelenler doktor çatlam iğnesi verdi ben reçeteyi almadım eczaneden direk iğneyi aldım bugün sabah gittim hastane yapmıyor iğneyi iğneyi dolaptan çıkrdım en fazla 1 saat durabilirmiş ayy delirdim reçete yazan hastaneye gitsem yetişmicek hastane reçeteyi atmıyor bana gittim en son babama yaptırdım ama kalçadan yaptık şimdi okuyorum hep karından ben boşuna çatlama iğnesimi oldum şimdi ayyy moralim sıfır sinirden ağlayasım var 😭
Koldan da olur kalçadan da hiç onemli degil,,😉😉 aslında kendin de yapabilirdin hiç acımıyor

S shtc ben bilhassa sordum hemşireye nerden yaptığın önemli değil dedi, etki eder yani😊ilk başta korkmuştum kendim yapmaya ama gece 1 de olunca iş başa dustu,göbekten yaptım anlamadım bile iğnenin girdiğini acısı yoktu hiç.

Ne biliyim kendim yapamam elim titrer diye koktum şu an moral sıfır bende nasıl sinir oldum kendime reçeteyi nasıl almam inş kalçadanda aynı etkiyi sağlar sağol cnm
Kalçadan da olur önemli olan içeriğinde ki hormonun vücuduna girmesi kendin yada eşine yaptirsaydin hastaneye gitmene gerek yok onun için ben hep kendim yaptim

Hadi ya.. Çok geçmiş olsun… Vardır bi hayır demek istiyorum.. Bünyeye bağlı da olabilir.. Ben hiç covid olmadım. Ama eşimden kaynaklı temmuzdan beri 3 kere grip oldum.. İzin almak durumunda kaldım evde baya iki büklüm zor gerçirdim..
Çocuklar evde oldukları için immün sistemleri uyarılmamış. Virüs bulaşınca hemen diğer kişiye aktarıyorlar.. Bizimde öyle zor geçiyor.. Ama hiç covid olmadık.. Test yapıyoruz negatif ama gribal enfeksiyon geçiriyoruz…
İnş seninde soğuk alğınlığıdır.. Hemen umca alıp kullansana bağışıklığınızı kuvvetlendirsin hızlı toparlan..
Birsürü vitamin var canim supradyn multivitamin ilave ettik birde inşallah tez zamanda duzeliriz umca hic duymadım bi bakım neymiş 🤗

Sana da mi bulaştı kuzum yaa tüp bebek öncesi iyi acaba bı yönden bilemedim ki antikorlu olmuş olursun da 🤷
Covit değilim heralde test yaptırmadım canim yaptırmak da zaten ne arayan var ne soran evden dışarı çıksak kimsenin umrunda değil:( salı günü serbesttim duruma göre bakıcam bakalm

Birsürü vitamin var canim supradyn multivitamin ilave ettik birde inşallah tez zamanda duzeliriz umca hic duymadım bi bakım neymiş 🤗
Umca immün sistemi kuvvetlendiriyor. Soğuk algınlığında kullanılıyor… Bak istersen senin üşütmeye bağlı belirtileri toparlıyor..

Boşuna stres yapma geçen ay bende yaptım göbekten kalçadan fark etmiyo . Yine iğnen olursa rahatlıkla kendin yapabilirsin ben geçen ay aşılama yaptırdım 2 hafta kendim göbekten iğne yaptım girdiğini hissetmiyosun bile

ne kadar üzülmeyeceğim desem de üzülüyorum canım ya 2 sene 4 aylık evliyim hiç gebelik oluşmadı 3 ay önce evlenen kuzenim 1 aylık hamile yengem 2 aylık hamile 5 ay önce evlenen eltim de hamileydi düşük yapmış. Dört bir yanımdan hamile haberleri geliyor. Yani ne bileyim ya isyan etmek istemiyorum küçücük karıncayı bile düşünen rabbimin benim için de vardır bir planı inşallah
Çok çok dua ediyorum hepimiz için Rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah 🤲♥️
Bende farksiz sayılmam 3 buçuk senelik evliyim,iki yılı geçti gebelik elde edemedik.
İnşallah bu sene olacak öyle.hissediyorum

Boşuna stres yapma geçen ay bende yaptım göbekten kalçadan fark etmiyo . Yine iğnen olursa rahatlıkla kendin yapabilirsin ben geçen ay aşılama yaptırdım 2 hafta kendim göbekten iğne yaptım girdiğini hissetmiyosun bile
Sağolasın cnm evet hiç acı hissetmedim iğnede sonrasında sadece kasığım ağırıdı

Biz göbekten yaptık da ne oldu 😂 keramet kalçadadır belki de, yarasın 🤣 koldan falan da yapıyorlar ayrıca sıkıntı etme

Back