- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.386
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.881
Bugün daha pik, yarın çatlar. DeğerlendirKızlar bişi sorucam benim yumurtlama devam mı ediyo çatladı mı 1.5 yıl oldu kafam karışıyo yaa
Üsteki dün bugün döngümün 14. Günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün daha pik, yarın çatlar. DeğerlendirKızlar bişi sorucam benim yumurtlama devam mı ediyo çatladı mı 1.5 yıl oldu kafam karışıyo yaa
Evet o ihtimal var o yuzden uzun şırınga olcak ama ağzını kesmek lazım geniş olmalı ahahahahah Allah im nelerle uğraşıyoruz yaa kafayı yedim iiceKız saçmalamayınnnn spermlerin ağzı yüzü kayacak sonra
Çatlama olduktan sonraki 7. Günde diye biliyorum kuzu ben. Sağlık ocağında hiç baktırmadım ama bakıyorlar mı bilmiyorum onu.Ayy hadi inş olgun yumurtadır ve çatlamıştır..
@ejce ve karaca3443 daha iyi biliyor.. 8-9.günlerde bakılabilirdi sanki.. Ovulasyon ile tespit ettin ya moralini bozmadan net öğrenmen daha iyi olur sanki..
@ejce sana da yazacaktım. Osman hoca ile görüşme nasıl geçti.. Neler dedi?
Kuzu çatlama gibi duruyor.. Ama bazıları yumurtlama devam etti diyor.. Sen her türlü değerlendir.. Yarın silik çıkacaktır..Kızlar bişi sorucam benim yumurtlama devam mı ediyo çatladı mı 1.5 yıl oldu kafam karışıyo yaa
Yarın muayne var.. Haftaya Perşembe-cuma transfer olacakmış.. Normalde herkes 5.gün pozitif ise görüyordu… Bende çatlatma iğnesi olacak.. Bakalım ilk defa bende çiGi ne zaman silinecek diye takip edeceğimÇatlama olduktan sonraki 7. Günde diye biliyorum kuzu ben. Sağlık ocağında hiç baktırmadım ama bakıyorlar mı bilmiyorum onu.
Etiket görünce transfer oldu sandım heyecanlandım Ne durumdasın şimdi?
Hadi hayırlısı inşallahYarın muayne var.. Haftaya Perşembe-cuma transfer olacakmış.. Normalde herkes 5.gün pozitif ise görüyordu… Bende çatlatma iğnesi olacak.. Bakalım ilk defa bende çiGi ne zaman silinecek diye takip edeceğim
hayır lütfen silelim aklımızdan bu yöntemiEvet o ihtimal var o yuzden uzun şırınga olcak ama ağzını kesmek lazım geniş olmalı ahahahahah Allah im nelerle uğraşıyoruz yaa kafayı yedim iice
Ay benimde bi koyu bi silik cikiyo iyi ce kafa gittiKızlar bişi sorucam benim yumurtlama devam mı ediyo çatladı mı 1.5 yıl oldu kafam karışıyo yaa
Eşimle küsüm yaaa inşallah gururumdan vazgeçip barışırım da boşa gitmez pikKuzu çatlama gibi duruyor.. Ama bazıları yumurtlama devam etti diyor.. Sen her türlü değerlendir.. Yarın silik çıkacaktır..
Bende komple kafa gitti bide bikaç gün önce çok yoğun akıntım vardı pik değildi şimdi akıntı yok ama pik Eşimlede çok pis kavga ettim küsüm bide neyine test yapıyosamAy benimde bi koyu bi silik cikiyo iyi ce kafa gitti
Bende akıntı yok bu ay tuhaf valla test olmayınca çok akıntı oluyodu hurafe mi gerçekmi çözemedim şu testleri inşallah hamile kalırızda bidaha gerek kalmaz yaBende komple kafa gitti bide bikaç gün önce çok yoğun akıntım vardı pik değildi şimdi akıntı yok ama pik Eşimlede çok pis kavga ettim küsüm bide neyine test yapıyosam
Ya bişi dicem beynimiz keşke en başlara dönebilse ben her ilişkide hamile kalınabilir sanıyodum yumurtlama ne pik ne test ne hiç bilmiyodum şu bebişler sağlıkla gelsin artıkBende akıntı yok bu ay tuhaf valla test olmayınca çok akıntı oluyodu hurafe mi gerçekmi çözemedim şu testleri inşallah hamile kalırızda bidaha gerek kalmaz ya
Ayy çok heyecanlıYarın muayne var.. Haftaya Perşembe-cuma transfer olacakmış.. Normalde herkes 5.gün pozitif ise görüyordu… Bende çatlatma iğnesi olacak.. Bakalım ilk defa bende çiGi ne zaman silinecek diye takip edeceğim
Yanlış zaman yanlış pik.. Yoruldum Kaybetmekten piki Tarkandan sana selam olsunEşimle küsüm yaaa inşallah gururumdan vazgeçip barışırım da boşa gitmez pik
Saolasın… İnş öyle olur..Ayy çok heyecanlı
Hadi bakalım kuzu dualarım seninle, inşallah pozitif olacak inanıyorum ben
Takipteyim o zaman
Ilk ay 5 gün gecikmiştim ahahah hamileyim diye seviniyodum test yaptım hayatımın şoku tek çizgi o gün bu gündür gün yüzü göremedimYa bişi dicem beynimiz keşke en başlara dönebilse ben her ilişkide hamile kalınabilir sanıyodum yumurtlama ne pik ne test ne hiç bilmiyodum şu bebişler sağlıkla gelsin artık
Yaaa bide aşılamadan sonraki ay ilaçlar hala vücudumda etkiliykennnnnYanlış zaman yanlış pik.. Yoruldum Kaybetmekten piki Tarkandan sana selam olsun
Benim eşimse korunmasız birlikte olduğunda kesin bebek oluyor, regl olursan da ölüyor sanıyornuş ilk ay regl olduğumda bebeğimiz öldü mü diye üzülmüştü, ölmedi çünkü olmadıYa bişi dicem beynimiz keşke en başlara dönebilse ben her ilişkide hamile kalınabilir sanıyodum yumurtlama ne pik ne test ne hiç bilmiyodum şu bebişler sağlıkla gelsin artık
yaaa bu çok komik amaaaBenim eşimse korunmasız birlikte olduğunda kesin bebek oluyor, regl olursan da ölüyor sanıyornuş ilk ay regl olduğumda bebeğimiz öldü mü diye üzülmüştü, ölmedi çünkü olmadı
Hemen barış sonra ilişkiden sonra geri küs yada bı kap ver al suna şey yap de enjekte et canım boylelikle barışmamis olursunBende komple kafa gitti bide bikaç gün önce çok yoğun akıntım vardı pik değildi şimdi akıntı yok ama pik Eşimlede çok pis kavga ettim küsüm bide neyine test yapıyosam