• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben dün ilk tüp bebek iğnemi vurularak sürece başladım. Sorunumuz erkek infertilitesi sperm düşüklüğü. 3.seviye varikoselimiz var. Bir denemek istedik inşAllah güzek sonuçlanır.
Sorum şu gonalf kullanıyorum suan ama 4 kutun var sanırım yetmeyecek Menopur da var elimde ama doktorum çok sıcak bakmadı bu ilaca.
Gonalf ve Menopur kullanan oldu mu aranızda ?
Kuzum insaAllah guzel sonuclanir🤲

tek taraflı.
Ameliyat olmadı sper 1 milyon ile 3 milyon arası değişken . Morfoloji :1

Değerlerimiz iyi değil biliyorum ama denemek istedik.
size bi olay anlatayim o zaman, tanidiklarimizdan bi ciftten erkek olan es prostat kanseri gecirdi ve doktorlar -0- Sperminiz var bebek sahibi olmaniz ikmansiz demislerdi. Adamcagiz kanseri atlatti ve sonra bebekleri de oldu doktorlarin ongorusune inat.

Selam kızlar nasılsınız? Adet dönemindeyim diye sesim soluğum çıkmıyor 😅

Maviesra Maviesra nasıl oldu eşin?
Benim transferde doğal siklüs olacakmış. Yani cumartesi çatlatma iğnesi verecekmiş. Sebebini araştırıyorum. Gene ben gene kafamda sorular ile kk yı talan ediyorum :D Ama öğrendiğim iyi birşey miş :D

O neymiş canım 🙈🙄 iyi bişeyse bizi aydınlat hiç duymadım 😇
Tüp bebek tedavisi görüyorum. Haftaya cuma transfer olacak.. Doktor bu Cumartesi çatlatma iğnesi yapacağım dedi.. Doğal siklüs dediği de fazla ilaç vermeden vücudun normal geneliği kabul etmesi şeklinde oluyormuş.. Diğerlerinden farkı yok.. Sadece arkadan gelişen yumurta olduğu için o yumurta sanki döllenmiş gibi hissetmesi için yapılıyormuş..
Gene transfer yakın progestan iğne fitil kullanılıyormuş..
Ama diğerleri gibi prednol antibiyotik gibi ekstra ilaçlar verilmiyormuş..

Kızlar ben 19 Ocak'ta yumurtlama gördüm, testlerde 21 yazana denk geliyor. Ama t böyle patlamadı, c ve t eşit gibiydi sanki. Oyüzden progesteron baktırıcam ilk defa. Ne zaman baktırmam gerekiyor? Bugün de silikleşti hemen MaviSasa234 MaviSasa234

Eklentiler

• 20220120_174725.jpg
    20220120_174725.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 46
  • 20220119_144427.jpg
    20220119_144427.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 48
Tüp bebek tedavisi görüyorum. Haftaya cuma transfer olacak.. Doktor bu Cumartesi çatlatma iğnesi yapacağım dedi.. Doğal siklüs dediği de fazla ilaç vermeden vücudun normal geneliği kabul etmesi şeklinde oluyormuş.. Diğerlerinden farkı yok.. Sadece arkadan gelişen yumurta olduğu için o yumurta sanki döllenmiş gibi hissetmesi için yapılıyormuş..
Gene transfer yakın progestan iğne fitil kullanılıyormuş..
Ama diğerleri gibi prednol antibiyotik gibi ekstra ilaçlar verilmiyormuş..
Bu harika bişey, ilaç vermeden kendiliğinden büyüyen yumurtaları mı toplayacaklar.. senin için çok daha az yorucu bir süreç olacak 🤗 inşallah sonuç da pozitif olur.. ben de nisan ayına kadar doğal yolla olmazsa ki ufak bir ihtimal, tüp bebek tedavisine başlayacağım. Kimlerde uygulanıyor acaba doğal sirküs?

Kızlar ben 19 Ocak'ta yumurtlama gördüm, testlerde 21 yazana denk geliyor. Ama t böyle patlamadı, c ve t eşit gibiydi sanki. Oyüzden progesteron baktırıcam ilk defa. Ne zaman baktırmam gerekiyor? Bugün de silikleşti hemen MaviSasa234 MaviSasa234
Kuzum zaten bizde patlamıyor😄
Silikleştikten 7 gün sonra bakıyorsun.. istediğin gibi değerlendir. İnş güzel ilerler.. Sen yazmasaydın ben yazacaktım sana..
Avakadoları yedekleyip bekleme moduna geçebilirsin☺️

Bu harika bişey, ilaç vermeden kendiliğinden büyüyen yumurtaları mı toplayacaklar.. senin için çok daha az yorucu bir süreç olacak 🤗 inşallah sonuç da pozitif olur.. ben de nisan ayına kadar doğal yolla olmazsa ki ufak bir ihtimal, tüp bebek tedavisine başlayacağım. Kimlerde uygulanıyor acaba doğal sirküs?
Doğal siklüs daha çok yumurta rezervi ciddi düşük olanlara uygulanıyor.. Böylece daha kaliteli olgun yumurta elde ediliyor..
Ama benimki yumurta toplama sürecinde değil, transfer sürecinde uygulanacak..
her ikisi de yapılıyor. Hem yumurta toparken hem transfer sürecinde..
Siz aşılamaya geçerek süreci en azından rapor alacak şekilde planlayabilirsiniz..
Eşinizin testleri sizin testleriniz herşey normal mi?

Back