- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #2.861
Benim 6. Gün olmuştu. Çatlama üzerinden kaç gün geçti?Meraba kizlar
Reglime 7 gun var daha kahverengi bir iki damla akintim olmuş.. yolculukta yaptim baya bir anlami olabilir mi sizce .. yerleşme kanaması kacinci gun oluyordu
Hayrolsun kuzu önemli bir şey yok inşallah?Merhaba kızlar
Yazamadım kaç gündür, biraz sıkıntılar yaşıyoruz şu dönem
Bugün iğneden sonraki 15. Günüm
Regl olmadı henüz
Normalde doktorum bugün için test yapmamı önermişti
Hem içimden gelmiyor, keyfim iyi değil
Hemde dört iğneden sonrada 18. Gün regl gelmişti
Üç beş gün daha beklim dedim
Umarım güzel sonuçlar alırızda, bize ilaç gibi gelir bu haber
8. GünBenim 6. Gün olmuştu. Çatlama üzerinden kaç gün geçti?
Ondan mi değer öyle çıktı adete yakın kaç olması gerekli acabaYumurtanız geç çatlamış olabilir..
Kardeşim 4 aylık evliHayrolsun kuzu önemli bir şey yok inşallah?
Ah canım, çok üzüldüm. Kimse bir yola çıkarken böyle şeyler hayal etmiyor tabi ki. Ama hayat bazen beklediğimiz gibi gitmiyor ne yazık ki. Daha yolun başında olmayacağını anlayıp bitirmek en güzeli.. Yoksa çöp olmuş yıllar, hayaller, emekler daha zor. Hepsi zor tabiki ama umarım psikolojik olarak en az hasarı alacak şekilde atlatırsınız en önemlisi kardeşin. Allahım içinize ferahlık versinKardeşim 4 aylık evli
Ve boşanma sürecine giriyor malesef
Ailem perişan, kardeşim üzgün
Yapılan onca emekler, uğraşlar
Hepsi boşa gidiyor
Amin kuzu, çok saolAh canım, çok üzüldüm. Kimse bir yola çıkarken böyle şeyler hayal etmiyor tabi ki. Ama hayat bazen beklediğimiz gibi gitmiyor ne yazık ki. Daha yolun başında olmayacağını anlayıp bitirmek en güzeli.. Yoksa çöp olmuş yıllar, hayaller, emekler daha zor. Hepsi zor tabiki ama umarım psikolojik olarak en az hasarı alacak şekilde atlatırsınız en önemlisi kardeşin. Allahım içinize ferahlık versin
Adamcağız canının derdinde benim kocamda ayni tepkiyi verirdiDedim salakmisin sen dedi
Bı ogrenseniz nasıl yapmış bende denicem taktım buna kafayıBu şekilde hamile kaldığını iddaa eden bir arkadaşım vargözümle görmedim ama onun yalancısıyım
Kötüleri cagirmaa kuzu pozitif enerji yüklüyoruz kendimize bende hep öyle diye diye çağırdım kötüleri hiç bişey olmucak mis gibi gireceksn tedavi sürecineInşallah canim valla öyle şansız insanimki yine gelir beni bulur biseler
Kaba, kaptan hemmmmen şırıngaya koymuş ve bir kerede içeri sıkmış… yani dış havayla temas etmemesi lazım bence o yüzden bana çok inandırıcı gelmedi ama bi deneyin isterseniz belli olmazBı ogrenseniz nasıl yapmış bende denicem taktım buna kafayı
O bir doktor canım.Osman kim hangi doktor nereye gidion canim1 yıl sonra falan mı baslicaksiniz neler olcak
Böyle biraz uzun şırınga olması lazım onaKaba, kaptan hemmmmen şırıngaya koymuş ve bir kerede içeri sıkmış… yani dış havayla temas etmemesi lazım bence o yüzden bana çok inandırıcı gelmedi ama bi deneyin isterseniz belli olmaz
Ucu çıkan insülin şırıngası gibi bişey olabilirBöyle biraz uzun şırınga olması lazım ona
Kız saçmalamayınnnn spermlerin ağzı yüzü kayacak sonraBöyle biraz uzun şırınga olması lazım ona
Hakkında hayırlısı olsunYarın çatlatma iğnesi ptesi de aşılama olacagim bakalım ilk deneyimim, aşırı bir beklentim yok ama denemek istedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?