• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy hadi inş olgun yumurtadır ve çatlamıştır..
@ejce ve karaca3443 karaca3443 daha iyi biliyor.. 8-9.günlerde bakılabilirdi sanki.. Ovulasyon ile tespit ettin ya moralini bozmadan net öğrenmen daha iyi olur sanki..
@ejce sana da yazacaktım. Osman hoca ile görüşme nasıl geçti.. Neler dedi?
Çatlama olduktan sonraki 7. Günde diye biliyorum kuzu ben. Sağlık ocağında hiç baktırmadım ama bakıyorlar mı bilmiyorum onu.

Etiket görünce transfer oldu sandım heyecanlandım☺️☺️ Ne durumdasın şimdi?

Kızlar bişi sorucam benim yumurtlama devam mı ediyo çatladı mı 1.5 yıl oldu kafam karışıyo yaa
Üsteki dün bugün döngümün 14. Günü
Kuzu çatlama gibi duruyor.. Ama bazıları yumurtlama devam etti diyor.. Sen her türlü değerlendir.. Yarın silik çıkacaktır..

Çatlama olduktan sonraki 7. Günde diye biliyorum kuzu ben. Sağlık ocağında hiç baktırmadım ama bakıyorlar mı bilmiyorum onu.

Etiket görünce transfer oldu sandım heyecanlandım☺️☺️ Ne durumdasın şimdi?
Yarın muayne var.. Haftaya Perşembe-cuma transfer olacakmış.. Normalde herkes 5.gün pozitif ise görüyordu… Bende çatlatma iğnesi olacak.. Bakalım ilk defa bende çiGi ne zaman silinecek diye takip edeceğim😄

Bende komple kafa gitti bide bikaç gün önce çok yoğun akıntım vardı pik değildi şimdi akıntı yok ama pik 🤷‍♀️ Eşimlede çok pis kavga ettim küsüm bide neyine test yapıyosam 😬
Bende akıntı yok bu ay tuhaf valla test olmayınca çok akıntı oluyodu 🤣 hurafe mi gerçekmi çözemedim şu testleri inşallah hamile kalırızda bidaha gerek kalmaz ya

Bende akıntı yok bu ay tuhaf valla test olmayınca çok akıntı oluyodu 🤣 hurafe mi gerçekmi çözemedim şu testleri inşallah hamile kalırızda bidaha gerek kalmaz ya
Ya bişi dicem beynimiz keşke en başlara dönebilse ben her ilişkide hamile kalınabilir sanıyodum yumurtlama ne pik ne test ne hiç bilmiyodum😅 şu bebişler sağlıkla gelsin artık 🙏🏻

Yarın muayne var.. Haftaya Perşembe-cuma transfer olacakmış.. Normalde herkes 5.gün pozitif ise görüyordu… Bende çatlatma iğnesi olacak.. Bakalım ilk defa bende çiGi ne zaman silinecek diye takip edeceğim😄
Ayy çok heyecanlı 🤩

Hadi bakalım kuzu dualarım seninle, inşallah pozitif olacak inanıyorum ben🤲🏻

Takipteyim o zaman ☺️

Ya bişi dicem beynimiz keşke en başlara dönebilse ben her ilişkide hamile kalınabilir sanıyodum yumurtlama ne pik ne test ne hiç bilmiyodum😅 şu bebişler sağlıkla gelsin artık 🙏🏻
Ilk ay 5 gün gecikmiştim ahahah hamileyim diye seviniyodum test yaptım hayatımın şoku tek çizgi o gün bu gündür gün yüzü göremedim 😂😂😂😂😂😂

Benim eşimse korunmasız birlikte olduğunda kesin bebek oluyor, regl olursan da ölüyor sanıyornuş 😬😬😬 ilk ay regl olduğumda bebeğimiz öldü mü diye üzülmüştü, ölmedi çünkü olmadı 🤣🤣🤣

Bende komple kafa gitti bide bikaç gün önce çok yoğun akıntım vardı pik değildi şimdi akıntı yok ama pik 🤷‍♀️ Eşimlede çok pis kavga ettim küsüm bide neyine test yapıyosam 😬
Hemen barış sonra ilişkiden sonra geri küs yada bı kap ver al suna şey yap de enjekte et canım boylelikle barışmamis olursun 😁

Back