• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 gün kaldı valla 4 gun e kadar odadan cikartmicam onu zaten bulaşıkları falan makineye atarken bile korkuyorum ağrımayan başımı agritmim 1 arkadaşım kocasıyla oturmuş yatmış 7 gün sonrada kendi pozitif oldu :KK43:
Risk alma, sağlık daha önemli şuan için zaten 4 gün kalmış. Karantinası bitince değerlendirirsiniz.

Kuzu eşim grip oldu.. İnanmayacaksın ama eşim sana bulaşmasın dedi.. Biz 1 hafta beraber yattık bulaşmadı.. Birliktelik oldu bende grip oldum😄 Sonra bana ben sana demiştim dedi😂
Bence en temizi ya göndersin ya da ayrı ayrı usulca günüzü bekleyin😄
Aynısı bana da oldu canım. Beraber yattık birşey olmadı, eşim gripti. Nasıl birlikte olduk hemen bulaştı ben de hastalandım

Kuzu eşim grip oldu.. İnanmayacaksın ama eşim sana bulaşmasın dedi.. Biz 1 hafta beraber yattık bulaşmadı.. Birliktelik oldu bende grip oldum😄 Sonra bana ben sana demiştim dedi😂
Bence en temizi ya göndersin ya da ayrı ayrı usulca günüzü bekleyin😄
Pozitif çıktığı günün öncesi beraber olduk yumurtlama geliyo die 🤣 zaten çok tırstık geçti sandim ama çok şükür şuan daha bise yok 🤣

40tan gün almamak gerekiyormuş 😬 biraz daha erken evlenseydim yakalardım.. neyse.. çok güvendiğim doktorum da zaten devletle anlaşmalı değil.. bayılıcaz paraları gibi görünüyor, umarım birden fazla deneme gerekmez 😇😇😇
Zaten devlette tutana rastlamadim kime sorsam negatif ben çok uğraştım diye denim diyorum hakkum varken yoksa bi kaç yer var aklimda benimde

Ne fena dimi yaa, yaş aslında öok göreceli bişey.. keşke mülakat da olsa mesela aaa bunun tipi 40 göstermiyor diye bana kesin onay verirler mesela 😆😆
Ben zaten bu rapor sürecinde devletin israf politikası olarak görüyorum😄O kadar aşılamaya parayı verip sonra yaş sınırı getirmekte gerçekten çok büyük zeka gerektiriyor 😄 Benim olduğum yerinde anlaşması yok.. Ben zaten raporun isteklerini yerine getirmedim.. İnş arayacak duruma gelmem 🤗

Kiz devlete giden kim varsa negatif 🤣🤣🤣 MaviSasa234 MaviSasa234 benim 2 parca umudum vardı onuda yok ettiler 🤣
Yok yok hiç öyle düşünme.. Benim takıldığım tek nokta süreç yavaş… Bu kadar yavaş süreçte olan bize oluyor..
Sen güçlü birisin inş da bebek senden güç alacak ve tutunacak.. Ama senden ricam kür mür deneme artık 😄 Rahim çok önemliymiş.. Oynama onunla bu kadar ☺️

Ben zaten bu rapor sürecinde devletin israf politikası olarak görüyorum😄O kadar aşılamaya parayı verip sonra yaş sınırı getirmekte gerçekten çok büyük zeka gerektiriyor 😄 Benim olduğum yerinde anlaşması yok.. Ben zaten raporun isteklerini yerine getirmedim.. İnş arayacak duruma gelmem 🤗
Ya insan bir an önce olsun istiyor zaten, aşılamalar raporlar falan da zor bir süreç, tamamlayanları tebrik ediyorum.. ben 3 ay vitamin diyince bile yıkıldım 😅😅 ama hadi madem 3 ay var belli olmaz doğal da tutabilir diye de bi gaza geldim 🙈🙈

Ya insan bir an önce olsun istiyor zaten, aşılamalar raporlar falan da zor bir süreç, tamamlayanları tebrik ediyorum.. ben 3 ay vitamin diyince bile yıkıldım 😅😅 ama hadi madem 3 ay var belli olmaz doğal da tutabilir diye de bi gaza geldim 🙈🙈
Bizi hep böyle kandırdılar zaten😂
Ama sizde sperm durumu iyi gayet neden olmasın deneyin bencede🙂
Bu arada genetik testler, hsg falan tüp bebek öncesi istenenleri yapabilirsiniz.. Oradan darbe yemeyin😄

Back