- 7 Kasım 2014
- 6.979
- 10.880
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #2.821
Risk alma, sağlık daha önemli şuan için zaten 4 gün kalmış. Karantinası bitince değerlendirirsiniz.4 gün kaldı valla 4 gun e kadar odadan cikartmicam onu zaten bulaşıkları falan makineye atarken bile korkuyorum ağrımayan başımı agritmim 1 arkadaşım kocasıyla oturmuş yatmış 7 gün sonrada kendi pozitif oldu
Aa ben yaş sınırını bilmiyordum..Yaştan dolayı çıkmaz diye biliyorum canim bu arkadaşa 40 demiş en son 39 yaş sınırı var
Aynısı bana da oldu canım. Beraber yattık birşey olmadı, eşim gripti. Nasıl birlikte olduk hemen bulaştı ben de hastalandımKuzu eşim grip oldu.. İnanmayacaksın ama eşim sana bulaşmasın dedi.. Biz 1 hafta beraber yattık bulaşmadı.. Birliktelik oldu bende grip oldumSonra bana ben sana demiştim dedi
Bence en temizi ya göndersin ya da ayrı ayrı usulca günüzü bekleyin
Pozitif çıktığı günün öncesi beraber olduk yumurtlama geliyo dieKuzu eşim grip oldu.. İnanmayacaksın ama eşim sana bulaşmasın dedi.. Biz 1 hafta beraber yattık bulaşmadı.. Birliktelik oldu bende grip oldumSonra bana ben sana demiştim dedi
Bence en temizi ya göndersin ya da ayrı ayrı usulca günüzü bekleyin
Maalesef var canimAa ben yaş sınırını bilmiyordum..
Ben pozitif çıkarsam 1 2 ay tedavi erteleniyor bide ondanda korkuyomRisk alma, sağlık daha önemli şuan için zaten 4 gün kalmış. Karantinası bitince değerlendirirsiniz.
Zaten devlette tutana rastlamadim kime sorsam negatif ben çok uğraştım diye denim diyorum hakkum varken yoksa bi kaç yer var aklimda benimde40tan gün almamak gerekiyormuşbiraz daha erken evlenseydim yakalardım.. neyse.. çok güvendiğim doktorum da zaten devletle anlaşmalı değil.. bayılıcaz paraları gibi görünüyor, umarım birden fazla deneme gerekmez
Ne fena dimi yaa, yaş aslında öok göreceli bişey.. keşke mülakat da olsa mesela aaa bunun tipi 40 göstermiyor diye bana kesin onay verirler meselaAa ben yaş sınırını bilmiyordum..
Aynen şuan için hiç gerek yok, sende sürekli sirkeli suyla ağzını ve burnunu çalkalaBen pozitif çıkarsam 1 2 ay tedavi erteleniyor bide ondanda korkuyom
Evet aslında çok iyi yapıyorsun.. hiç belli olmaz bu işler, biraz da şans ve bir de bakmışsın tutmuşZaten devlette tutana rastlamadim kime sorsam negatif ben çok uğraştım diye denim diyorum hakkum varken yoksa bi kaç yer var aklimda benimde
Hayırlısı ile güzel düşünelim güzel olsun.. Öyle düşünme sakın..Zaten devlette tutana rastlamadim kime sorsam negatif ben çok uğraştım diye denim diyorum hakkum varken yoksa bi kaç yer var aklimda benimde
Inşallah bakalimHayırlısı ile güzel düşünelim güzel olsun.. Öyle düşünme sakın..
InşallahEvet aslında çok iyi yapıyorsun.. hiç belli olmaz bu işler, biraz da şans ve bir de bakmışsın tutmuş
Ben zaten bu rapor sürecinde devletin israf politikası olarak görüyorumNe fena dimi yaa, yaş aslında öok göreceli bişey.. keşke mülakat da olsa mesela aaa bunun tipi 40 göstermiyor diye bana kesin onay verirler mesela
Yok yok hiç öyle düşünme.. Benim takıldığım tek nokta süreç yavaş… Bu kadar yavaş süreçte olan bize oluyor..
Ya insan bir an önce olsun istiyor zaten, aşılamalar raporlar falan da zor bir süreç, tamamlayanları tebrik ediyorum.. ben 3 ay vitamin diyince bile yıkıldımBen zaten bu rapor sürecinde devletin israf politikası olarak görüyorumO kadar aşılamaya parayı verip sonra yaş sınırı getirmekte gerçekten çok büyük zeka gerektiriyor Benim olduğum yerinde anlaşması yok.. Ben zaten raporun isteklerini yerine getirmedim.. İnş arayacak duruma gelmem
Yaa çok tatlısınNe fena dimi yaa, yaş aslında öok göreceli bişey.. keşke mülakat da olsa mesela aaa bunun tipi 40 göstermiyor diye bana kesin onay verirler mesela
Bizi hep böyle kandırdılar zatenYa insan bir an önce olsun istiyor zaten, aşılamalar raporlar falan da zor bir süreç, tamamlayanları tebrik ediyorum.. ben 3 ay vitamin diyince bile yıkıldımama hadi madem 3 ay var belli olmaz doğal da tutabilir diye de bi gaza geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?