Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Risk alma, sağlık daha önemli şuan için zaten 4 gün kalmış. Karantinası bitince değerlendirirsiniz.

Aynısı bana da oldu canım. Beraber yattık birşey olmadı, eşim gripti. Nasıl birlikte olduk hemen bulaştı ben de hastalandım

Pozitif çıktığı günün öncesi beraber olduk yumurtlama geliyo die zaten çok tırstık geçti sandim ama çok şükür şuan daha bise yok

Zaten devlette tutana rastlamadim kime sorsam negatif ben çok uğraştım diye denim diyorum hakkum varken yoksa bi kaç yer var aklimda benimde

Ne fena dimi yaa, yaş aslında öok göreceli bişey.. keşke mülakat da olsa mesela aaa bunun tipi 40 göstermiyor diye bana kesin onay verirler mesela
Ben zaten bu rapor sürecinde devletin israf politikası olarak görüyorumO kadar aşılamaya parayı verip sonra yaş sınırı getirmekte gerçekten çok büyük zeka gerektiriyor Benim olduğum yerinde anlaşması yok.. Ben zaten raporun isteklerini yerine getirmedim.. İnş arayacak duruma gelmem

Kiz devlete giden kim varsa negatif MaviSasa234 benim 2 parca umudum vardı onuda yok ettiler
Yok yok hiç öyle düşünme.. Benim takıldığım tek nokta süreç yavaş… Bu kadar yavaş süreçte olan bize oluyor..
Sen güçlü birisin inş da bebek senden güç alacak ve tutunacak.. Ama senden ricam kür mür deneme artık Rahim çok önemliymiş.. Oynama onunla bu kadar

Ya insan bir an önce olsun istiyor zaten, aşılamalar raporlar falan da zor bir süreç, tamamlayanları tebrik ediyorum.. ben 3 ay vitamin diyince bile yıkıldım ama hadi madem 3 ay var belli olmaz doğal da tutabilir diye de bi gaza geldim

Bizi hep böyle kandırdılar zaten
Ama sizde sperm durumu iyi gayet neden olmasın deneyin bencede
Bu arada genetik testler, hsg falan tüp bebek öncesi istenenleri yapabilirsiniz.. Oradan darbe yemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…