• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 asilama ve 3 yillik evlilik sari varsa yine rapor cikiyor canim
Bu aşılama da doktorumla konuşcm eğer olmazsa özele geçicem doktor ilgili ama aşırı kalabalık insan böyle zamanlarda anlaşılmak ve özel istiyo belki de bn hassasım bu konu da cnm sen naptın peki şubatta başlckmsn inşallah eşin düzelir hemen

Bu aşılama da doktorumla konuşcm eğer olmazsa özele geçicem doktor ilgili ama aşırı kalabalık insan böyle zamanlarda anlaşılmak ve özel istiyo belki de bn hassasım bu konu da cnm sen naptın peki şubatta başlckmsn inşallah eşin düzelir hemen
Şubatta aricam ben ama bakalim nolur bilmiyorum esime zaten bisürü takviye veriyorum hem doğal hem takviye olarakta spremler etkilenmesin diye cok dikkat ediyom simdide supradyn vitamin aldim içeriği baya güclü

Vala devlet zor canim bende ha başladım ha baslicam derken gidemedim calisinca cok zor vakit kaybi

Merhaba kızlar kaç gündür yazamadım
Dediğiniz gibi echomarda ağrısız bir rahim filmi atlattım çok şükür birsey cıkmadı , doktorum sperm testi istedi bu sırada 2 yumurtam gelişti yarın da çatlama iğnesi yaptıracağım inş bakalım bu ay olacak mı , ama bir yandan prolaktinimde yuksek bakalım yeni yeni okuyorum inş yeni hamiş haberleri vardır

Şimdi fark ettim kuzum bi kaç yerde okudum bu şartlara biz uymuyoruz mecbur devletten çıkartcm raporu
Benimde bildiğim öyle.. Hatta özelde aşılama raporlarını alıp devlete getirmek zorundalar…
Devlette kuruk toplanıp kabul edip etmediklerine karar veriyorlar..

Kızlar merhaba. Benim Bat a 7 gün kala gebelik testinde silik bi şekilde de olsa çift çizgiyi gördüm. Ve şuanda 3 gün var hergün testlerle takibini yaptım koyuluğu artarak devam ediyor. Ancak devlet hastanesinde kadın doğuma sıra bulmak imkansız gibi bişey bu gidişle ben sıra bulup gidesiye 2 aylık falan olacak herhalde :anneadayı:.Sorum şu ki randevu işini nasıl ayarlıyorsunuz merak ettim. Özele gitmek istemiyorum çünkü bundan sonra düzenli bir şekilde gitmek gerekecek nasipse

Senin 8 gün sonra gelmiş benim 70 gün sonra 😂😂😂😂 kür denilince aninda uzaklasiyorum o ortamdan 🤣🤣🤣🤣🤣
Adaşım o 8 günde neler yaşadım bilsenn ay saçma sapan fikirler şükürr bugune🤣🤣🤣🤣 yok bende direk seyrine bıraktım saldım gitti olacaj olan her türlü oluyor🌷

Kızlar merhaba. Benim Bat a 7 gün kala gebelik testinde silik bi şekilde de olsa çift çizgiyi gördüm. Ve şuanda 3 gün var hergün testlerle takibini yaptım koyuluğu artarak devam ediyor. Ancak devlet hastanesinde kadın doğuma sıra bulmak imkansız gibi bişey bu gidişle ben sıra bulup gidesiye 2 aylık falan olacak herhalde :anneadayı:.Sorum şu ki randevu işini nasıl ayarlıyorsunuz merak ettim. Özele gitmek istemiyorum çünkü bundan sonra düzenli bir şekilde gitmek gerekecek nasipse
Sabah erkenden gidip fiş kestirebilirsin canım ben devlete gideceğim zaman hiç mhrs randevusu ile gitmem 😊

Bidaha tobe 🤣🤣🤣🤣 ay esra mi adın seninde 😍
Evet esoşum😍 yazdıklarını okudukça diyorum Esralar hep mi böyle yurtdışından gittik biz Türkiye ye o kadar korunduk dikkat ettik işte aşılama olcak tedaviye başladık kocam covid olduu🥺
zar zor aşılama olduk sırf yurt dışından geldiniz bu sebeble diye tabi ilişki önerdi olmadı eşim çok fenaydı şimdi sende yazdıkça aklıma geldii🐣

Evet esoşum😍 yazdıklarını okudukça diyorum Esralar hep mi böyle yurtdışından gittik biz Türkiye ye o kadar korunduk dikkat ettik işte aşılama olcak tedaviye başladık kocam covid olduu🥺
zar zor aşılama olduk sırf yurt dışından geldiniz bu sebeble diye tabi ilişki önerdi olmadı eşim çok fenaydı şimdi sende yazdıkça aklıma geldii🐣
Covit belası bitmez canim yaaa valla kac senelik evlisin yurtdışında nerde yasion sizdeki problem ne? Ne çok şey sordum hahaja

Ben tedaviyebsen transfere başlayamadın giiizzz bi türlü aahahaha 🤣hadi az kalmis 😍
Gerçekten öyle.. Her gittiğimde öteleniyor.. Artık Cumartesi kesin dediler😄 Cuma son muayne..

Bugünde progestron düzeyi 0.3 çıktı.. Hemşire çok iyi dedi.. Eşime bakıp güldüm. Niye gülüyorsun diyor😄 Dedim aylarca progestron yüksek çıksın diye çabalarken düşük sonuca iyi denilince ne tuhaf bi döngü dedim😄

Gerçekten öyle.. Her gittiğimde öteleniyor.. Artık Cumartesi kesin dediler😄 Cuma son muayne..

Bugünde progestron düzeyi 0.3 çıktı.. Hemşire çok iyi dedi.. Eşime bakıp güldüm. Niye gülüyorsun diyor😄 Dedim aylarca progestron yüksek çıksın diye çabalarken düşük sonuca iyi denilince ne tuhaf bi döngü dedim😄
Hahajaja yuksek olsum isteriz ama tup de tam tersi desene hadi bakalim az kalmis canim 🤣 ilk pozitif senden geliyooor yumurtalar nasıl kalitesi kaçıncı gün de

Covit belası bitmez canim yaaa valla kac senelik evlisin yurtdışında nerde yasion sizdeki problem ne? Ne çok şey sordum hahaja
4 yıllık evliyim 1yıldır gebelik planı yaptık canımm 2yıla yakın oldu Amerikadayız eşimin işi sebebiyle ama yaza bitiyor şükür 🥰 eşimde sorun yok aslınd bende de sıkıntı yok ama polikistikover görünümünde yumurtalıklar var başkada bilinen birşey yok kuzum

Back