- 12 Kasım 2021
- 3.578
- 4.391
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #2.841
Doktordan randevu aldık geçen ay. Hsg ve sperm testini yaptırıp öyle gelin dediBizi hep böyle kandırdılar zaten
Ama sizde sperm durumu iyi gayet neden olmasın deneyin bencede
Bu arada genetik testler, hsg falan tüp bebek öncesi istenenleri yapabilirsiniz.. Oradan darbe yemeyin
Günaydın canım,Ayy hadi inş olgun yumurtadır ve çatlamıştır..
ejce ve @karaca3443 daha iyi biliyor.. 8-9.günlerde bakılabilirdi sanki.. Ovulasyon ile tespit ettin ya moralini bozmadan net öğrenmen daha iyi olur sanki..
ejce sana da yazacaktım. Osman hoca ile görüşme nasıl geçti.. Neler dedi?
Sperm sayısı az ya.. Az olması genetiksel olabiliyor. Onun için y delesyonu..Doktordan randevu aldık geçen ay. Hsg ve sperm testini yaptırıp öyle gelin dedisüper hızlı.. hsg bir tüp tıkalı çıktı ve açtılar spermler için çok sınırda, takviyelerle daha iyi yapmalıyız dedi.. aşılama istersek de dna hasar testi yapıcakmış, onun için vitaminlerin biraz işe yaramasını bekliyor sanırım. Genetik testleri hiç bilmiyorum bahsetmedi…
Yok asla kur mur yok canim her sabah havuç elma portakal ne varsa sıkıyorum içine polen adıyorum ari sütü arıyorum avakoda varsa yiyom ceviz yumurtaYok yok hiç öyle düşünme.. Benim takıldığım tek nokta süreç yavaş… Bu kadar yavaş süreçte olan bize oluyor..
Sen güçlü birisin inş da bebek senden güç alacak ve tutunacak.. Ama senden ricam kür mür deneme artıkRahim çok önemliymiş.. Oynama onunla bu kadar
Yumurtanız geç çatlamış olabilir..Kızlar adet 4 gün gecikti test yaptım negatif ama progesteron 11 cikti
Oh harikaYok asla kur mur yok canim her sabah havuç elma portakal ne varsa sıkıyorum içine polen adıyorum ari sütü arıyorum avakoda varsa yiyom ceviz yumurtasonra omega 3 biesteron ve maxijuno kullanıp kapanışı yapiyom
Hekimliğini beğendi isen bundan sonrasında gidebilirisn. 1 yıl kadar kendine izin ver o zaman..Günaydın canım,
Evet görüştüm durum sabitFarklı bir şey demedi süreçten bahsetti bir yıl sonta yapılması gerekenler veya izlenimleri yol..
Çok farklı bir kapı açmadı ama kendisi iyi bir hekim.
Gruplarda çok aktif yazmıyorum bu ara..
Sen nasılsın ? Umarım her şey yolundadırHeyecanla güzel haberler ver inşallah
Birkaç gün sonra tekrar yap bakalım, geçmiş dölleme olabilrKızlar adet 4 gün gecikti test yaptım negatif ama progesteron 11 cikti
aaa 3 hafta olduğunu bilmem çok iyi oldu canım, çok sağol.. sperm azlığı yok ama kromozom analizini yaptırmalıyız kesin. bir çok tüp bebek merkezi ilk denemeden sonra kromozom analizine bakıyorlarmış. önceden bilmek ve boşa kürek çekmemek en garantisi benceSperm sayısı az ya.. Az olması genetiksel olabiliyor. Onun için y delesyonu..
Baş anomalisi yüksekse diye de kromozom analizi isteniyor..
Testlerin çıkması 3 hafta..
Osman bey sürekli kontrol sürekli takip yapan biri değil kuzu.Hekimliğini beğendi isen bundan sonrasında gidebilirisn. 1 yıl kadar kendine izin ver o zaman..
Aşılama falan yapmayacaksın o zaman..
Evet.. Biz başlamadan önce yaptık..aaa 3 hafta olduğunu bilmem çok iyi oldu canım, çok sağol.. sperm azlığı yok ama kromozom analizini yaptırmalıyız kesin. bir çok tüp bebek merkezi ilk denemeden sonra kromozom analizine bakıyorlarmış. önceden bilmek ve boşa kürek çekmemek en garantisi bence
Aa çok idealOsman bey sürekli kontrol sürekli takip yapan biri değil kuzu.
Akışına bırak olmazsa tedaviye başlarsın dedi.
İğne etkisi bitmiştir.. Testi yapabilirsin sonra regl bekleyip beklemediğini görürsün..Merhaba kızlar
Yazamadım kaç gündür, biraz sıkıntılar yaşıyoruz şu dönem
Bugün iğneden sonraki 15. Günüm
Regl olmadı henüz
Normalde doktorum bugün için test yapmamı önermişti
Hem içimden gelmiyor, keyfim iyi değil
Hemde dört iğneden sonrada 18. Gün regl gelmişti
Üç beş gün daha beklim dedim
Umarım güzel sonuçlar alırızda, bize ilaç gibi gelir bu haber
Teşekkür ederim canim benimOh harika
Çok güzel bir destek şekli
Devlette olmayacağını sakın düşünme Esra canım, özelde insanlar kaç kez deneyip sonrasında devlete geçebiliyor.
Doğru tedavi çok önemli evet ama üniversiteler bu iş için kötü yerler değil
O ay şansın ile ilgili ve işlerin yolunda gitmesiyleçok iyi olacak sürecin
Osman kim hangi doktor nereye gidion canimOsman bey sürekli kontrol sürekli takip yapan biri değil kuzu.
Akışına bırak olmazsa tedaviye başlarsın dedi.
Inşallah inşallah doktorda 1 hafta sonra tekrar yap dediBirkaç gün sonra tekrar yap bakalım, geçmiş dölleme olabilr
Ay inşallah herşey yolunda gitsinEvet.. Biz başlamadan önce yaptık..
inş güzel ilerler…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?